Editörler : swat3410
«363738394041424344454647»
01 Aralık 2023 09:22

oraya da gittim teror savcisina da gittim adli hic acilmamis sadece idari
Muratt038, 1 yıl önce

Adli olaraktamı ifade vermedimiz eğer vermediyseniz çalıştığınız ilin savcılık ön soruşturma bürosunda hakkınızda açılıp kapanmış dosya varmı sorun belki adli kapanmış olabilir

Günepp
Aday Memur
01 Aralık 2023 17:01

Adli bir olay olmadan idari sorusturma nasıl açılıyor anlamadım tanık ifadesi varsa yinede adlı sorusturma açılmış olması gerekir

sinanpolat22, 1 yıl önce
oraya da gittim teror savcisina da gittim adli hic acilmamis sadece idari
01 Aralık 2023 17:02

gittim sordum yok dediler. açılıp kapanan da yok dediler
Günepp, 1 yıl önce

Adli bir olay olmadan idari sorusturma nasıl açılıyor anlamadım tanık ifadesi varsa yinede adlı sorusturma açılmış olması gerekir

Hiçç06
Kapalı
01 Aralık 2023 17:05

Banada öyle dediler izmirde açılmış kyok verilmiş

sinanpolat22, 1 yıl önce
gittim sordum yok dediler. açılıp kapanan da yok dediler
01 Aralık 2023 17:08

bana da baska ile acilmistir o zaman. su an acik mi degil mi nereden ogrenecegim telefondan bilgi vermiyorlar. daha önce calistigim iki ilden birini aradim yok dediler digeri bilgi vermiyor
Hiçç06, 1 yıl önce

Banada öyle dediler izmirde açılmış kyok verilmiş

Hiçç06
Kapalı
01 Aralık 2023 17:09

İfade verirken söylüyolar zaten salla gitsin

sinanpolat22, 1 yıl önce
bana da baska ile acilmistir o zaman. su an acik mi degil mi nereden ogrenecegim telefondan bilgi vermiyorlar. daha önce calistigim iki ilden birini aradim yok dediler digeri bilgi vermiyor
01 Aralık 2023 17:10

aynen.. ogrensem ne olur ogrenmesem ne olur. canimdan bezdim 6 aydır
Hiçç06, 1 yıl önce

İfade verirken söylüyolar zaten salla gitsin

Poliss155
Memur
01 Aralık 2023 19:09

sen henüz ifade vermedin mi devrem
sinanpolat22, 1 yıl önce
aynen.. ogrensem ne olur ogrenmesem ne olur. canimdan bezdim 6 aydır

aras1325
Aday Memur
01 Aralık 2023 22:59

arkadaşlar, bende Mart ayında idari soruşturma geçirdiğimi öğrendim. sonra adliyeye gittim soruşturma var mı diye hayır cevabını aldım. ve her ay gittim. ve Haziran ayında hakkımda adli soruşturma açıldığını öğrendim. çok şükür hiç bir ifadem falan da basvurmadilar. ama bugün de ogrmedim ki adli soruşturmam kapanmış. dosyanın detaylarını da öğrendim. tam 150 sayfa herseyime bakmışlar. çok şükür hepsi temiz.(dershane, bank asya, çalıştığım şirketler ve çalıştığım sirektelrdeki arkadaşlar, en fakza kimle görüşme yapmışım, daha bir sürü şey.) dosya sadece polis okulu dönemin de sohbetlere katılmak için arayan şerefsizin hts kaydı var. başka da bir şey yok... bir de kodum sadece C ve ikinci kod da CD... adlı olarak takipsizlik aldım. savcı ifademi almaya bile gerek duymadı ama idari ne olur inanın bilmiyorum... ama iki tane aldığım duyum var. birincisi şuan bu askeri sınavlara girenler ile KHK dan sonra hts kaydı tespit edilen toplam 8 bin kişi soruşturma geçiriyor. ikinci duyumum da inşallah bu asılsız çıkar. yakında büyük bir operasyon olup toplu ihraç değil ama tek tek bir çok kişinin ihraç edileceği. ben buna inanmak istemiyorum ama bir kaç yerden bu duyumu aldım. inşallah doğru değildir. daha fazla eve ateş düşmez inşallah.

Logan43
Aday Memur
01 Aralık 2023 23:45

sizin konu sadece hamyo muhabbeti mi ?
aras1325, 1 yıl önce
arkadaşlar, bende Mart ayında idari soruşturma geçirdiğimi öğrendim. sonra adliyeye gittim soruşturma var mı diye hayır cevabını aldım. ve her ay gittim. ve Haziran ayında hakkımda adli soruşturma açıldığını öğrendim. çok şükür hiç bir ifadem falan da basvurmadilar. ama bugün de ogrmedim ki adli soruşturmam kapanmış. dosyanın detaylarını da öğrendim. tam 150 sayfa herseyime bakmışlar. çok şükür hepsi temiz.(dershane, bank asya, çalıştığım şirketler ve çalıştığım sirektelrdeki arkadaşlar, en fakza kimle görüşme yapmışım, daha bir sürü şey.) dosya sadece polis okulu dönemin de sohbetlere katılmak için arayan şerefsizin hts kaydı var. başka da bir şey yok... bir de kodum sadece C ve ikinci kod da CD... adlı olarak takipsizlik aldım. savcı ifademi almaya bile gerek duymadı ama idari ne olur inanın bilmiyorum... ama iki tane aldığım duyum var. birincisi şuan bu askeri sınavlara girenler ile KHK dan sonra hts kaydı tespit edilen toplam 8 bin kişi soruşturma geçiriyor. ikinci duyumum da inşallah bu asılsız çıkar. yakında büyük bir operasyon olup toplu ihraç değil ama tek tek bir çok kişinin ihraç edileceği. ben buna inanmak istemiyorum ama bir kaç yerden bu duyumu aldım. inşallah doğru değildir. daha fazla eve ateş düşmez inşallah.

aras1325
Aday Memur
01 Aralık 2023 23:46

konu sadece hts
Logan43, 1 yıl önce
sizin konu sadece hamyo muhabbeti mi ?

Logan43
Aday Memur
01 Aralık 2023 23:49

hocam bizler sadece ve sadece hamyo sınavına devletimizin açmış olduğu bir sınava yasal olarak başvurduk burda birçok kişi mesleğinin en kötü 10.senesini bitirdi malum olayların üzerinden 7 sene geçmiş bizlerde bişey olsaydı devlet bu saate kadar bırakırmıydı? bir sınava başvurduk ve mülakatında elendik diye ihraç mı olcaz ?
aras1325, 1 yıl önce
konu sadece hts

Lowertiks
Aday Memur
02 Aralık 2023 00:02

Aynen öyle ben mülakat aşamasını bırakın sınava bile girmedim. Sadece internetten başvuru yapmışım Onu da hatırlamıyorum yapmışımdır diyorum yani ona rağmen ifade verdik

Logan43, 1 yıl önce
hocam bizler sadece ve sadece hamyo sınavına devletimizin açmış olduğu bir sınava yasal olarak başvurduk burda birçok kişi mesleğinin en kötü 10.senesini bitirdi malum olayların üzerinden 7 sene geçmiş bizlerde bişey olsaydı devlet bu saate kadar bırakırmıydı? bir sınava başvurduk ve mülakatında elendik diye ihraç mı olcaz ?
02 Aralık 2023 03:17

birsey olsaydi sumdiye bizde ihractik demeyin! nisancilar ekimcilere dedi 375. ler nisancilara dediler dedilrde dediler diyenler gitti biz ilk gidenleriz bize cok atif yapildi biz döndük sükür. Konularinizj sakin kafayla hatta hukuki destek alarak takip edin.
Logan43, 1 yıl önce

Gazelw
Aday Memur
02 Aralık 2023 07:09

Aldığınız duyumlar ile ilgili kaynağınız ya da kaynaklarınız güvenilir mi

aras1325, 1 yıl önce

ezllbyrktr
Aday Memur
02 Aralık 2023 08:40

ellerinde khk gibi bir güç varken neden rahatça ihraç etmediler de bugünü bekleyip daha çok zorlanıyorlar aslında arkadaşın söylemek istediği bu. kesinlikle kimse bi garanti altında değil her an her şey olabilir ancak 2022 Temmuz ayına kadar belliydi her şey neden bizi şutlamadılar böyle bir düşünceleri varsa diye düşünüyor.
JW Argo İzmir 3310, 1 yıl önce
birsey olsaydi sumdiye bizde ihractik demeyin! nisancilar ekimcilere dedi 375. ler nisancilara dediler dedilrde dediler diyenler gitti biz ilk gidenleriz bize cok atif yapildi biz döndük sükür. Konularinizj sakin kafayla hatta hukuki destek alarak takip edin.

Abdullah 78
Aday Memur
02 Aralık 2023 09:08

banada adlı soruşturma açıldı tek sebeb okulda iken beni aramaları aynı senin gibi başka hiç birşey yok herseyim temiz bakılmış ancak savcı dosyayı kapatmadı ağır cezaya sevk etti
aras1325, 1 yıl önce

Abdullah 78
Aday Memur
02 Aralık 2023 09:10

ayrıca bana verdikleri kod AD bizden değil anlamına geliyor ama bunlara rağmen ağır cezada yargılanacam adaletmi bu şimdi ben ne yapmışım da bunu reva gördüler ama ALLAH büyüktür bunun öteki tarafida var Allah yardımcımız olsun
aras1325, 1 yıl önce

aras1325
Aday Memur
02 Aralık 2023 10:23

nasıl ağır cezaya sevk etti ya. sadece hts olup da görüştugun kişi sıradan bir sınıf imamı mi yoksa üst düzey bir kişi mı yada bylock kullanan biri mi? çünkü bu ayrımı da yapıyorlar
Abdullah 78, 1 yıl önce
ayrıca bana verdikleri kod AD bizden değil anlamına geliyor ama bunlara rağmen ağır cezada yargılanacam adaletmi bu şimdi ben ne yapmışım da bunu reva gördüler ama ALLAH büyüktür bunun öteki tarafida var Allah yardımcımız olsun

Abdullah 78
Aday Memur
02 Aralık 2023 10:26

onu bilemiyorum reis herkesi sırayla aramış benim gibi gitmeyeni tekrar aramış zaten çoğu aramasını reddetmişim başkada birşey yok dosyada olsa zaten buraya yazmam ama sevk etti işte önümüzdeki ay mahkeme var birde yalancı tanık var
aras1325, 1 yıl önce
nasıl ağır cezaya sevk etti ya. sadece hts olup da görüştugun kişi sıradan bir sınıf imamı mi yoksa üst düzey bir kişi mı yada bylock kullanan biri mi? çünkü bu ayrımı da yapıyorlar
Toplam 2713 mesaj
«363738394041424344454647»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi