Editörler : swat3410
«272829303132333435363738»

sinanpolat22
Şube Müdürü
15 Kasım 2023 10:12

sadece sınav değil ki. soruşturma geçirip haberi olmayan yüzlerce kişi var.
Poliss155, 2 yıl önce
bu nedir beni de çağırdılar bugün ama ben hamyo sınavına girmedim bile..Matbu sorular varmış onları cevaplayacak mısım var mı bilgisi olan

sinanpolat22
Şube Müdürü
15 Kasım 2023 10:14

ohal'den sonra toplu ihraç dönemi bitti. ydk'da son savunmanı vermeden ihraç edemezler seni.. birkaç sayfa önce yazdım bakabilirsiniz. eldeki açık soruşturmaları kapatın diye talimat gelmiş müfettişler %99 olumlu olarak kapatacak dosyaları..
efelerin efesi35, 2 yıl önce
günaydın arkadaşlar. aklıma takılan bi kaç soru var cevaplayan olursa sevinirim. biz şimdi ifade vercez, soruşturma var ki müfettiş atanmış, ohal de bitti. 657 ye göre mi soruşturma oluyor yoksa kafalarına göre mi. toplu ihraç oldu mu ohalden sonra ya da ihraç olan oldu mu

efelerin efesi35
Aday Memur
15 Kasım 2023 10:32

inşallah öyledir devrem çok sağ ol
sinanpolat22, 2 yıl önce
ohal'den sonra toplu ihraç dönemi bitti. ydk'da son savunmanı vermeden ihraç edemezler seni.. birkaç sayfa önce yazdım bakabilirsiniz. eldeki açık soruşturmaları kapatın diye talimat gelmiş müfettişler %99 olumlu olarak kapatacak dosyaları..
15 Kasım 2023 10:48

bende ön başvuru yaptım sanırım hatırlamıyorum hangi yolda ne zaman yaptım benide çağırdılar ifadeye bulabilirsineniz banada ulaşa bilir misiniz
suprise123, 2 yıl önce

Bende gittim astsubay sınavlarına başvuru yaptım diye ifade verdim. Matbu sorular. Hayır fetöyle alakam olmamasına rağmen bi önbaşvuru yüzünden bu muameleyi görmek okadar irrite ediciki. Ayrıca başımıza iş gelse bu zaten böyleydi diycek dedikoducular. Bi ön başvuru yaptım online olarak neye nereden başvurduğumu bile hatırlamıyorum mülakatada gitmedim. Şuan o siteyi arayıp duruyorum bulamıyorum da bakıcam başvuruma tekrardan. Sanırım o yıl sınavda şifreleme olmuş. Tamam eyvallah yapana çök. Bizim suçumuz ne bi önbaşvuru yaptık diye sicilimizi yaktılar.

15 Kasım 2023 12:06

devrem özelin açıl değil mesaj atamıyorum bir görüşebilir miyiz
sinanpolat22, 2 yıl önce

Hamza379
Kapalı
15 Kasım 2023 13:29

İnşallah olumlu olur siz yinede %99 olumlu olarak beklemeyin herseye hazırlıklı olun çünkü aynı durumda olup ihraç olan bircok kişi var müfettiş kapatır dosyayı ama hangi yönde kapatacak 30 temmuzda da aynı şekilde olmuştu sona kalanlar dosyaları olumlu kapatilacak dendi herkes ihraç oldu

sinanpolat22, 2 yıl önce

Giresunss
Aday Memur
15 Kasım 2023 13:42

Sadece sınava girip de bir bağlantısı yoksa neden ihraç olsun ki insan ?

Hamza379, 2 yıl önce

İnşallah olumlu olur siz yinede %99 olumlu olarak beklemeyin herseye hazırlıklı olun çünkü aynı durumda olup ihraç olan bircok kişi var müfettiş kapatır dosyayı ama hangi yönde kapatacak 30 temmuzda da aynı şekilde olmuştu sona kalanlar dosyaları olumlu kapatilacak dendi herkes ihraç oldu

suprise123
Memur
15 Kasım 2023 17:17

peki kapansada bunun mesleki olarak dönüşü nasıl olur devrem? kurslara fln girince gözüküyor mu

sinanpolat22, 2 yıl önce

Hamza379
Kapalı
15 Kasım 2023 18:34

FETÖ bütün emniyet personelini fişlemiş sadece kod bile irtibat iltisak kavramını kullanmaya yetiyo maalesef sınav konusunda da bunlar kendilerinden olanı aday numaralarında kodlama yapmışlar tesadüf denk mi geldi şüpheli mi gördüler artık bilemiyorum

Giresunss, 2 yıl önce

Sadece sınava girip de bir bağlantısı yoksa neden ihraç olsun ki insan ?

15 Kasım 2023 19:18

devrem sana yazmaya çalıştım ama kapalı bana mesaj atar mısın
sinanpolat22, 2 yıl önce

sinanpolat22
Şube Müdürü
15 Kasım 2023 19:19

ben de size atamıyorum.
Polispolispolispolis, 2 yıl önce
devrem sana yazmaya çalıştım ama kapalı bana mesaj atar mısın
15 Kasım 2023 19:32

açtım profili dener misin tekrar
sinanpolat22, 2 yıl önce
ben de size atamıyorum.
15 Kasım 2023 20:35

devrem ben de sana mesaj atmaya çalışıyorum ama atamıyorum
sinanpolat22, 2 yıl önce
ben de size atamıyorum.

sinanpolat22
Şube Müdürü
15 Kasım 2023 20:42

özelden yazamayanlar, buradan yazın belki birkaç arkadaşın daha merak ettiği bir şeydir toplu cevap vermiş oluruz.

Poliss155
Şef
15 Kasım 2023 20:45

ifadeye ne zaman cagırılar arkadaşlar iki gün önce bana da tebliğ yapıldı hamyo dan..Sınava girmedim bile

Hiçç06
Kapalı
15 Kasım 2023 21:06

Sana neyi tebliğ ettiler banada tebliğ yaptılar ifade yeri saati

Poliss155, 2 yıl önce
ifadeye ne zaman cagırılar arkadaşlar iki gün önce bana da tebliğ yapıldı hamyo dan..Sınava girmedim bile

Poliss155
Şef
15 Kasım 2023 21:08

bana ifade yeri ve saati tebliğ edilmedi hakkında sorusturma açılmış hamyo sınavı ile alakalı dedi ama kovuşturmaya yer yok diye sonuçlanmış dedi Bürocu.. ama emniyet ifadeye çağıracak bilgin olsun dedi
Hiçç06, 2 yıl önce

Sana neyi tebliğ ettiler banada tebliğ yaptılar ifade yeri saati

Hiçç06
Kapalı
15 Kasım 2023 21:12

Bana soruşturma ile ilgili hiç tebligat yapılmadı herkesin uygulaması değişik demekki

Poliss155, 2 yıl önce
bana ifade yeri ve saati tebliğ edilmedi hakkında sorusturma açılmış hamyo sınavı ile alakalı dedi ama kovuşturmaya yer yok diye sonuçlanmış dedi Bürocu.. ama emniyet ifadeye çağıracak bilgin olsun dedi

Poliss155
Şef
15 Kasım 2023 21:13

kyok falan yazıyor muydu senin kağıtta altta maddeli sorular falan vardı benimkinde
Hiçç06, 2 yıl önce

Bana soruşturma ile ilgili hiç tebligat yapılmadı herkesin uygulaması değişik demekki

Hiçç06
Kapalı
15 Kasım 2023 21:48

Yok sadece ifade vereceğim gün saati tebliğ ettiler

Poliss155, 2 yıl önce
kyok falan yazıyor muydu senin kağıtta altta maddeli sorular falan vardı benimkinde
Toplam 2800 mesaj
«272829303132333435363738»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi