Editörler : ProletariatKubil ay
04 Şubat 2023 09:21

Sovraaan
Aday Memur

Devreler pbs ye 13 ocakta eş durumundan dilekçemdüştü. Mazeret döneminde değerlendirilecektir yazıyor şu an. Eşim özel sektörde kişiye özel telefoncudaçalışıyor 1yıl 3 aydır bursadan samsuna tayin istiyorum kütüğüm de bayburt asaletim tasdik değil sizce gider miyim şubatta?

04 Şubat 2023 12:16

vedatpolis
Aday Memur
Devreler torpilsiz şekilde ailevi ve maddi sebeplerden büyükşehir memlekete tayin edilen duydunuz mu görüş sonrası? Hala çok katılarsa bu konuda hiç gitmeyeyim diyorum bu hafta
04 Şubat 2023 12:17

vedatpolis
Aday Memur
Bulunduğum batı ilinde yüzde 80 tamamladım bu arada
04 Şubat 2023 14:18

Kaan Türk 27
Aday Memur
Devreler torpilsiz şekilde ailevi ve maddi sebeplerden büyükşehir memlekete tayin edilen duydunuz mu görüş sonrası? Hala çok katılarsa bu konuda hiç gitmeyeyim diyorum bu hafta
vedatpolis, 2 ay önce - Alıntıya git
?
04 Şubat 2023 14:53

umitlibekleyis
Aday Memur
Görüşe giden arkadaşlar sakal konusunda takıntı yapılıyor mu tavırları nedir?

Daire başkanının ve korumalarının tavrı çok kibar hoş ve bir derdin varsa gerçekten dinlerler ben gittim pişman olmadım

04 Şubat 2023 15:32

vedatpolis
Aday Memur

Daire başkanının ve korumalarının tavrı çok kibar hoş ve bir derdin varsa gerçekten dinlerler ben gittim pişman olmadım

umitlibekleyis, 2 ay önce - Alıntıya git
Teşekkür ederim mantıklı çözüm yolu üretme konusunda yardımcı olsunlar yeter zaten
04 Şubat 2023 15:51

VedatSatıcı
Aday Memur

Vedat devrem ben Şırnak?tan Mersin?e tayin istedim memleketim diye vermediler. Bu Büyükşehir memlekete gidememe olayı çok can sıkıcı referansı olanlarkahkahalar atarak memleketlerine gitti biz gidemedik.

05 Şubat 2023 12:06

vedatpolis
Aday Memur
Canını sıkma adaş o referansı olanları bir gün bi yerde patlar sonra ağlayarak ben ne yaptım der
05 Şubat 2023 12:44

Serkan özay78
Aday Memur

Devreler pbs ye 13 ocakta eş durumundan dilekçemdüştü. Mazeret döneminde değerlendirilecektir yazıyor şu an. Eşim özel sektörde kişiye özel telefoncudaçalışıyor 1yıl 3 aydır bursadan samsuna tayin istiyorum kütüğüm de bayburt asaletim tasdik değil sizce gider miyim şubatta?

Sovraaan, 2 ay önce - Alıntıya git

Aynı durum bendede var bekliyoruz bakalım

14 Şubat 2023 19:38

herbogolog
Yasaklı

Bugün aradım, ay sonuna kadar tamamı açıklanacak, benimkine olumsuz gelecek dedi. Hakkınızda hayırlısı

17 Şubat 2023 21:43

partal84
Şef
Merhabalar ,dün görüşe çıkan oldu mu ?
17 Şubat 2023 22:51

Boldxpilot
Aday Memur
Merhabalar ,dün görüşe çıkan oldu mu ?
partal84, 1 ay önce - Alıntıya git

Görüşler ikinci bir emre kadar kapalı

Toplam 192 mesaj