Bu piskotekniğe istediğimiz ilde girebiliyormuyuz? Yasouun, 1 ay önce - Alıntıya git
Bu piskotekniğe istediğimiz ilde girebiliyormuyuz?
Hayır hocam sadece ankarada giriliyor Dgncnns, 1 ay önce - Alıntıya git
Ankara'da hangileri onları nereden öğrenebilirim
Ankara'da hangileri onları nereden öğrenebilirim Yasouun, 1 ay önce - Alıntıya git
Onu bilemem evrak teslimine gittiginde kurumdan öğrenirsin ancak bunu Dgncnns, 1 ay önce - Alıntıya git
Hocam siz adana da hangi hastanede girdiniz ,sağlık raporu almak ne kadar sürdü, mhrs den randevu aldınız mı yoksa direkt hastaneye mi gittiniz? Süreç konusunda bilgi verir misiniz?
Hocam siz adana da hangi hastanede girdiniz ,sağlık raporu almak ne kadar sürdü, mhrs den randevu aldınız mı yoksa direkt hastaneye mi gittiniz? Süreç konusunda bilgi verir misiniz? sleyman10, 1 ay önce - Alıntıya git
Taşımacılığa atananlar bir gelişme varmı?
Taşımacılığa atananlar bir gelişme varmı? glpcnblt, 1 ay önce - Alıntıya git
Hocam sizler için 1 aylık bir süreçten bahsediyorlar ama varsa telegraminiz size link atim orada taşımacılıktan baya arkadaş var onlar size bilgi verir Dgncnns, 1 ay önce - Alıntıya git
Ankaraya teslim ettiniz mi evrakları?
Ankaraya teslim ettiniz mi evrakları? sleyman10, 1 ay önce - Alıntıya git
Evrak teslim eden var mi
Yok hocam daha kurula giremedim pazartesi girecem kurula Dgncnns, 1 ay önce - Alıntıya git
Hocam gittiniz mi evrak teslimine nasıldı?
Hocam gittiniz mi evrak teslimine nasıldı? sleyman10, 3 hafta önce - Alıntıya git
Evrakları teslim ettim. 15 Mayıs a psikoteknik test için randevu verdiler.
Evrakları teslim ettim. 15 Mayıs a psikoteknik test için randevu verdiler. musacx, 3 hafta önce - Alıntıya git
Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin (:
Allah razı olsun kardeşim. Hafta sonu çalışma oluyor mu bilen var mi yani hafta da 5 gün mu çalışıyoruz
Benim işlemlerim bitmedi hocam daha gitmedim Dgncnns, 3 hafta önce - Alıntıya git
Sağlık kurulu işlemleri mi bitmedi ?
Bu verdiğimiz belgelerle işe baslamis mı oluyoruz. Yoksa tekrar bi sözleşme imzalayacak mıyız