Editörler : crops35
03 Ocak 2023 11:01

Sağlık Bakanlığı Günlük Yevmiye Hk.

Merhaba arkadaşlar, son açıklanan enflasyon oranı sonrasında Sağlık Bakanlığında günlük yevmiyelerimiz ne oldu?

rednick2016
Genel Müdür
03 Ocak 2023 19:04

enflasyon farkını almadan önce 294 idi. %10.5 eklediğinde asgari ücret altında kaldık ve asgari ücrete cekildik yani 333TL şu an ek zaman gelmez ise yani asgari ücret

rednick2016
Genel Müdür
03 Ocak 2023 19:36

Ne yazmisim en sonda ben ya;)

Ek zam gelmesse asgari ücret ile ayni günlük brütümüz diyecektim.

Hastalıktan ne yazdigimida bilmiyorum.

cesxa
Aday Memur
03 Ocak 2023 19:49

Memura verecekleri ek zamı bizede vermeyecekler mi zaten geçen yıl memurla birlikte %2.5 zamvermişlerdi

rednick2016, 5 ay önce

Ne yazmisim en sonda ben ya;)

Ek zam gelmesse asgari ücret ile ayni günlük brütümüz diyecektim.

Hastalıktan ne yazdigimida bilmiyorum.

memurdeneme
Aday Memur
03 Ocak 2023 21:20

Geçen sefer sendika istemişti o ek zammı hükümette vermişti bu sefer isteyen de yok veren de yok. Kaldı ki hükümet büyük kumar oynadı memur maaşlarına verdikleri ek zamla kamu işçileri unutuldu öyle bir personeli yokmuş gibi davrandı. Hazirana da az kaldı.

cesxa, 5 ay önce

Memura verecekleri ek zamı bizede vermeyecekler mi zaten geçen yıl memurla birlikte %2.5 zamvermişlerdi

rednick2016
Genel Müdür
04 Ocak 2023 15:23

%30 dan hesaplanacak gene değişti .

Bize de Bir %10 felan verselerdi barı.

ses seda yok. Anlaşmayı barı sağlam yapsalar .

Sendika 3 maymunu oynuyor. Biz sorumlu sendikayız ama sorumluluktan kaçıyoruz yani biz yokuz gibi davranıyor. Aslında varız ama yokuz :D

İşçi deyince akla sendika gelir ama işçi şuan tek başına :D

Aidat al ama hizmet yok. Biz demi sendika kursak ne . Nasıl olsa sorumluluğun yok.

Hakları almışsın almamışsın kimin umrunda.

cesxa, 5 ay önce

proaktivite
Aday Memur
04 Ocak 2023 16:59

Şöyle dar boğaz bir dönemde kamu işçisinin adı tek bir açıklamada geçmedi ya yazıklar olsun. Her kesim düşünüldü buraya hava verdiler. YAZIKLAR OLSUN.

rednick2016, 5 ay önce

%30 dan hesaplanacak gene değişti .

Bize de Bir %10 felan verselerdi barı.

ses seda yok. Anlaşmayı barı sağlam yapsalar .

Sendika 3 maymunu oynuyor. Biz sorumlu sendikayız ama sorumluluktan kaçıyoruz yani biz yokuz gibi davranıyor. Aslında varız ama yokuz :D

İşçi deyince akla sendika gelir ama işçi şuan tek başına :D

Aidat al ama hizmet yok. Biz demi sendika kursak ne . Nasıl olsa sorumluluğun yok.

Hakları almışsın almamışsın kimin umrunda.

nemelazim01
Aday Memur
04 Ocak 2023 19:30

Hastanede Veri Giriş Personeli olarak çalışıyorum. HAK-İŞ e bağlı Öz-Sağlık İŞ sendikasına kayıtlıyım. Yazıklar olsun adımız gündeme bile gelmedi %10 ile kaldık. Bizden başka %10 alan var mı acaba Türkiye'de? Hak-İş ten ne bir açıklama var ne bir bildiri, internet sayfalarına bakıyorum, sosyal medya sayfalarına bakıyorum boy boy ziyaret fotoğrafları sadece. Bizim hakkımızı İŞÇİ nin hakkını kim savunacak? Kiramız arttı, faturalar arttı, vergiler tekrar değerleme yapıldı. Biz ezildik. Uyuyoruz zannediyorsunuz ama siz uyuyorsunuz efendiler görürsünüz ileride tepkimizi!

04 Ocak 2023 20:10

Arkadaşlar üniversite hastanesi olarak Türk iş teyiz ve bizde aynı durumdayız
nemelazim01, 5 ay önce

Hastanede Veri Giriş Personeli olarak çalışıyorum. HAK-İŞ e bağlı Öz-Sağlık İŞ sendikasına kayıtlıyım. Yazıklar olsun adımız gündeme bile gelmedi %10 ile kaldık. Bizden başka %10 alan var mı acaba Türkiye'de? Hak-İş ten ne bir açıklama var ne bir bildiri, internet sayfalarına bakıyorum, sosyal medya sayfalarına bakıyorum boy boy ziyaret fotoğrafları sadece. Bizim hakkımızı İŞÇİ nin hakkını kim savunacak? Kiramız arttı, faturalar arttı, vergiler tekrar değerleme yapıldı. Biz ezildik. Uyuyoruz zannediyorsunuz ama siz uyuyorsunuz efendiler görürsünüz ileride tepkimizi!

05 Ocak 2023 14:02

Sendikacıların da hakkını yemeyin. Sizler için uğraşıyorlar. Yemek fotoğrafı da mı paylaşmasınlar. 184bin üyeden aylık 350 TL toplamda 64 milyon aylık gelirleri var. Her ile aylık 100bin lira masraf ödemesi gönderseler ki onu dahi göndermiyorlar. Geriye 56 milyon kalıyor. Bu parayı da ancak 24 saat yemekle özellikle de yedirmekle bitirecekler. Para çok olunca malesef yemekten çalışmaya vakitleri olmuyor ama söz verdiler karınları doysun sizin işinizi de çözecekler

ayhann68
Yasaklı
06 Ocak 2023 02:22

Toplu iş sözleşmesi olacağı için işçi zamdan muhaf şuan...

dün öz sağlık temsilcileri hastanedeydi ve toplu sözleşme ile ilgili konuştuk 430 450 tl arası brüt günlük ücret olur dediler.

yani memura verilen %30 civarında bir zam ediyor.

sucukluyumurta1
Genel Müdür
17 Ocak 2023 16:36

Kamuda işçisi ayrı, memuru ayrı zam alıyor ve ortaya saçma sapan rakamlar çıkıyor.

Ben bu düzene karşıyım arkadaş, işçisi ayrı, memuru ayrı kanuna tabi.

Hepsi tek tip kamu personeli olmalıdır.

Gördüğüm kadarıyla işçi maaşlarında yol yardımı, yemek yardımı, sosyal yardımı vb. yardımlar var. Bu yardımlar ile maaşı şişiriyorlar sanırım? Doğru mudur?

Peki yılda kaç kez tediye, ikramiye vs. alınıyor?

HAMZA88
Aday Memur
18 Ocak 2023 08:44

Muaf hocam
ayhann68, 5 ay önce

Toplu iş sözleşmesi olacağı için işçi zamdan muhaf şuan...

dün öz sağlık temsilcileri hastanedeydi ve toplu sözleşme ile ilgili konuştuk 430 450 tl arası brüt günlük ücret olur dediler.

yani memura verilen %30 civarında bir zam ediyor.

hayatcokgüzel
Aday Memur
18 Ocak 2023 17:23

twitter: @sma_miran destek bekliyor valilik onaylı kampanya

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi