Editörler : Pangaea

maviyedair
Şef
09 Şubat 2023 02:20

Gardaş AFAD meşgul siz bi bekleyin ne olacak

richelieu
Memur
09 Şubat 2023 07:24

Mahalle yanıyor mühendisler tebligat bekliyor...

valtteribottas
Aday Memur
09 Şubat 2023 07:52

Herkes koordinasyon eksikliğinden yakınırken yetişmiş mimarlar mühendisler olarak bölgeye gönüllü olarak gitmeye hazırız. Sığ görüşlü kafası çalışmayanlar kadro peşinde olduğumuzu düşünür zaten hak kazandık biz. Bölgeye afadın bilgisi dahilinde gidersek bir işe yararız yoksa kuru kalabalık oluruz. Afada ulaşamadığımız için buraya yazıyoruz.

richelieu
Memur
09 Şubat 2023 09:15

Yahu personelin adını bile bilmiyorsunuz ne yardımınız olacak. İnsanlar sizi mi oryante etsin işlerini mi yapsın. Tuhaf gerekçelerle meşrulaştırmaya çalışmayın.

valtteribottas, 2 yıl önce

Herkes koordinasyon eksikliğinden yakınırken yetişmiş mimarlar mühendisler olarak bölgeye gönüllü olarak gitmeye hazırız. Sığ görüşlü kafası çalışmayanlar kadro peşinde olduğumuzu düşünür zaten hak kazandık biz. Bölgeye afadın bilgisi dahilinde gidersek bir işe yararız yoksa kuru kalabalık oluruz. Afada ulaşamadığımız için buraya yazıyoruz.

Deprofundisclamavi
Aday Memur
14 Şubat 2023 08:38

Gelişmelerden haberi olan var mı?

16 Şubat 2023 14:39

Az önce Başkanlıktan arayıp atama işleminin yapıldığını bildirdiler. Atanmış olan arkadaşlarımı tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim.

Jeffmuhendis
Aday Memur
16 Şubat 2023 15:06

Ben de az önce Afad tarafından arandım arkadaşlar.Tebliğ edilmesini beklemeye gerek olmadığını söylediler.Bütün atanan arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum.

mr2902
Aday Memur
16 Şubat 2023 15:11

aynı şekilde bende öyle arandım iki hafta içinde başlayacağım söylendi. hayırlı olsun herkese

Jeffmuhendis, 2 yıl önce

Ben de az önce Afad tarafından arandım arkadaşlar.Tebliğ edilmesini beklemeye gerek olmadığını söylediler.Bütün atanan arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum.

richelieu
Memur
16 Şubat 2023 16:13

Herkes başladı bi biz başlayamadık be.

16 Şubat 2023 17:12

Beni de aradılar merkez teşkilatına atanan var mj

uslusercan
Aday Memur
16 Şubat 2023 17:30

Ben de merkeze atandım. Bugün aradılar aynı şekilde

Ssjdkkdk, 2 yıl önce

Beni de aradılar merkez teşkilatına atanan var mj

20 Şubat 2023 00:38

afadın misafirhanesi ile ilgili bilgi sahibi olan var mı

20 Şubat 2023 17:37

inşaat mühendisi olup göreve başlayan var mı

uslusercan
Aday Memur
21 Şubat 2023 11:36

Arkadaşlar kuruma gidip bilgi alan ya da işe başlayan oldu mu acaba?

kpss223421
Aday Memur
24 Şubat 2023 23:25

Evet İstanbul afad da başladım.Istanbul'a atanan arkadaş bu grupta ise ve de diğer başlamayan arkadaşlar için de sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplarım

Carlito55, 2 yıl önce

inşaat mühendisi olup göreve başlayan var mı

Teknisyen2111
Aday Memur
05 Haziran 2023 00:20

Merhabalar arkadaşlar afad atanan yeni bekar teknisyen maaşı ne kadar ve düz atanan teknisyen kurumda arama kurtarma teknisyenliğe geçişi nasıl olur dilekçeylemi yada ünvan değişikliğiylemi yada direk geçiş var mı bilgisi olan varsa net bir bilgi verebilirmi.? Bide temmuz atamasında tekrardan teknisyen alımı yapacak mı sizce .? Kurumun şartları nasıl bir düz teknisyen için .??

Toplam 56 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi