Editörler : swat3410

İlayda353535
Aday Memur
07 Ocak 2023 21:09

Bulunduğumuz il personel şubeye görüşe çıkmak istedıgıne daır dilekçe yazdı eşim.İl personelde daıreye yazdı bir hafta içinde cevap geldi ılk perşembeye çağırdılar

beyazsahil
Aday Memur
08 Ocak 2023 00:35

devrem ben batıdan batıya isteyceğim memleket kayseri neye göre seçim sonrası dedi şimdi dilekçe yazsak seçim sonrası gelir mi acaba memlekete göndermeme durumları hala geçerli mi acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Emn3535, 2 yıl önce

Görüşe katıldim sayin başkan bana secimden sonra istediğin il hayırlı olsun dedi. Soracağım şu ? Neden secimden sonra. Aciklanirsa genel atamada mi aciklanir. Sizin yorumlariniz merak ediyorum. Benim durumumda olan var mı. Bu şekilde söylenen kaç kişi var.

beyazsahil
Aday Memur
08 Ocak 2023 00:44

acaba mazeretiniz ne oldu veya mazerete belirttiniz mi acaba ? ikinci sorum memlketinizi istedniz acaba tşk şimdiden

İlayda353535, 2 yıl önce

Perşembe günü görüşe gitmiştı eşim Pzts polnete işlenmişti Allah personel daıre başkanımızdan razı olsun gerçekten çözüm odaklı çok iyi biriymiş

İlayda353535
Aday Memur
08 Ocak 2023 04:07

Bende polis memuruyum kanser tedavısı görüyorum tayınımız batıda küçük bir ilçeye çıkmıştı doğum yerımdı kütüğüm farklı bir ile kayıtlı.şarktan ilişik kesmemıstık hastane sartlarımıda düşünerek daha büyük bir batı ili ıstedık.Sağlık tan ötürü hemen yaptı başkanımız saolsun

Boldxpilot
Aday Memur
08 Ocak 2023 09:24

Memleketi küçük şehir olup ataması yapılan var mı? Bu şekilde olan atamaya nasıl bakıyorlar

İlayda353535
Aday Memur
08 Ocak 2023 11:18

Nüfusa kayıtlı olup olmadığına bakıyorlar doğum yerıme herkes gıttı

yslts
Kapalı
12 Ocak 2023 12:18

Yakında bı atama daha gelir mi sizce ?

Cevik123
Aday Memur
14 Ocak 2023 12:33

Ben görüşe 22 aralıkta gittim Başkan yoktu yardımcısı girdi eş durumundan tayin istedim memlekete veremeyiz dediler memleketine daha öncede. 8 yıl orda çalışmışsn diye ne yapmam lazım peki eşim memleketimde çalışıyor dedim sonra gihi istedm dün yazı gelmiş uygun görülmüş diye bide bilgisayar sertifikası istediler
14 Ocak 2023 12:44

eşiniz çakılı kadro mu

Cevik123, 2 yıl önce
Ben görüşe 22 aralıkta gittim Başkan yoktu yardımcısı girdi eş durumundan tayin istedim memlekete veremeyiz dediler memleketine daha öncede. 8 yıl orda çalışmışsn diye ne yapmam lazım peki eşim memleketimde çalışıyor dedim sonra gihi istedm dün yazı gelmiş uygun görülmüş diye bide bilgisayar sertifikası istediler

Cevik123
Aday Memur
14 Ocak 2023 12:45

Özel sektörde çalışıyor çakılı da diyebiliriz
Ahmet343434, 2 yıl önce

eşiniz çakılı kadro mu

14 Ocak 2023 12:46

devrem ozelije bakar misin

Cevik123, 2 yıl önce
Özel sektörde çalışıyor çakılı da diyebiliriz

Cevik123
Aday Memur
14 Ocak 2023 12:47

Tamam devrem özel açık zaten
Ahmet343434, 2 yıl önce

devrem ozelije bakar misin

Pikseltasarım
Aday Memur
14 Ocak 2023 12:54

Ben de 22 Aralıkta gitmiştim Başkan yoktu o gün. Benim ve eşimin memleketini sorup istediğimiz il farklı olduğu için tamam demişlerdi. Ama hala Bi gelişme olmadı. Bizden sonraki haftalarda katılanların sonuçlandı sanırım. Bi ümit bekliyoruz yine de.

Görüşmede olumsuzsa orada söyleniyor zaten. Ya da çalıştığı ile göre seçimden sonra yapalım deniliyormuş.

15 Ocak 2023 09:58

Bulundugum ile tayin olalı 6 ay oldu sizce görüş gününe gitsem olumlu olur mu ?

emrepolisist
Kapalı
16 Ocak 2023 17:49

Devrem özeline bakarmısın
yusuffgngr, 2 yıl önce

Devrem bende geçen hafta gittim görüşe hayırlı olsun dedi bekliyorum hala seninki sonuclandı mı

Leon00
Kapalı
18 Ocak 2023 03:44

Aynısını bana da dedi. Bizim iş yaş. Hayırlısı psikoloji falan kalmadı artık

Emn3535, 2 yıl önce

Görüşe katıldim sayin başkan bana secimden sonra istediğin il hayırlı olsun dedi. Soracağım şu ? Neden secimden sonra. Aciklanirsa genel atamada mi aciklanir. Sizin yorumlariniz merak ediyorum. Benim durumumda olan var mı. Bu şekilde söylenen kaç kişi var.

Leon00
Kapalı
18 Ocak 2023 03:52

Vay arkadaş benim hiç aklıma gelmedi ya gihi istemek. Ben eşimin memleketine istedim. Daha önce de çalıştım orda. Seçimden sonra gel dediler. Öyle diyince yakın il de olur dedim. Seçimden sonra gel gönderecez dediler. Keşke gih isteseydim benim eşimde özel sektör kendi iş yeri var. Acaba tekrar dilekçe yazsam mı ki gih memurluğuiçin :/

Cevik123, 2 yıl önce

Emir Demir
Memur
18 Ocak 2023 05:21

Eşim epilepsi hastası, sağlık mazeretinden dolayı yılbaşından önceki görüş gününe katıldım, dilekçe ve raporlarımı önceden gönderdiğim ve muhtemelen incelendiği için içeride sadece 10 saniye kaldım ve istediğim ili sordular, Gaziantep'i istediğimi söyledim ve hayırlı olsun dendi,1 hafta içinde de tayinim çıktı, Allah razı olsun Daire başkanı ve yardımcılarından.

Emir Demir
Memur
18 Ocak 2023 05:27

Ayrıca da Gaziantep'e gideceğim için Allah yardımcım olsun ama yapacak bir şey yok tabi, her şeyin başı sağlık.

Emir Demir, 2 yıl önce

Eşim epilepsi hastası, sağlık mazeretinden dolayı yılbaşından önceki görüş gününe katıldım, dilekçe ve raporlarımı önceden gönderdiğim ve muhtemelen incelendiği için içeride sadece 10 saniye kaldım ve istediğim ili sordular, Gaziantep'i istediğimi söyledim ve hayırlı olsun dendi,1 hafta içinde de tayinim çıktı, Allah razı olsun Daire başkanı ve yardımcılarından.

xLmx
Şef
18 Ocak 2023 05:43

Benim eşim kadrolu başka ilde 2 çocuk var 4 yaşında ve 6 aylık. 1 yıldır farklı ildeyiz. Dilekcem olumsuz gelmişti, görüşe çıksam etkili olurmu durumumu anlatsam.
Toplam 197 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi