Mahalle yanıyor mühendisler tebligat bekliyor...
Herkes koordinasyon eksikliğinden yakınırken yetişmiş mimarlar mühendisler olarak bölgeye gönüllü olarak gitmeye hazırız. Sığ görüşlü kafası çalışmayanlar kadro peşinde olduğumuzu düşünür zaten hak kazandık biz. Bölgeye afadın bilgisi dahilinde gidersek bir işe yararız yoksa kuru kalabalık oluruz. Afada ulaşamadığımız için buraya yazıyoruz.
Herkes koordinasyon eksikliğinden yakınırken yetişmiş mimarlar mühendisler olarak bölgeye gönüllü olarak gitmeye hazırız. Sığ görüşlü kafası çalışmayanlar kadro peşinde olduğumuzu düşünür zaten hak kazandık biz. Bölgeye afadın bilgisi dahilinde gidersek bir işe yararız yoksa kuru kalabalık oluruz. Afada ulaşamadığımız için buraya yazıyoruz. valtteribottas, 1 ay önce - Alıntıya git
Yahu personelin adını bile bilmiyorsunuz ne yardımınız olacak. İnsanlar sizi mi oryante etsin işlerini mi yapsın. Tuhaf gerekçelerle meşrulaştırmaya çalışmayın.
Gelişmelerden haberi olan var mı?
Az önce Başkanlıktan arayıp atama işleminin yapıldığını bildirdiler. Atanmış olan arkadaşlarımı tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim.
Ben de az önce Afad tarafından arandım arkadaşlar.Tebliğ edilmesini beklemeye gerek olmadığını söylediler.Bütün atanan arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum.
Ben de az önce Afad tarafından arandım arkadaşlar.Tebliğ edilmesini beklemeye gerek olmadığını söylediler.Bütün atanan arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum. Jeffmuhendis, 1 ay önce - Alıntıya git
aynı şekilde bende öyle arandım iki hafta içinde başlayacağım söylendi. hayırlı olsun herkese
Herkes başladı bi biz başlayamadık be.
Beni de aradılar merkez teşkilatına atanan var mj
Beni de aradılar merkez teşkilatına atanan var mj Ssjdkkdk, 1 ay önce - Alıntıya git
Ben de merkeze atandım. Bugün aradılar aynı şekilde
afadın misafirhanesi ile ilgili bilgi sahibi olan var mı
inşaat mühendisi olup göreve başlayan var mı
inşaat mühendisi olup göreve başlayan var mı Carlito55, 1 ay önce - Alıntıya git
Evet İstanbul afad da başladım.Istanbul'a atanan arkadaş bu grupta ise ve de diğer başlamayan arkadaşlar için de sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplarım