Editörler : swat3410

yslts
Kapalı
07 Ocak 2023 00:09

Anne baba kardeş sağlık durumundan olumlu sonuç alan oldu mu acaba

poolpolice
Memur
07 Ocak 2023 00:09

Basvurudan kac gün sonra cagiriyorlar acaba
yusuffgngr, 2 yıl önce

Benimde olumlu sonuclandı tayinim cıktı şükür darısı başınıza

Emn3535
Aday Memur
07 Ocak 2023 00:12

Görüşe katıldim sayin başkan bana secimden sonra istediğin il hayırlı olsun dedi. Soracağım şu ? Neden secimden sonra. Aciklanirsa genel atamada mi aciklanir. Sizin yorumlariniz merak ediyorum. Benim durumumda olan var mı. Bu şekilde söylenen kaç kişi var.

Canbegli
Aday Memur
07 Ocak 2023 00:29

Arkadaşlar en son Eylül ayı başlarında en fazla o zaman atama oldu. Bu tarihten sonra ara ara oldu atamalar. Taaki bu zamana kadar. Bu Eylül ayından itibaren olumsuz sonuçlanan var mı? Açıkçası bunu merak ediyorum.

totem6161
Aday Memur
07 Ocak 2023 00:30

Emn3535 özelini acarmisin

yslts
Kapalı
07 Ocak 2023 00:35

Hepimiz bunu merak ediyoruz, ya olumsuz olan yok ya da olumsuz alanlar moral bozukluğundan buralara bakmıyor bile

Canbegli, 2 yıl önce
Arkadaşlar en son Eylül ayı başlarında en fazla o zaman atama oldu. Bu tarihten sonra ara ara oldu atamalar. Taaki bu zamana kadar. Bu Eylül ayından itibaren olumsuz sonuçlanan var mı? Açıkçası bunu merak ediyorum.

Canbegli
Aday Memur
07 Ocak 2023 00:40

Aynen devrem. En azından olumsuz olan arkadaşlar varsa, buraya yazarsa en azından fikir sahibi oluruz.
yslts, 2 yıl önce

Hepimiz bunu merak ediyoruz, ya olumsuz olan yok ya da olumsuz alanlar moral bozukluğundan buralara bakmıyor bile

07 Ocak 2023 00:42

olumlu olan arkadaslara oncelikle hayirli olsun. Biraz mazeretleriniz ve surec hakkinda bilgi verebilir misiniz en azindan bizim icinde bi umut olur

poolpolice
Memur
07 Ocak 2023 00:46

Devrem görüse dilekçeden kaç gün içinde çağırdılar
Emn3535, 2 yıl önce

Görüşe katıldim sayin başkan bana secimden sonra istediğin il hayırlı olsun dedi. Soracağım şu ? Neden secimden sonra. Aciklanirsa genel atamada mi aciklanir. Sizin yorumlariniz merak ediyorum. Benim durumumda olan var mı. Bu şekilde söylenen kaç kişi var.

Emn3535
Aday Memur
07 Ocak 2023 00:53

Talep yazısı daireye gönderildi geri dönüldü demesi 1 hafta 10 gün

dedikya61
Aday Memur
07 Ocak 2023 00:57

Ya bir kişi görüşe gitmeyi Allah rızası için anlatsın nasıl bir yol izlemem gerekiyor, Üsküdar da bekçiyim abilerim ablalarım..

takla-atma
Şube Müdürü
07 Ocak 2023 01:09

Bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum.Goruse nasil gidilir? 1. Görüşe gitmek istediginize dair polnette bir form var onu doldurup bağlı olduğunuz personel şubeye veriyorsunuz 2.Personel şubeniz o evrakı ebys uzerinden daire başkanlığına gonderiyor.Ardindan daire başkanlığından sizi arayıp gelecekmisiniz diye sorarlar. 3.Gidecegeniz kesinleşince Perşembe günü saat 09.00 da Ankara personel daire başkanlığına takim elbiseli gelmeniz söylenir 4.Ankarada sicil siralamasina gore sizi daire başkanı ile ve atama şube müdürleriyle görüştürürler 5.Baskan genelde yardımcı olmaya çalışıyor,ama İstanbul dan gidecekseniz seçimden sonra deyip gonderirler 6.Mazeretiniz ne olursa olsun memleket ya da daha önce çalıştığınız ile vermezler ama yakın ili tavsiye ederler
07 Ocak 2023 01:14

Teşekürler devrem bilgi icin. Memleket konusunda gecen bakan beyin % 25 kota ile gidebilirler demesinden sonra acaba bu kural değişebilir mi

takla-atma, 2 yıl önce
Bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum.Goruse nasil gidilir? 1. Görüşe gitmek istediginize dair polnette bir form var onu doldurup bağlı olduğunuz personel şubeye veriyorsunuz 2.Personel şubeniz o evrakı ebys uzerinden daire başkanlığına gonderiyor.Ardindan daire başkanlığından sizi arayıp gelecekmisiniz diye sorarlar. 3.Gidecegeniz kesinleşince Perşembe günü saat 09.00 da Ankara personel daire başkanlığına takim elbiseli gelmeniz söylenir 4.Ankarada sicil siralamasina gore sizi daire başkanı ile ve atama şube müdürleriyle görüştürürler 5.Baskan genelde yardımcı olmaya çalışıyor,ama İstanbul dan gidecekseniz seçimden sonra deyip gonderirler 6.Mazeretiniz ne olursa olsun memleket ya da daha önce çalıştığınız ile vermezler ama yakın ili tavsiye ederler

Emn3535
Aday Memur
07 Ocak 2023 01:26

Devrem bana da secimden sonra istediğin il hayırlı olsun dedi. Ama hala secimden sonra gider miyim gidemez miyim net değilim. Mazereti acil olmayanlar secimden sonra denmiş sanırım. Anlayamadım

takla-atma, 2 yıl önce

emrepolisist
Kapalı
07 Ocak 2023 01:47

Özeline bakarmısın devrem
takla-atma, 2 yıl önce

takla-atma
Şube Müdürü
07 Ocak 2023 02:33

Seçimden sonra dedikleri bence kibarca olumsuzdur.Secimden sonra ne olacağını bilemezsiniz ki, o koltuğa belki başkası oturacak gidip ona bana önceki başkan söz vermişti mi diyecez.
Emn3535, 2 yıl önce

Devrem bana da secimden sonra istediğin il hayırlı olsun dedi. Ama hala secimden sonra gider miyim gidemez miyim net değilim. Mazereti acil olmayanlar secimden sonra denmiş sanırım. Anlayamadım

alpercangir
Aday Memur
07 Ocak 2023 08:06

Dilekçenin pbs ye işlendiği tarih neydi devrem
yusuffgngr, 2 yıl önce

Benimde olumlu sonuclandı tayinim cıktı şükür darısı başınıza

İlayda353535
Aday Memur
07 Ocak 2023 08:46

Perşembe günü görüşe gitmiştı eşim Pzts polnete işlenmişti Allah personel daıre başkanımızdan razı olsun gerçekten çözüm odaklı çok iyi biriymiş

takla-atma
Şube Müdürü
07 Ocak 2023 13:46

Şimdiki personel başkanı gerçekten insan evladı
İlayda353535, 2 yıl önce

Perşembe günü görüşe gitmiştı eşim Pzts polnete işlenmişti Allah personel daıre başkanımızdan razı olsun gerçekten çözüm odaklı çok iyi biriymiş

poolpolice
Memur
07 Ocak 2023 13:59

Ne zaman gorus icin dilekce verdi ne zaman cagirdilar acaba
İlayda353535, 2 yıl önce

Toplam 197 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi