Editörler : swat3410

Emn3535
Aday Memur
18 Ocak 2023 15:09

Devrem ozele bakar misin

Hansez
Memur
18 Ocak 2023 22:03

Olumsuz dediler heyet raporum olmasına rağmen mazeretimi kendisi yorumladı raporu felan önemsemediler ailem yanımda kalıyor eşimin rahatsızlığından dolayı yazdım heyet raporunda refakatçi ile kalması uygundur ibaresi dahi var. Ben mağduriyet yaşadım hakkımı helal etmiyorum asla.
yslts, 2 yıl önce

Olumlu gelenlere hayırlı olsun, olumsuz sonuç alan var mı? Bizimki halen mazeret döneminde değerlendirilecek yazıyor...

mülkiye10
Aday Memur
21 Ocak 2023 23:12

Merhaba arkadaşlar son görüş ne zaman oldu ve en son görüşe gidildikten sonra olumlu olan var aciklanan

mülkiye10
Aday Memur
21 Ocak 2023 23:13

Bir de olumlu olanlara mesaj geliyor mu genel atatamada olduğu gibi

21 Ocak 2023 23:58

Bu ara mazeret atama sonucu olacak mı arakadaşlar bekleyenler personel daire ile bir görüme gerçekleştirdi mı

Güvenlik 1818
Kapalı
22 Ocak 2023 17:04

..

Güvenlik 1818
Kapalı
22 Ocak 2023 17:07

Arkadaşlar 12 ocakta görüşe gidip de olumlu olanlar var mi

alpercangir
Aday Memur
22 Ocak 2023 19:39

Merhabalar eşim 10 gün önce x belediyesinde sözleşmeli mimar olarak işe başladı. Bir yıl çalışma şartı bizi kapsıyor mu yoksa sözleşmeli olduğu için dilekçe verebilir miyim hemen teşekkürler .

mersin na
Aday Memur
23 Ocak 2023 01:06

Arkadaşlar eşimin başka şehire ataması gerçekleşti.Görüşe gidip geçici görevlendirme ile gitmeyi talep etsem olumlu olur mu sizce.. amacım bir an önce ikinci şarka gitmek eşimin atandığı şehre gidersem süreç uzar

Emir2019
Kapalı
23 Ocak 2023 09:24

Naklen işte yok derse geçici yada gih seçenekleri denene bilir
mersin na, 2 yıl önce

Arkadaşlar eşimin başka şehire ataması gerçekleşti.Görüşe gidip geçici görevlendirme ile gitmeyi talep etsem olumlu olur mu sizce.. amacım bir an önce ikinci şarka gitmek eşimin atandığı şehre gidersem süreç uzar

gökiş
Aday Memur
24 Ocak 2023 13:41

Cuma günü dilekce verdim pazartesi aradılar gelmek istiyormusunuz diye Perşembe görüşe cikacaz bakalım.

herbogolog
Yasaklı
24 Ocak 2023 14:48

Görüş sonrasını buraya yazın lütfen

gökiş, 2 yıl önce
Cuma günü dilekce verdim pazartesi aradılar gelmek istiyormusunuz diye Perşembe görüşe cikacaz bakalım.
24 Ocak 2023 15:28

İnşallah Allah istediğini nasip eder devrem senden Bi ricam var daireye gitmişken ordaki memur arkadaşlara ikinci şarktan dönenleri ilk tercihlerine verme durumları nedir onu da sorup burdan paylaşırsan seviniriz benim gibi bir çok kişi bunu merak ediyor Allaha emanet..

gökiş, 2 yıl önce

poolpolice
Memur
24 Ocak 2023 19:06

Ssim kadrolu ögretmen yanina istedim görüste olumsuz dediler
24 Ocak 2023 19:44

ne dediler devrem esin mi yanina gelsin dedi. Baskan mj girdi görüşe yoksa yardimcisi mi? bide görüş hakkında kisaca bilgi verir misin tutumları nasildi görüşe katılan sayı fazla miydi genel olarak bilgi verebilir misin teşekürler

poolpolice, 2 yıl önce
Ssim kadrolu ögretmen yanina istedim görüste olumsuz dediler

poolpolice
Memur
24 Ocak 2023 19:45

Sayi 100 kusurdu devrem bana sira 4te geldi aksam baskan girmemisti tutumlari iyi genelde esin yanina gelebilir dediler
Ahmet343434, 2 yıl önce

ne dediler devrem esin mi yanina gelsin dedi. Baskan mj girdi görüşe yoksa yardimcisi mi? bide görüş hakkında kisaca bilgi verir misin tutumları nasildi görüşe katılan sayı fazla miydi genel olarak bilgi verebilir misin teşekürler

24 Ocak 2023 19:48

eşi ozel sektörde çalışanlar var mıydı devrem bu sekilde atama talep eden şahit oldun mu yani boyle bir duruma? bide genel olarak olumlu mu olumsuz mu sonuçlanıyordu senden once girenler

poolpolice, 2 yıl önce
Sayi 100 kusurdu devrem bana sira 4te geldi aksam baskan girmemisti tutumlari iyi genelde esin yanina gelebilir dediler

poolpolice
Memur
24 Ocak 2023 19:50

Kimsenin kalbini kirmamaya gayret ediyorlar secim sonrası bidaha gel diyorlar olumsuz tarzi olanları esi özel sektörde olanlarda kabul olanda var olmayanda
Ahmet343434, 2 yıl önce

eşi ozel sektörde çalışanlar var mıydı devrem bu sekilde atama talep eden şahit oldun mu yani boyle bir duruma? bide genel olarak olumlu mu olumsuz mu sonuçlanıyordu senden once girenler

24 Ocak 2023 19:52

tesekkur ederim özeline bakabilir misin rica etsem

poolpolice, 2 yıl önce
Kimsenin kalbini kirmamaya gayret ediyorlar secim sonrası bidaha gel diyorlar olumsuz tarzi olanları esi özel sektörde olanlarda kabul olanda var olmayanda

gökiş
Aday Memur
24 Ocak 2023 20:26

Devrem sabah kaçta çağırdılar sizi 4 de sıra geldi
poolpolice, 2 yıl önce
Toplam 197 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi