Editörler : crops35
02 Ocak 2023 16:34

TİGEM 2022-Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Diğer konu başlığı açılalı 15 sene olmuş yeter daaaa)

değerli̇ mesai̇ arkadaşlarimizin, sorunlarini-sikintilarini paylaştiği,di̇ğer kurumlara atama vb. konularda görüş beli̇rtti̇ği̇ ve kurumumuzun tekni̇k ve i̇dari̇ kadrolarini terci̇h etmek i̇steyen memur adaylarinin sorularini cevaplamak ve fi̇ki̇r alişveri̇şi̇nde bulunmak üzere açilmiş konu başliğidir.. herkes di̇ledi̇ği̇ni̇ yazmakta özgürdür.

Dogrucudavudbaba
Aday Memur
02 Ocak 2023 16:37

Kurumumuzu tercih edecek olan arkadaşların detaylı bir analiz yapmasını umuyorum

ataletmomentin
Aday Memur
06 Ocak 2023 01:18

Güncel

Eem11
Kapalı
06 Ocak 2023 01:31

Merhabalar ben de bu kuruma yeni eem olarak yeni atandim sanirim 3 yıl çalısma zorunluluğu varmıs tüm kitlerde. sözleşme imzaladıktan sonra açiktan veya kurumsal alımlar ile herhangi başka bir kuruma geçme şansımız yok mu

Mühendiks
Aday Memur
06 Ocak 2023 02:12

Var dostum puan aldığın gibi istifa edip diğer kurumlara geçebilirsin zaten gelen çok durmuyor

Dogrucudavudbaba
Aday Memur
06 Ocak 2023 08:14

2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da KİT ve bağlı ortaklıklarına ataması yapılacak sözleşmeli personel üç yılını tamamlamadıkça başka kadro ve pozisyonlara atanamayacak. Atama yapılamayacak kadro ve pozisyonlar kamu kurum ve kuruluşlarındaki üç statünün (memur, sözleşmeli personel ve işçi) tamamını kapsıyor.

Yukarıdaki açıklamadan da belirtildiği üzere gidemeyeceginizi düşünmekle beraber farklı kadro ve pozisyonda atanmanız konusunda herhangi bir sakınca yoktur muhtemelen

Dogrucudavudbaba
Aday Memur
06 Ocak 2023 08:22

Kısaca bu konuda net bir bilgi vermek pek mümkün değil . çünkü başka kuruma atanmanın istisnaları var. bilen arkadaşlar yeşillendirebilir.. pek düşünmenin de manası yok şimdilik zaten.. şimdiden hayırlı uğurlu olsun .. muhtemeln Konyadaki işletmelerden birine atanmışsınızdır diye düşünüyorum

Eem11, 5 ay önce

Merhabalar ben de bu kuruma yeni eem olarak yeni atandim sanirim 3 yıl çalısma zorunluluğu varmıs tüm kitlerde. sözleşme imzaladıktan sonra açiktan veya kurumsal alımlar ile herhangi başka bir kuruma geçme şansımız yok mu

Dogrucudavudbaba
Aday Memur
13 Ocak 2023 10:40

giyim yardımlarınızı aldınız arkadaşlar.. memnun musunuz

Dogrucudavudbaba
Aday Memur
23 Şubat 2023 11:56

Güncel

aslam07400740
Aday Memur
06 Mart 2023 08:39

Bir zaman bu kuruma girmek için yani geçiş yapmak için dilekçe vermiştim. olmadı.

Dogrucudavudbaba
Aday Memur
06 Mart 2023 11:24

isabet olmuş hocam.. maalesef çok yıpratıcı bir kurum

aslam07400740, 3 ay önce

Bir zaman bu kuruma girmek için yani geçiş yapmak için dilekçe vermiştim. olmadı.

aslam07400740
Aday Memur
07 Mart 2023 08:26

yok o anlamda demiyorum, sonuçta kitlerde çalışıyorsanız ve de memleketiniz değise çok zor benim şuandaki çalıştığım kurum ile benim memleketim arasında hiç mi hiç kurumu yok, yani en yakın kurum ila arasında 400 km var tigem bir işletmesi memlektime yakındı o yüzden istemiştim. yakın dediysek dibinde değil yine 100 km var biz ona bile razıyız

Dogrucudavudbaba, 3 ay önce

isabet olmuş hocam.. maalesef çok yıpratıcı bir kurum

cepgoz
Aday Memur
07 Mart 2023 09:10

calişma sartlari nasil haftasonu calisiyormusunuz

aslam07400740
Aday Memur
07 Mart 2023 11:09

hafta sonu çalışma yok bizde

Dogrucudavudbaba
Aday Memur
07 Mart 2023 11:18

haftasonu çalışma yok derken nasıl yok diyorsun anlamıyorum hocam.. Genel müdürlükte çalışıyorsan anlarım da Taşranın hepsinde teknik personel için haftasonu çalışması vardır... her şubeden en az bir kişi cumartesi günleri çalışıyor... işin durumuna göre, işin yoğun olduğu zamanlarda haftasonu cumartesi-pazar teknik kadro tam kadro çalışmaktadır... bilginize

aslam07400740, 3 ay önce

hafta sonu çalışma yok bizde

cepgoz
Aday Memur
07 Mart 2023 12:40

teknik personele (bekar) lojman veriliyor mu,bilgisayar teknikeri olanlarin iş yogunlugu nasıl taşra için söylüyorum

Dogrucudavudbaba
Aday Memur
07 Mart 2023 14:25

1-taşrada aile lojmanları işletmelerin genelinde var .. ve çoğunlukla boş lojman bulunuyor bu konuda sıkıntı yok... bekar personel için ise işletmelerin tamamında tek odalı bekar lojmanları bulunuyor, buralarda konaklamak mümkündür... bekar olduğunuz halde aile lojmanı isterseniz işletme müdürlerinin takdirine bırakılmış bu durum...

2-taşrada bilgisayar teknikerinin iş yoğunluğu çok fazla değil diye düşünüyorum.. korkulacak bi durum yok .. mesainin belli saatlerinde çalışırsınız..Haftasonları ise hiç çalışmazsınız ayrıca mesai olmaz yani size kolay kolay

aslam07400740
Aday Memur
08 Mart 2023 09:07

aynen öyle bizim kurumdada aynısı. cumartesi pazar belli yerde nöbet var o da 2 kişi nöbete kalır

Dogrucudavudbaba, 3 ay önce

1-taşrada aile lojmanları işletmelerin genelinde var .. ve çoğunlukla boş lojman bulunuyor bu konuda sıkıntı yok... bekar personel için ise işletmelerin tamamında tek odalı bekar lojmanları bulunuyor, buralarda konaklamak mümkündür... bekar olduğunuz halde aile lojmanı isterseniz işletme müdürlerinin takdirine bırakılmış bu durum...

2-taşrada bilgisayar teknikerinin iş yoğunluğu çok fazla değil diye düşünüyorum.. korkulacak bi durum yok .. mesainin belli saatlerinde çalışırsınız..Haftasonları ise hiç çalışmazsınız ayrıca mesai olmaz yani size kolay kolay

cepgoz
Aday Memur
08 Mart 2023 21:02

iyi bari içimiz rahatladi

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi