Editörler : E.Kayı Han

Yasaklı
04 Ocak 2023 08:56

7. Yargı Paketinde Sivil Cezaevi Personelleri ve Adliye Personellerine de iyileştirme verilmelidir.

7. Yargı Paketinin tüm detayları henüz açıklanmadı lakin duyumlara göre İKM arkadaşların emeklerine ve çalışma şartlarındaki zorluklarına karşılık bir iyileştirmeden bahsediliyor.

-İKM arkadaşlara hayırlı olsun.

-Unutulmamalıdır ki kapalı ve açık ceza infaz kurumlarında zor şartlar altında çalışan diğer sivil memurlarda vardır. (Cezaevi Katipleri, Bilgisayar İşletmenleri, Teknisyenler, Amirler vs.) Bizler de ceza infaz kurumlarında ağır ve riskli iş yükü altında çalışmaktayız. Bizlerin unutulmaması yapılacak bir iyileştirmeden tüm Cezaevi Çalışanlarının faydalandırılması gerekir. Sonuçta aynı çatı altında mesai yapıp aynı veya yakın birimlerde hizmet vermekteyiz.

-Adliyedeki personellerin ağır ve iş yükü görmezden gelinmemesi gerekir. Katipler, Mübaşirler vs. düşük ücretle (asgari ücretin bir tık üzeri) geçinmeye çalışıp uzun saatler hizmet vermektedirler.

-Evrak yoğunluğu, stres, mobing vs. bu durumlar tüm Adalet Personellerini etkilemektedir.

-Kadro sorunu çözüme kavuşturularak iş barışı sağlanması adına güzel bir adım atılmışken, Adalet Personelleri içerisinde birisine emeklerinin karşılığını verip diğerine ise vermemek yeniden iş barışını tehlikeye atacaktır.

-Yapılacak bir iyileştirmenin Aynı çatı altındaki tüm ADALET PERSONELLERİ'ni kapsamını beklemekteyiz.

Kemall4567
Şef
04 Ocak 2023 09:07

Tamam hakediyorlar ikm personelleri. Peki biz katipler mübaşirler haketmiyor mu iyileştirmeyi ? Neden ayrımcılık yapılıyor ?

kral3455
Yasaklı
04 Ocak 2023 09:10

Kesinlikle bir ayrımcalık olmaması tüm ADALET PERSONELLERİ'nin emeklerinin karşılığı verilmesi gerekir.

-Yargı paketi henüz taslak aşamasında lakin İKM arkadaşlar dışında diğer sivil memurların unutulmaması gerekir.

Gizem.cc
Aday Memur
04 Ocak 2023 10:15

Bir infaz koruma memuru olarak bu taslağın tüm personellerini kapsamasını temenni ediyorum .

infazcikatip
Aday Memur
04 Ocak 2023 11:43

Aynen öyle tüm personel kadrolarına iyileştirme yapılmalı ama az ama çok.

muratbe
Kapalı
04 Ocak 2023 12:32

Adalet Bakanligi: Tamam abi unutmuşuz kusura bakmayın hemen ekliyoruz sizi de

hozata0316
Kapalı
04 Ocak 2023 13:27

Keşke bir düzenleme gelsede sizi bizden ayırsalar cte infaz koruma memurları başka siz başka olsanız mesleğin kaderi kötü arkadaş

EmmiEmmi
Kapalı
04 Ocak 2023 13:32

Forumda birbiriyle saçma bir şekilde tartışanları anlamıyorum. Sanki bütün sıkıntılar bitti de amir-memur katip-ikm ayrımı derdi kaldı. Kendinize gelin yahu! Zaten halimiz içler acısı bari biraz destek olun da sesimiz gür çıksın. Bu şekilde hiçbir şey elde edemeyiz. Lütfen arkadaşlar yapmayın artık

kral3455
Yasaklı
04 Ocak 2023 14:20

ikm'nin emeğine ve zor çalışma şartlarına yönelik her türlü iyileştirmenin hakları olduğunu söylerken, ikm arkadaşların bunu nasıl yanlış anlıyorlar pek anlaşılır değil.

kurumu tek başına ayakta tutan ikm'ler diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bu teşkilat bir bütün halinde ilerliyor.

her birimin kendine ait zorlukları mevcut. infaz-igk-disiplin vs. bu bürolarda çalışmak buradaki yoğun ve riskli iş yükü altında tüm gün fiziken olmasa kafa anlamında eve perişan gitmekteyiz.

infaz koruma memurlarının hepsini kapsamıyorum, çok değerli aynı birimde arkadaşlarımız var yükü birlikte omuzlarken sen ve senin gibi düşünenler ise yani sadece kendi çıkarlarını yapılacak bir iyileştirme varsa o sadece ikm olabilir mantığında olan kişilerdir.

aldığınız iyileştirme bizi üzmez aksine sevindirir. sivil memurlar aynı teşkilatta hizmet verirken hiçbir şekilde az veya çok bir iyileştirme yapılmaması kabul edilemez.

emekleriniz ve haklarınız helal olsun, ama diğer çalışanları farklılaştırılarak alaylamak.

herkes kendine yakışanı yapar.

hozata0316, 9 ay önce
Keşke bir düzenleme gelsede sizi bizden ayırsalar cte infaz koruma memurları başka siz başka olsanız mesleğin kaderi kötü arkadaş

assassin_gck
Memur
04 Ocak 2023 15:50

bunun kanuni düzenlemsi için adalet sınıfı oluşturulmalı

AtakanKara
Aday Memur
04 Ocak 2023 17:25

sendikalı adliye çalışanları sendikanıza baskı yapın bu konuda henüz yasalaşmadan

AtakanKara
Aday Memur
04 Ocak 2023 17:26

adliye çalışanları dahil olmamasının hiç bir nedeni yok bi şekilde kamuoyu oluşturmak lazım

AtakanKara
Aday Memur
04 Ocak 2023 17:28

Sendikaların bakanlığın kapısında yatmaları gerek bu konuda sağlık çalışanları nasıl her iki ayda bir iyileştirme alabiliryok ise biz neden almayalım. sonuna kadar bizlerde hakediyoruz. sesimizi bi şekilde duyurmalıyız

İzmirrbucalı
Aday Memur
04 Ocak 2023 19:33

Emniyette ki Sivil memurlar da diyor mu bizde polisle aynı olalım diye, Veya atıyorum Tüm sağlıkçılara sağlık teknisyenlere teknik hizmet tazminatı geldiğinde biz infaz koruma memurları da diyeceğiz mi bizde isteriz o yüzden suyu bulandırmaya gerek yok arkadaşlar sivil memur ile üniformalı bir değildir.

Kalpten Kalbe
Aday Memur
04 Ocak 2023 19:50

İnfaz koruma memurlarına hayırlı olsun daha fazlasını hak ediyorlar herkesin işi zor çünkü işimiz hükümlü ve tutuklular aynı çatı altında çalışıyoruz birlik olursak daha iyi özlük hakları da elde edebiliriz tüm personelin maaşı gülünç durumda herkes ekmeğinin peşinde benzer iyileştirmeleri sivil personellerde gelmesini istiyoruz.

İnfaz4206
Şube Müdürü
04 Ocak 2023 19:56

İnan herkese gelsin ama jileti yiyen biziz kurşunu yiyen biziz mahkum bizim sureti görüp kinlenir biz mahkumla uğraşırız üniformalı bir memur olarak bi bazı olaylarda amirlerimizi yanımızda görmüyoruz üstüne mobing tehdit hangi teknisyen hangi şoför hangi idare deki personel yıpraniyormus sivil memurun biri bana diyor ki ben çok mahkemeye çıktım diyor başkan gidin hakkınızı arayın promosyon 25 bin oldu ya polisler ya bizim be eksiğimiz var dediler şaşırdım çekemiyorsaniz tekrar mülakata girip ikm olabilirsiniz
İzmirrbucalı, 9 ay önce

Emniyette ki Sivil memurlar da diyor mu bizde polisle aynı olalım diye, Veya atıyorum Tüm sağlıkçılara sağlık teknisyenlere teknik hizmet tazminatı geldiğinde biz infaz koruma memurları da diyeceğiz mi bizde isteriz o yüzden suyu bulandırmaya gerek yok arkadaşlar sivil memur ile üniformalı bir değildir.

aday0992
Aday Memur
04 Ocak 2023 20:02

Aynen öyle hocam. infaz korumalar jiletli saldırıya uğruyor şehit oluyor iyileştirme yapıldımıda içimizden çekemeyenler çıkıyor ben anlamıyorum infaz koruma düşmanlığı neden
İzmirrbucalı, 9 ay önce

04 Ocak 2023 20:36

düşman olan kim? insanlar bizim de hakkımız var size hayırlı olsun biz de istiyoruz diyor.. konu başlığı ve yazı ortada..

aday0992, 9 ay önce
Aynen öyle hocam. infaz korumalar jiletli saldırıya uğruyor şehit oluyor iyileştirme yapıldımıda içimizden çekemeyenler çıkıyor ben anlamıyorum infaz koruma düşmanlığı neden

infazcikatip
Aday Memur
04 Ocak 2023 20:44

başlıkta hiç infaz koruma memuru düşmanlığı yapan olmamış herkes hak ettiler biz de onlarla aynı oranda olmasa da iyileştirmeyi hak ediyoruz demiş. okuduğunuzu anlıyor musunuz arkadaşlar?

adliyede akşama kadar dosyayla uğraşan müddetnameyle uğraşan cezaevinde tonla mahkumun dosyasıyla uğraşan ifadesini alan kâtip yıpranmıyor mu, nasıl diğer bakanlıklardaki sivil memurla aynı kefeye koyarsınız anlayamıyorum. en ufak hatada soruşturma açılıyor zaten sürekli diken üstünde üstelik kapalı kurumda çalışan insanlara haksızlık ediyorsunuz. bize itimatınız yoksa birimlerde çalışan ikm arkadaşlarımıza da sorabilirsiniz durumu.

sanki sizden alıp bize versinler diyoruz arkadaşlar, herkes hakkını istiyor. lütfen birbirimize saygı gösterelim çünkü mutlaka bir gün hepimize lazım olacak. saygılar ve iyi geceler.

aday0992, 9 ay önce

aday0992
Aday Memur
04 Ocak 2023 20:44

Tamamda diğer kamu görevlileri öğretmen polis hemşire imam vs hakkını alırken ses çıkarmayıpda infaz koruma hakkını alırken ses çıkartıyorsanız kusura bakmayın ama bunun başka açıklaması yok
katibim yatıyorum, 9 ay önce

düşman olan kim? insanlar bizim de hakkımız var size hayırlı olsun biz de istiyoruz diyor.. konu başlığı ve yazı ortada..

İnfaz4206
Şube Müdürü
04 Ocak 2023 21:01

Kardeşim benim Sayın Bakanımızin zaten bize ekranlarda söz verdi... Dertleri ne hala anlayamadım amire gelince bunların sesleri çıkmaz bize gelince çekememezlik kıskançlık hat safa... hakkımız kardesim hakkimizzzz kimse kusura bakmasın
aday0992, 9 ay önce
Tamamda diğer kamu görevlileri öğretmen polis hemşire imam vs hakkını alırken ses çıkarmayıpda infaz koruma hakkını alırken ses çıkartıyorsanız kusura bakmayın ama bunun başka açıklaması yok
Toplam 48 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi