Editörler : swat3410
«293031323334353637383940»

Adesanya
Aday Memur
17 Kasım 2023 00:35

Evrakta araştırma/soruşturma yazıyor. Hangisi olduğu belli değil. Detayında tanık,belge, bilgi bulunmadığından adli olarak kyok verilmiş yazıyor. 2012 yılında Hava Astsubay okuluna sadece internetten ön başvuru aşamasında kalan bir olay. Basvuran , gitmeyen, elenen herkesin ifadesini alıyorlar. Çok saçma, gerekçe ne anlamıyorum ifade verenler zaten ya elenmiş ya da hiç gitmemiş.

sinanpolat22, 2 yıl önce
ön soruşturma diye bir şey yok ki. araştırma, gerek görülürse soruşturma yazar evrakta. müfettiş de ya soruşturmaya mahal yoktur der ya da soruşturma açar. ifade alınması soruşturma açıldığı anlamına gelir. hiç haberi olmadan dosyası kapanan arkadaşlar var. onlarınki araştırma safhasında kalmış demek oluyor.
17 Kasım 2023 02:16

Şuan araştırma aşamasında yanlış biliyorsunuz sordum öğrendim

sinanpolat22, 2 yıl önce
ön soruşturma diye bir şey yok ki. araştırma, gerek görülürse soruşturma yazar evrakta. müfettiş de ya soruşturmaya mahal yoktur der ya da soruşturma açar. ifade alınması soruşturma açıldığı anlamına gelir. hiç haberi olmadan dosyası kapanan arkadaşlar var. onlarınki araştırma safhasında kalmış demek oluyor.

Serdarozyumak
Aday Memur
17 Kasım 2023 08:04

Açılan idari soruşturmalarda araştırmada olsa ifade alınır soruşturmaya gerek olmadığı denir ve dosya kapatılır.Arastirmada ifade alınmaz diye birsey yok yani.

yinemiamcalar, 2 yıl önce

Şuan araştırma aşamasında yanlış biliyorsunuz sordum öğrendim

Hiçç06
Kapalı
17 Kasım 2023 14:21

İfademi az önce verdim adlı olarak kyok ile sonuçlanmış hava astsubaylığı sınavı konu. 1 2 aya sonuçlanacağını öngörüyoruz dediler.

Poliss155
Şef
17 Kasım 2023 14:23

bende dün verdim hiç bir şey yok içerik girmediğim sınav sadece internet üzerinden ön başvuruda bulunmuş mülakata bile gitmemiştim.Bişey çıkmaz dedi muhakkik ama bakalım
Hiçç06, 2 yıl önce

İfademi az önce verdim adlı olarak kyok ile sonuçlanmış hava astsubaylığı sınavı konu. 1 2 aya sonuçlanacağını öngörüyoruz dediler.

Hiçç06
Kapalı
17 Kasım 2023 14:33

Adli olarak bitmiş kyok verilmiş adlinin bulamadığı neyi bulacan idari açarak yazık günah bir yıldır sinir sistemimiz bozuk yaşiyoruz

Poliss155, 2 yıl önce
bende dün verdim hiç bir şey yok içerik girmediğim sınav sadece internet üzerinden ön başvuruda bulunmuş mülakata bile gitmemiştim.Bişey çıkmaz dedi muhakkik ama bakalım

Poliss155
Şef
17 Kasım 2023 14:34

benim iki gün önce haberim oldu dün de ifade verdim
Hiçç06, 2 yıl önce

Adli olarak bitmiş kyok verilmiş adlinin bulamadığı neyi bulacan idari açarak yazık günah bir yıldır sinir sistemimiz bozuk yaşiyoruz

ezllbyrktr
Aday Memur
17 Kasım 2023 14:36

tamam da benim lehime mi aleyhime mi. lanet olsun dünyanın başka bir yerinde böyle aptalca bi şey var mıdır acaba ya gerçekten tiksindim. ulan bi bok yesem derim ki hak ettim ama yok yani. bu ülkede beladan uzak yaşamak çok zor. iyi bu yaşa kadar geldik gerçekten. aday no topluyorsun 9-10-11 yapıyorsa şüphe oluşuyor. vay anasını ya ne acayip
Hiçç06, 2 yıl önce

Gazelw
Aday Memur
17 Kasım 2023 14:54

Umuyoruz ki olumlu sonuçlanır.

Hiçç06, 2 yıl önce

Atsız37
Aday Memur
17 Kasım 2023 15:37

Ben bu konu yüzünden 1,5 yıl önce isteğim dışı şubeden ayrılmak zorunda kaldım, ardından hiç bir haberim yok 1 hafta içinde hizmet gereği tayinim çıktı gittiğim yerde mobing gördüm atama yönetmeliğinde 1 yıl içinde iki kez tayin olmaz diye belirtilmesine rağmen bir yılın içinde bu seferde ikinci bölge Hizmet sürem geldiği için tayin oldum...

Bizimoglan40
Aday Memur
17 Kasım 2023 15:46

bana da yeni geldi tebliğ bakalım ne soracak müfettiş
17 Kasım 2023 16:24

sırf bu konu yüzünden yaklaşık 1 yıl önce operasyonel şubeden çıkarıldım maalesef. Sırf böyle bol bir konudan başvuru yapıp girmediğim sınav yüzünden.

Hiçç06
Kapalı
17 Kasım 2023 16:41

Özgeçmiş okuluna gittin mi gazatesini aldın mı vs. Vs.

Bizimoglan40, 2 yıl önce
bana da yeni geldi tebliğ bakalım ne soracak müfettiş

Bizimoglan40
Aday Memur
17 Kasım 2023 16:44

yok devrem okul yurt gazete banka böyle şeylerden tırstığım için gitmedim. ne soracağınıda bilmiyorum. ama karalamak ne kadar kolay operasyonel şubedeyim yaptığım icraatlar girdiğim tehlikeler ulan bunun içinmiydi diyorum

Hiçç06
Kapalı
17 Kasım 2023 16:49

11 aydır hayatımızı zehir ettiler girip elendiğimiz sınav için Allah'a havale ediyorum ahirete inanıyolarsa orda hesaplaşacas

Bizimoglan40, 2 yıl önce
yok devrem okul yurt gazete banka böyle şeylerden tırstığım için gitmedim. ne soracağınıda bilmiyorum. ama karalamak ne kadar kolay operasyonel şubedeyim yaptığım icraatlar girdiğim tehlikeler ulan bunun içinmiydi diyorum

Serdarozyumak
Aday Memur
17 Kasım 2023 16:59

Sana nasıl 11 ay önce geldi veya nasıl haberin oldu.Yeni başlamadım bu

Hiçç06, 2 yıl önce

11 aydır hayatımızı zehir ettiler girip elendiğimiz sınav için Allah'a havale ediyorum ahirete inanıyolarsa orda hesaplaşacas

Hiçç06
Kapalı
17 Kasım 2023 17:05

11 ay önce öğrendim soruşturma açıldığını ifademi bugün verdim.

Serdarozyumak, 2 yıl önce

Sana nasıl 11 ay önce geldi veya nasıl haberin oldu.Yeni başlamadım bu

17 Kasım 2023 23:08

Dosya 2020 de açılıyor bu sürece kadar önemli yerlerde çalışanları çıkarttılar soruşturma süreci yeni başladı çamur at izi kalsın hesabı

ezllbyrktr, 2 yıl önce
tamam da benim lehime mi aleyhime mi. lanet olsun dünyanın başka bir yerinde böyle aptalca bi şey var mıdır acaba ya gerçekten tiksindim. ulan bi bok yesem derim ki hak ettim ama yok yani. bu ülkede beladan uzak yaşamak çok zor. iyi bu yaşa kadar geldik gerçekten. aday no topluyorsun 9-10-11 yapıyorsa şüphe oluşuyor. vay anasını ya ne acayip

Hiçç06
Kapalı
17 Kasım 2023 23:16

Evet 2020 de açılmış zaten bişeyimiz olsa ohalde gereğini yaparlardı bu açıdan bakılınca olumlu bizim için

yinemiamcalar, 2 yıl önce

Dosya 2020 de açılıyor bu sürece kadar önemli yerlerde çalışanları çıkarttılar soruşturma süreci yeni başladı çamur at izi kalsın hesabı

Kantoroon
Yasaklı
17 Kasım 2023 23:35

İnşallah hiçbirinize bir şey olmaz,bizim yaşadığımızi yaşamazsınız geçen yıl 30 temmuzda binlerce kişi ihraç edildik birçoğumuzun ifadesi bile alınmadı,kyok syok, takipsizlik kararı olan bir çok arkadaş bende dahil müfettiş kanaati ile ihraç edildik şimdi KHK yok toplu ihraç olmaz inşallah ta olmaz da.Ama her an herşeyede hazırlıklı olun elinizdeki para vs idareli harcayın, hesabınızı iyi yapın

Toplam 2768 mesaj
«293031323334353637383940»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi