Bölge İdare Mahkemesi tarafından ihraç işleminin iptaline yönelik karar aldım, 2 ay geçti üzerinden göreve başlatmadılar. Aynı durumda ki arkadaşlar son durumlarınız nedir ?
suç duyurusunda bulunun...
suç duyurusunda bulunun... vatansever.33, 5 ay önce - Alıntıya git
bu hususta görevi kötüye kullanmaktan ilgili kişiler ceza alabilecektir.
bu hususta görevi kötüye kullanmaktan ilgili kişiler ceza alabilecektir. vatansever.33, 5 ay önce - Alıntıya git
İlgili kişi jandarma genel komutanı ve İçişleri bakanı :) onlara hiçbir şey olmaz. Var mı benim durumumda olan arkadaşlar yazabilirler mi ? Jamyo201511, 5 ay önce - Alıntıya git
siz vijdani olarak görevinizi yerine getirin gerisini düşünmeyin...
Uygulanan çok duydum
Bende iptal aldım daha yeni bakalım ne olacak suçu işlemediğim sabit diye Beraat almıştım delil delil yetersizliğinden değil yani muhtemelen uygulanir diye düşünüyorum
Bende iptal aldım daha yeni bakalım ne olacak suçu işlemediğim sabit diye Beraat almıştım delil delil yetersizliğinden değil yani muhtemelen uygulanir diye düşünüyorum Aslan1864, 5 ay önce - Alıntıya git
Uygulanan çok duydum Aslan1864, 5 ay önce - Alıntıya git
Ben TSK'da ve Jandarma'da uygulandığını duymadım henüz ya Jamyo201511, 5 ay önce - Alıntıya git
Kararı Yeni aldım ilk derece mahkemesinden henüz tebliğ aşamasında jandarma uygular mı bilmiyorum
İlk derece mahkemesinden iptal alıp dönen çok kişi ile konuştum görüştüm
Heleki bide benim gibi suçu işlemediği sabit diye Beraat alınırsa başka şansları yok
Kararı Yeni aldım ilk derece mahkemesinden henüz tebliğ aşamasında jandarma uygular mı bilmiyorum Aslan1864, 5 ay önce - Alıntıya git
İstinaf edecek mutlaka o kanuni bir hak ama başlayanlar nasıl başlıyor o zaman sizin adli dava Beraat mı kesinleşti mi kriter nedir
İstinaf edecek mutlaka o kanuni bir hak ama başlayanlar nasıl başlıyor o zaman sizin adli dava Beraat mı kesinleşti mi kriter nedir Aslan1864, 5 ay önce - Alıntıya git
YD ya da iptal kararı alan arkadaşlara hayırlı olsun öncelikle. Şunu sormak istiyorum, ihraç işlemidnen sonra YD veya iptal kararı alınca kurum göreve başlatmasa bile maaş ödemeye başlıyor mu acaba?
YD ya da iptal kararı alan arkadaşlara hayırlı olsun öncelikle. Şunu sormak istiyorum, ihraç işlemidnen sonra YD veya iptal kararı alınca kurum göreve başlatmasa bile maaş ödemeye başlıyor mu acaba? hukukcumemur06, 5 ay önce - Alıntıya git
Hayır tabikide
Benim Beraat kesinleşeli 20 ay oldu, beraat aldıktan 10 ay sonra ihraç oldum. Jamyo201511, 5 ay önce - Alıntıya git
Ne diyorlar peki Danıştay kararına göre mi başlatacaz diyorlar
Ne diyorlar peki Danıştay kararına göre mi başlatacaz diyorlar Aslan1864, 5 ay önce - Alıntıya git