Editörler : swat3410
«444546474849505152535455»

Hiçç06
Kapalı
14 Aralık 2023 22:46

Bu soruşturmalarda süre sınırı yok dediler bana

yeniiüyee00, 1 yıl önce
2022 ağustos ayında açılan sınav soruşturmasının belli bir süresi yok mu? İdari soruşturma iki yıl değil miydi maximum süre?
15 Aralık 2023 01:16

Şuan araştırma aşamasında soruşturma değil. Araştırma da süre sınırı yok

yeniiüyee00, 1 yıl önce
2022 ağustos ayında açılan sınav soruşturmasının belli bir süresi yok mu? İdari soruşturma iki yıl değil miydi maximum süre?
15 Aralık 2023 01:48

Bizim 2006 yılından kodlama ile açılmıştı. 2020 martta yazılı savunmam istendi. eylül 2020 de kyok verildi. 2022 ihraç
Gökhan koçtürk, 1 yıl önce

Dün itibariyle 2013 yılındaki polis okulundan kaynaklı ad kod ile hakkımda soruşturma açıldığını öğrendim. Savcılık tarafından kyok ile adlı soruşturma kapatıldı ancak idari soruşturma devam ediyormuş. Soruşturma 2022 yılında açılmış ve henüz idari yönden ifade falan istenmedi. Sizce müfettişin kararı ne olur aynı durumu yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

15 Aralık 2023 01:49

ifaden alındıysa baro sana avukat göndermek zorunda . O avukata tebliğ oluyor
aslan4646, 1 yıl önce

Arkadaşlar savcı kyok verdiği nerden öğreniyorsunuz kaleminden mi yoska size bilgi mi veriliyor dosya gizli olanlarda dahil

Logan43
Aday Memur
15 Aralık 2023 01:53

konu hamyo mu ?
TomrisHan37, 1 yıl önce
Bizim 2006 yılından kodlama ile açılmıştı. 2020 martta yazılı savunmam istendi. eylül 2020 de kyok verildi. 2022 ihraç

Takatiko
Aday Memur
15 Aralık 2023 13:57

Araştırma olduğu kesin mi eminmisin. . Araştırma/soruşturma yazıyor evrakta.

yinemiamcalar, 1 yıl önce

Şuan araştırma aşamasında soruşturma değil. Araştırma da süre sınırı yok

yeniiüyee00
Aday Memur
15 Aralık 2023 15:29

Soruşturma olmayıp araştırma olsaydı, eve hakkınızda yürütülen soruşturmaya müfettiş atandı diye evrak gelir miydi?
15 Aralık 2023 15:47

Hukuk isleri öyle söyledi ayrıca başka bir rütbeli'ye sordum oda şuan araştırma aşamasında dedi

Takatiko, 1 yıl önce

Araştırma olduğu kesin mi eminmisin. . Araştırma/soruşturma yazıyor evrakta.

sinanpolat22
Şube Müdürü
15 Aralık 2023 17:58

idari soruşturmalar böyledir zaten. araştırma, gerek görülürse soruşturma olur. konu sıkıntılı olunca müfettişler her araştırmayı soruşturmaya çevirip ceza istiyorlardı. ama şu an maddi delil olmadan ihraç istemiyorlar. mesela tek bir tanık beyanı eskiden ihraç ettiriyordu şimdi dosya kapanıyor. daha önce de söylediğim gibi, 2015 öncesinde mesleğe girenlerde en büyük kriter kod. kod sıkıntılıysa müfettiş riske çok giremez.
yinemiamcalar, 1 yıl önce

Hukuk isleri öyle söyledi ayrıca başka bir rütbeli'ye sordum oda şuan araştırma aşamasında dedi

Gökhan koçtürk
Aday Memur
15 Aralık 2023 18:57

Üstad özeline bakabilirmisin

sinanpolat22, 1 yıl önce
idari soruşturmalar böyledir zaten. araştırma, gerek görülürse soruşturma olur. konu sıkıntılı olunca müfettişler her araştırmayı soruşturmaya çevirip ceza istiyorlardı. ama şu an maddi delil olmadan ihraç istemiyorlar. mesela tek bir tanık beyanı eskiden ihraç ettiriyordu şimdi dosya kapanıyor. daha önce de söylediğim gibi, 2015 öncesinde mesleğe girenlerde en büyük kriter kod. kod sıkıntılıysa müfettiş riske çok giremez.

bay90pipo90
Aday Memur
16 Aralık 2023 00:03

Bugün öğrendiğim kadarı ile idari soruşturma geçirenlere . Adli soruşturma açılmaya başlandı. Bilginiz olsun

Serdarozyumak
Aday Memur
16 Aralık 2023 00:15

İyide adli bittikten sonra idari açıldı hamyo ile alakalı çoğu kişiye direk idari geçirenlerdenmi bahsediyorsun acaba...

bay90pipo90, 1 yıl önce

Bugün öğrendiğim kadarı ile idari soruşturma geçirenlere . Adli soruşturma açılmaya başlandı. Bilginiz olsun

Lowertiks
Aday Memur
16 Aralık 2023 00:20

Adli geçirildiği için idari açılmış zaten idari açıldı diye adli açılacak diye bi mantık yokki o duyum yanlış bence
bay90pipo90, 1 yıl önce

Hiçç06
Kapalı
16 Aralık 2023 00:41

Adli 2020 de açılmış zaten kyok verip kapatmış savcı

bay90pipo90
Aday Memur
16 Aralık 2023 01:41

Duyum değil 2021 de idari soruşturma açıldı 2022 Kasım'da idari olarak müfettişe ifade verdim yaz ayına kadar adli soruşturmam yoktum.bir kaç kez gidip sordum. Bugün bi arkadaşa dosyam ne durumda kapandımı diye sordum. Sağolsun baktı adli dosyanda gözüküyor müfettiş adli açılması için adliyeye yazmış dedi. adli kapanmadan kapanmaz dedi.

Bunun üzerine adliyeden sordum terör savcısı da soruşturman var dedi.

Terör savcısı ile görüşmeye gittim kalemi ile görüştüm soruşturman olduğunu nasıl öğrendin dedi emniyetten dosyalar yeni geldi dedi. Adli Soruşturma yeni açılmış.

Hakkında bilgi belgeleri yeni istedik gelince savcı değerlendirecek dedi emniyetten cevap gelince uzun sürmez dedi. Durum budur.

Lowertiks, 1 yıl önce
Adli geçirildiği için idari açılmış zaten idari açıldı diye adli açılacak diye bi mantık yokki o duyum yanlış bence

bay90pipo90
Aday Memur
16 Aralık 2023 01:44

Bu arada benim soruşturma sınav değil scc kod ve 2002 dersane

sinanpolat22
Şube Müdürü
16 Aralık 2023 08:37

haydaa idari bitti diye sevinirken bir de adli soruşturma ile mi uğraşacağız ya? abi kaynağın sağlam mı, ya da bu mevzuyu teyit edebilecek kimse var mı? benim hiç adli açılmamıştı. açılıp kapansa endişe etmezdim ama hiç açılmadığı için endişelendim
bay90pipo90, 1 yıl önce

sinanpolat22
Şube Müdürü
16 Aralık 2023 08:39

haa o zaman müfettiş kanaati bu. yani isterse direkt kapatıyor isterse adliyeye suç duyurusunda bulunuyor. bu iş çok garip bi hal aldı ya. Allah sonumuzu hayretsin
bay90pipo90, 1 yıl önce

Duyum değil 2021 de idari soruşturma açıldı 2022 Kasım'da idari olarak müfettişe ifade verdim yaz ayına kadar adli soruşturmam yoktum.bir kaç kez gidip sordum. Bugün bi arkadaşa dosyam ne durumda kapandımı diye sordum. Sağolsun baktı adli dosyanda gözüküyor müfettiş adli açılması için adliyeye yazmış dedi. adli kapanmadan kapanmaz dedi.

Bunun üzerine adliyeden sordum terör savcısı da soruşturman var dedi.

Terör savcısı ile görüşmeye gittim kalemi ile görüştüm soruşturman olduğunu nasıl öğrendin dedi emniyetten dosyalar yeni geldi dedi. Adli Soruşturma yeni açılmış.

Hakkında bilgi belgeleri yeni istedik gelince savcı değerlendirecek dedi emniyetten cevap gelince uzun sürmez dedi. Durum budur.

bay90pipo90
Aday Memur
16 Aralık 2023 12:01

Kaynaklı kaldı gittik adliyeden teyit ettim. Savcının kalemi bile şaşırdı dosyalar yeni geldi nasıl hemen öğrendin dedi.

Sana birşey olmaz müfettiş senin dosyayı kapatmış adli açılacak olsa kapatmazsı

sinanpolat22, 1 yıl önce
haydaa idari bitti diye sevinirken bir de adli soruşturma ile mi uğraşacağız ya? abi kaynağın sağlam mı, ya da bu mevzuyu teyit edebilecek kimse var mı? benim hiç adli açılmamıştı. açılıp kapansa endişe etmezdim ama hiç açılmadığı için endişelendim

yeniiüyee00
Aday Memur
16 Aralık 2023 12:39

Müfettiş araştırıp bişey bulunca mı savcılığa gönderiyor acaba? Yada savcılığa göndermesi zorunlu mu? Savcılık kısmı ne kadar sürer acaba
bay90pipo90, 1 yıl önce

Kaynaklı kaldı gittik adliyeden teyit ettim. Savcının kalemi bile şaşırdı dosyalar yeni geldi nasıl hemen öğrendin dedi.

Sana birşey olmaz müfettiş senin dosyayı kapatmış adli açılacak olsa kapatmazsı

Toplam 2751 mesaj
«444546474849505152535455»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi