Editörler : swat3410
«373839404142434445464748»

Abdullah 78
Aday Memur
02 Aralık 2023 10:29

bu yalancı tanık sonradan çıktı ama mahkemeye sevk edildikten sonra çıktı, sözde tanık birinden bahsediyor ama bahsettiği kişi polis değil ,polis okulu öğrencisi bile değil aq ben o zaman okulda öğrenciyim verdiği her bilgi yalan ama.onkada mahkemede yüzleşme olacak bakalım o zaman ne b.k yiyecek utanma vardır heralde
aras1325, 1 yıl önce
nasıl ağır cezaya sevk etti ya. sadece hts olup da görüştugun kişi sıradan bir sınıf imamı mi yoksa üst düzey bir kişi mı yada bylock kullanan biri mi? çünkü bu ayrımı da yapıyorlar
02 Aralık 2023 11:17

AHİm den ve Aym den cikan bazi kararlar ve neticesinde odenecek tazminatlar var bide konu cok fazla yigin yigin evrak vs sarkmalar olmasi normal insaAllah ihracla neticelenmez bize ihrac ettiler akabinde iade olduk maas odemeleri yasal faizler vs suan devam eden davalarim var kendilerince bu konularin olmamasi icin agirdan aliyor olabilirler
ezllbyrktr, 1 yıl önce
ellerinde khk gibi bir güç varken neden rahatça ihraç etmediler de bugünü bekleyip daha çok zorlanıyorlar aslında arkadaşın söylemek istediği bu. kesinlikle kimse bi garanti altında değil her an her şey olabilir ancak 2022 Temmuz ayına kadar belliydi her şey neden bizi şutlamadılar böyle bir düşünceleri varsa diye düşünüyor.

ezllbyrktr
Aday Memur
02 Aralık 2023 11:31

tamam da temmuz 2022'ye kadar ne ahim ne aym gayet rahat diledikleri gibi karar alabilecek durumdalardı. ben demiyorum ki ihraç etmezler ama gaaayet edecek güçleri de vardı.
JW Argo İzmir 3310, 1 yıl önce
AHİm den ve Aym den cikan bazi kararlar ve neticesinde odenecek tazminatlar var bide konu cok fazla yigin yigin evrak vs sarkmalar olmasi normal insaAllah ihracla neticelenmez bize ihrac ettiler akabinde iade olduk maas odemeleri yasal faizler vs suan devam eden davalarim var kendilerince bu konularin olmamasi icin agirdan aliyor olabilirler

Lowertiks
Aday Memur
02 Aralık 2023 11:38

Ağırdan almaktan kasıt daha sonra mahkemelerden böyle kararlar çıkmaması için daha somut delillere bakarak işlem yapmaya çalışabilirler.
02 Aralık 2023 12:27

Aynen bizim iademizi 18 ay beklettiler bisiler cikarsa basltamayalim diye
Lowertiks, 1 yıl önce
Ağırdan almaktan kasıt daha sonra mahkemelerden böyle kararlar çıkmaması için daha somut delillere bakarak işlem yapmaya çalışabilirler.
02 Aralık 2023 12:28

isler cok karmasik kim hangi dosyaya hangi ile bakiyor muamma karar verenle dosya bakanlar farkli devrem idari tahkikat sonlanmadan ihrac olmustu
ezllbyrktr, 1 yıl önce
tamam da temmuz 2022'ye kadar ne ahim ne aym gayet rahat diledikleri gibi karar alabilecek durumdalardı. ben demiyorum ki ihraç etmezler ama gaaayet edecek güçleri de vardı.

Gazelw
Aday Memur
02 Aralık 2023 13:33

sizin konu neydi

isler cok karmasik kim hangi dosyaya hangi ile bakiyor muamma karar verenle dosya bakanlar farkli devrem idari tahkikat sonlanmadan ihrac olmustu
02 Aralık 2023 14:16

30.07.2022 tarihinden sonra irtibat ve iltisak gerekçesi ile ihraç oluyormu

ezllbyrktr
Aday Memur
02 Aralık 2023 17:02

bildiğim kadarıyla hayır. disiplin tüzüğüne göre yapılıyor diye biliyorum.
Aser4545, 1 yıl önce

02 Aralık 2023 17:09

isterlerse olur arkadaşlar 375 khk 35. maddeyi 7068 sayılı kanuna eklemişler. 9. madde olarak
Aser4545, 1 yıl önce

02 Aralık 2023 17:10

özet olarak irtibat irtisak konusunu içeriyor
yeniuye2512, 1 yıl önce
isterlerse olur arkadaşlar 375 khk 35. maddeyi 7068 sayılı kanuna eklemişler. 9. madde olarak

ezllbyrktr
Aday Memur
02 Aralık 2023 17:45

7068'e baktığımda göremedim dediğiniz durumu
yeniuye2512, 1 yıl önce
02 Aralık 2023 17:47

9. madde A bendi devrem.
ezllbyrktr, 1 yıl önce
7068'e baktığımda göremedim dediğiniz durumu

ezllbyrktr
Aday Memur
02 Aralık 2023 17:52

irtibat iltisak diye bir şey yazmıyor devrem. bu yapılarla ilişki içerisinde olmak diyor. ya da khk 35. madde falan yazmıyor.
yeniuye2512, 1 yıl önce
9. madde A bendi devrem.
02 Aralık 2023 17:55

özetle demek istediğim o devrem ilişki içerisinde bulunmayı irtibat irtisak sayabilir isterse. sonuçta kurum kanaatiyle bir çok ihraç oldu. ben de bu işin stresini çekiyorum aylardır inşallah ben yanılıyorumdur
ezllbyrktr, 1 yıl önce
irtibat iltisak diye bir şey yazmıyor devrem. bu yapılarla ilişki içerisinde olmak diyor. ya da khk 35. madde falan yazmıyor.

Günepp
Aday Memur
02 Aralık 2023 18:58

Kesinlikle.ve ayrıca bu sınavlara giren herkese soruşturma açılmış ve sadece bu sınavlara başvurdu diye herkes bunlardandir denilemez herhalde.Allah yardımcımız olsun.

Logan43, 1 yıl önce
hocam bizler sadece ve sadece hamyo sınavına devletimizin açmış olduğu bir sınava yasal olarak başvurduk burda birçok kişi mesleğinin en kötü 10.senesini bitirdi malum olayların üzerinden 7 sene geçmiş bizlerde bişey olsaydı devlet bu saate kadar bırakırmıydı? bir sınava başvurduk ve mülakatında elendik diye ihraç mı olcaz ?

Serdarozyumak
Aday Memur
02 Aralık 2023 20:11

En komiğide adam hiç girmemiş yada girip elenmiş.La böyle birşey olsa bu kadar adam elenir mi.Veya adam kazanacağı sınava girmez mi.Az mantıklı düşünmek lazım.Kafayı yememek elde değil

Lowertiks
Aday Memur
02 Aralık 2023 20:55

Sınava Müracaat etti diye soruşturma açılan bir tek bizim ülke vardır herhalde
Serdarozyumak, 1 yıl önce

En komiğide adam hiç girmemiş yada girip elenmiş.La böyle birşey olsa bu kadar adam elenir mi.Veya adam kazanacağı sınava girmez mi.Az mantıklı düşünmek lazım.Kafayı yememek elde değil

Abdullah 78
Aday Memur
03 Aralık 2023 00:36

reis ilişki içinde bulunmak gibi kanaate varmaları için mahkemeden ceza alınmış olması gerekmez mi beraat alan adam suçsuz dur suçu olamyan adama nasıl bunu yapacaklar
yeniuye2512, 1 yıl önce
özetle demek istediğim o devrem ilişki içerisinde bulunmayı irtibat irtisak sayabilir isterse. sonuçta kurum kanaatiyle bir çok ihraç oldu. ben de bu işin stresini çekiyorum aylardır inşallah ben yanılıyorumdur
03 Aralık 2023 00:43

kendi adıma konuşayım hts kayıtları olduğu için görüşmüşse ilişki kurmuştur ayrıla örgüt bu şahsı kodlamış diyebilirler inşallah ben yanılıyorumdur
Abdullah 78, 1 yıl önce
reis ilişki içinde bulunmak gibi kanaate varmaları için mahkemeden ceza alınmış olması gerekmez mi beraat alan adam suçsuz dur suçu olamyan adama nasıl bunu yapacaklar
Toplam 2751 mesaj
«373839404142434445464748»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi