Editörler : crops35
03 Ocak 2023 19:53

Hizmetli ne iş yapar
Ankara gelir idare başkanlıgi hizmetli kadrosuna yerleştim ne iş yapar bilgisi olan varmi

Fender35
Kapalı
03 Ocak 2023 20:00

Hizmet eder temizlik getir götür çay getir evrakları götür getir.

webcode
Aday Memur
03 Ocak 2023 20:46

kaç puanla yerleştiniz hocam

Neydimneoldum
Aday Memur
03 Ocak 2023 20:52

85 le
webcode, 2 yıl önce

kaç puanla yerleştiniz hocam

Cmb-26
Aday Memur
04 Ocak 2023 00:21

Ben tercih yapmadan önce gelir idaresini aradım. Temizlik işi yapmıyorsunuz, taşeron işçiler temizlik yapıyor. Evrak getir götür, sosyalama vs işler yapıyorsun demişlerdi. Ben de Ankara'ya hizmetli olarak atandım. Bu yüzden tercih ettim. Temizlik yok yani

Destekpersoneli
Yasaklı
04 Ocak 2023 04:47

Lisemi önlisansmı
Cmb-26, 2 yıl önce

Ben tercih yapmadan önce gelir idaresini aradım. Temizlik işi yapmıyorsunuz, taşeron işçiler temizlik yapıyor. Evrak getir götür, sosyalama vs işler yapıyorsun demişlerdi. Ben de Ankara'ya hizmetli olarak atandım. Bu yüzden tercih ettim. Temizlik yok yani

Meri47
Kapalı
04 Ocak 2023 05:41

Hocam 85le nasıl yerleştiniz? 88le başvurdum mülakata çağrılmadım. Ankarada hizmetli için en son çağrılan kişinin puanı 89 olarak yazıyor

Neydimneoldum
Aday Memur
04 Ocak 2023 07:51

ÖSYM atamasıyla yerleştim sizin dediğiniz gibi bireysel başvuru ile değil son açıklanan atamayla
Meri47, 2 yıl önce

Hocam 85le nasıl yerleştiniz? 88le başvurdum mülakata çağrılmadım. Ankarada hizmetli için en son çağrılan kişinin puanı 89 olarak yazıyor

Cmb-26
Aday Memur
05 Ocak 2023 00:11

Onlisanssa atandım

infinite29
Şef
05 Ocak 2023 08:17

hiç dert etme görevde yukselme ile memurluğa geç :))

rakamaka
Aday Memur
05 Ocak 2023 19:21

O nasıl oluyor
infinite29, 2 yıl önce

hiç dert etme görevde yukselme ile memurluğa geç :))

infinite29
Şef
06 Ocak 2023 08:38

her yıl görevde yükselme sınavı açılır sınava girersin kazanırsan duz memur oluyorsun :)) hatta su anda açıldı

rakamaka, 2 yıl önce
O nasıl oluyor

biritfaiyeci27
Aday Memur
06 Ocak 2023 15:00

Personel eksiği olan yere gitte müdür desin sende yapma kardeşim yanlış anlama gerçek neyse o her yerde çalışma şartı değişiyor malesef

Cmb-26, 2 yıl önce

Cmb-26
Aday Memur
08 Ocak 2023 09:56

Personel eksiği olan yerde olduğumu sanmıyorum. Ankara merkeze atandım. Aradığım yer merkezdi zaten. Temizlik olacak olsa bile beni kasmaz. Bunu göze alarak tercih yaptım. Kaldı ki, ben kurum içinde yükselme idealindeyim. 1sene eşek gibi kpss çalışıp ,90.57 puan alıp buraya en yüksek puanla yerleşmiş biriyim. Kurum içi kazanmak istediğim sınava da yine eşek gibi çalışır kazanırım. Sen dert etme orasını 😉

biritfaiyeci27
Aday Memur
08 Ocak 2023 12:15

Ben dert etmiyorum başladığında beklediğini göremezsin diye söyledim hazırlıklı ol manasında inşallah müdürlüğe kadar yukselirsin ne diym :)

Cmb-26, 2 yıl önce

Personel eksiği olan yerde olduğumu sanmıyorum. Ankara merkeze atandım. Aradığım yer merkezdi zaten. Temizlik olacak olsa bile beni kasmaz. Bunu göze alarak tercih yaptım. Kaldı ki, ben kurum içinde yükselme idealindeyim. 1sene eşek gibi kpss çalışıp ,90.57 puan alıp buraya en yüksek puanla yerleşmiş biriyim. Kurum içi kazanmak istediğim sınava da yine eşek gibi çalışır kazanırım. Sen dert etme orasını 😉

hp06
Aday Memur
11 Ocak 2025 03:21

Hizmetli olarak çalışıyor musunuz hala bende başvurmayı düşünüyorum önerir misiniz
Cmb-26, 2 yıl önce

Ozsu03
Aday Memur
17 Ocak 2025 03:00

Nereye başvuracaksınız bir de lise kpssyle atanan hizmetli ne is yapar ogrenebildiniz mi

hp06, 1 ay önce
Hizmetli olarak çalışıyor musunuz hala bende başvurmayı düşünüyorum önerir misiniz
Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi