Editörler : swat3410
«282930313233343536373839»

Tayinci71
Aday Memur
15 Kasım 2023 21:50

2011 yılında hamyö ye başvuru yapmışım sadece başvuru sınavına dahi gitmedim bunun için ifade aldılar hayatımda bu kadar saçma bişey görmedim devletin açtığı sınava başvuru yapmak dahi suçmu sayılıyor cidden

aysennrrk
Aday Memur
15 Kasım 2023 22:28

Bizde aynı durumdayız başvuru yaptığını bile hatırlamıyor eşim dün ifade verdik nolcak bilmiyoruz

Tayinci71, 1 yıl önce
2011 yılında hamyö ye başvuru yapmışım sadece başvuru sınavına dahi gitmedim bunun için ifade aldılar hayatımda bu kadar saçma bişey görmedim devletin açtığı sınava başvuru yapmak dahi suçmu sayılıyor cidden

sinanpolat22
Şube Müdürü
16 Kasım 2023 11:20

2015 oncesi polis olan herkesi kodlamis feto. kodunuzu biliyorsaniz ve olumsuz bir kod değilse endise etmeyin. mufettislerin ilk baktığı sey bu kod listesi

Fstkçşhp1
Aday Memur
16 Kasım 2023 12:31

Scd kodunun önemi nedir müfettişin gözünde?

sinanpolat22, 1 yıl önce
2015 oncesi polis olan herkesi kodlamis feto. kodunuzu biliyorsaniz ve olumsuz bir kod değilse endise etmeyin. mufettislerin ilk baktığı sey bu kod listesi

sinanpolat22
Şube Müdürü
16 Kasım 2023 12:48

ben bunu bilemem ki. scd 17-25'e kadar bizdendi demekmis. ama mufettis ne gozle bakar bunu bilmiyorum.
Fstkçşhp1, 1 yıl önce

Scd kodunun önemi nedir müfettişin gözünde?

Hiçç06
Kapalı
16 Kasım 2023 12:53

Kodumuzu öğrenemedikki ifade alırken söylerler diye umuyorum

sinanpolat22, 1 yıl önce

Fstkçşhp1
Aday Memur
16 Kasım 2023 12:55

Olumsuz olup olmadığını soruyorum. Az çok konuya hakim gibisin duyum vs konusunda bilgilerin var gibi. O açıdan sordum

sinanpolat22, 1 yıl önce
ben bunu bilemem ki. scd 17-25'e kadar bizdendi demekmis. ama mufettis ne gozle bakar bunu bilmiyorum.

Gazelw
Aday Memur
16 Kasım 2023 13:10

Bizde kod yoktu. En azından ifadede söylemediler öyle bir şey.

sinanpolat22, 1 yıl önce

consınovv
Kapalı
16 Kasım 2023 13:20

Ben de verdim ifadeyi. Kodlama ile alakalı sordum ne diye kodlamışlar falan diye müfettiş göndermedi onu dediler bilmiyorum normalde bilmemiz gerekmiyor mu yoksa normal mi anlamadım. Soruşturma açıldığından haberim olmadı tesadüfen öğrendim dedim kapandığında da söylemeyiz ara ara uğrayıp sorabilirsin dediler yılbaşından sonrayı bulur falan dediler ekstra bir şey söylemedi yani hukuk işleri. Ama çevremden kimin haberi olsa boş konu kapatılır diyorlar inşallah öyle olur. Daha detaylı ve sağlam duyumu olan arkadaşlar da paylaşırsa iyi olur bu dert herkeste var şu anda verilecek iyi bir haber herkese moral olur

Serdarozyumak
Aday Memur
16 Kasım 2023 13:22

Konu neydi sizin

consınovv, 1 yıl önce
Ben de verdim ifadeyi. Kodlama ile alakalı sordum ne diye kodlamışlar falan diye müfettiş göndermedi onu dediler bilmiyorum normalde bilmemiz gerekmiyor mu yoksa normal mi anlamadım. Soruşturma açıldığından haberim olmadı tesadüfen öğrendim dedim kapandığında da söylemeyiz ara ara uğrayıp sorabilirsin dediler yılbaşından sonrayı bulur falan dediler ekstra bir şey söylemedi yani hukuk işleri. Ama çevremden kimin haberi olsa boş konu kapatılır diyorlar inşallah öyle olur. Daha detaylı ve sağlam duyumu olan arkadaşlar da paylaşırsa iyi olur bu dert herkeste var şu anda verilecek iyi bir haber herkese moral olur

consınovv
Kapalı
16 Kasım 2023 13:23

Sınav 2012 hamyo
Serdarozyumak, 1 yıl önce

Konu neydi sizin

mthkrkk
Aday Memur
16 Kasım 2023 13:33

2015 sonrası üniversite bitiminde darbe sonrası polis oldum şehit/gazi kardeşiyim 2011-2012 yılında başvurmuş olduğum sınav hakkında ifade verdim kodlama yok sadece aday numaralarına verdikleri algoritmaya takılmışız
sinanpolat22, 1 yıl önce

sinanpolat22
Şube Müdürü
16 Kasım 2023 15:45

benim tek bir duyumum olmustu o da suydu, bir mufettis "talimat geldi tum dosyalarin geregini yapacagiz." dedi. temmuz ayinda "talimat geregi acik bekletiliyor" demisti. yani dosyalar temizlenmeye basladi.

Gazelw
Aday Memur
16 Kasım 2023 17:04

İfade sırasında mı öğrendiniz algoritmaya takıldığınızı

mthkrkk, 1 yıl önce
2015 sonrası üniversite bitiminde darbe sonrası polis oldum şehit/gazi kardeşiyim 2011-2012 yılında başvurmuş olduğum sınav hakkında ifade verdim kodlama yok sadece aday numaralarına verdikleri algoritmaya takılmışız

Serdarozyumak
Aday Memur
16 Kasım 2023 18:47

Verilen ifade tutanağında sınava başvuran, giren, elenen,ön başvuru yapan herkes gibi anladım ben

mthkrkk, 1 yıl önce

Ppllss
Aday Memur
16 Kasım 2023 19:08

öyle zaten kardeşim doğru anlamışsın sınava başvurduğumu bile hatırlamıyorum ifade verdim bugün disiplinde ki arkadaş bişey çıkmaz bundan dedi ki zaten çıkacak bişey de yok durduk yere can sıkıntısından başka bişey değil

nazini
Şef
16 Kasım 2023 20:02

Madem bisey çıkmaz içi boş bisey (ki bana göre de öyle) soruşturma açtılar, ifade aldılar. Her şey olabilir. İnşallah hakkaniyetli karar verirler. Herkesi bir torbaya atıp da ihrac etmezler.

Ppllss, 1 yıl önce
öyle zaten kardeşim doğru anlamışsın sınava başvurduğumu bile hatırlamıyorum ifade verdim bugün disiplinde ki arkadaş bişey çıkmaz bundan dedi ki zaten çıkacak bişey de yok durduk yere can sıkıntısından başka bişey değil

Ppllss
Aday Memur
16 Kasım 2023 20:05

bana söylenen soruşturma olmadığı araştırma olduğu yönünde müfettiş gerek görürse soruşturma açılır dendi daha iyi bilen varsa yorum yaparsa daha sağlıklı olur tabi
nazini, 1 yıl önce

Madem bisey çıkmaz içi boş bisey (ki bana göre de öyle) soruşturma açtılar, ifade aldılar. Her şey olabilir. İnşallah hakkaniyetli karar verirler. Herkesi bir torbaya atıp da ihrac etmezler.

aysennrrk
Aday Memur
16 Kasım 2023 22:21

Benim eşimede araştırma denilmiş ama bana pek mantıklı gelmedi idari soruşturma muhtemelen belki ön soruşturma falan olabilir bilemiyorum

Ppllss, 1 yıl önce
bana söylenen soruşturma olmadığı araştırma olduğu yönünde müfettiş gerek görürse soruşturma açılır dendi daha iyi bilen varsa yorum yaparsa daha sağlıklı olur tabi

sinanpolat22
Şube Müdürü
16 Kasım 2023 22:48

ön soruşturma diye bir şey yok ki. araştırma, gerek görülürse soruşturma yazar evrakta. müfettiş de ya soruşturmaya mahal yoktur der ya da soruşturma açar. ifade alınması soruşturma açıldığı anlamına gelir. hiç haberi olmadan dosyası kapanan arkadaşlar var. onlarınki araştırma safhasında kalmış demek oluyor.
aysennrrk, 1 yıl önce

Benim eşimede araştırma denilmiş ama bana pek mantıklı gelmedi idari soruşturma muhtemelen belki ön soruşturma falan olabilir bilemiyorum

Toplam 2751 mesaj
«282930313233343536373839»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi