Editörler : swat3410
«474849505152535455565758»

Hiçç06
Kapalı
20 Aralık 2023 21:26

20 sene önce girdiğim sınavın hesabını soranlar Hocaefendi diye meclis kürsüsünü inleten adamı adâlet bakanı yaptı yüzyılın fıkrası

Polis abi, 1 yıl önce

Hayır sümük gibi yapışan sürekli oraya buraya çağırıp yalvarana yakanana gitmemisiz telefonda belki küfür edip kapatmışiz ee 118 sn lik çağrı irtibatı neymiş mahrem imammis. Okuldan vermişlerdir listeyi aramışlardir bizi bunun için ihraç olacaksam bu ülkede yaşamam ya artık lekede yedik bu meslekte bize azap olacak

Dünya dönüyor02
Aday Memur
20 Aralık 2023 21:43

İhraç ediyorlar maalesef, hiçbir soruşturmam yok iken ve müfettiş bağlantısını gösterir bir delil yok demesine rağmen ihraç ettiler sonra adli soruşturma da açtılar ve halen süreç devam ediyor

bay90pipo90, 1 yıl önce

Neden bilmiyorum. Benim aklıma gelen ihraç etmeyi düşünüyorlar adli olmadan edemezler kılıfını hazırlıyorlar gibi

Tatangalar0
Aday Memur
20 Aralık 2023 21:45

Ayni meseleden 30 temmuzda ihrac olduk 2013 de aramislar benide

Polis abi, 1 yıl önce

Arkadaşlar 2012 yılında 118 sn lik bir şüpheli aramadan dolayı ifade verdim.bundan hariç herşey temiz kodlama temiz polis okulunda ardışık olarak hepimizi aramışlar bundan dolayı işlem gören arkadaşlar yardımcı olur musunuz süreç nasıl ilerliyor kafayı yiyeceğim ya..

20 Aralık 2023 22:02

ne zaman ihraç oldunuz. Ben de 30 temmuz
Dünya dönüyor02, 1 yıl önce

İhraç ediyorlar maalesef, hiçbir soruşturmam yok iken ve müfettiş bağlantısını gösterir bir delil yok demesine rağmen ihraç ettiler sonra adli soruşturma da açtılar ve halen süreç devam ediyor

20 Aralık 2023 22:04

aynı kod. 30 temmuz 2022 ihraç. kyok 2020
aff1071, 1 yıl önce
Ne zaman ihraç oldun ? ben de de aynı kod ohal de ihraç ettiler . başka birsey yok bende anlamadım hayat olmuş darmadağın. zor dayanıyorm artık Bi an önce karar verseler. 840 gün olmuş bim karar verecek. sonra danistay vs. ömür yetmicek. Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz .

Feraset08
Aday Memur
20 Aralık 2023 23:40

Arkadaşlar bisey sorucam soruşturması olan memur pasaport alabiliyor mu ?

sinanpolat22
Şube Müdürü
21 Aralık 2023 07:28

evet alabiliyor
Feraset08, 1 yıl önce

Arkadaşlar bisey sorucam soruşturması olan memur pasaport alabiliyor mu ?

aslan4646
Aday Memur
21 Aralık 2023 14:11

Devrem özel mesajını açar misin

Polis abi, 1 yıl önce

Devrem daha yeni ifade verdim organize şubeye. Ardışık arama ile beni de aramışlar. İlk görüşme son görüşme şeklinde hts kayıtlarında beş gün Luk bir zaman diliminde hatırlamıyorum bile kim aradı ne konuştuk veya konuştuk mu 11 yıl önceki aramadan ihraç olursak vay anasını satayım ya..

Hiçç06
Kapalı
21 Aralık 2023 19:45

Yarın 1 ay olacak ifade vereli çok mu zor karar vermek dosya zaten tamamlanmış kararı verip geçmek bu kadar vakit niye alır

22 Aralık 2023 16:28

Batıya dönüş için hazırlık geldi sırf bu araştırma/sorusturmadan dolayı sevmediğim bir yerde mecburen ipka vermek zorunda kaldım, olur ya tercih dışı gönderirler korkusu ile. Bir an önce sonuçlansa da artık önümüze baksak..

Poliss155
Şef
22 Aralık 2023 17:57

tercih dışı göndermeyi düşünen adam ipkayı da kabul etmez devrem.Ama sınav muhabbetiyse sadece birseyi etkilemez
Polispolispolispolis, 1 yıl önce
Batıya dönüş için hazırlık geldi sırf bu araştırma/sorusturmadan dolayı sevmediğim bir yerde mecburen ipka vermek zorunda kaldım, olur ya tercih dışı gönderirler korkusu ile. Bir an önce sonuçlansa da artık önümüze baksak..

sinanpolat22
Şube Müdürü
22 Aralık 2023 19:13

ben personel baskanligina birimim kanali ile yazi yazim hakkimda devam eden sorusturma var mi diye, bu tarih itibariyle sorusturmasi bulunmamaktadir diye cevap gelmis. umarim meslekle alakali sinavlarda ya da tayinlerde onumuze cikmaz bu illet. sorusturma bitti diye sevinirken simdi de bunu dusunuyorum.

Çimelek
Aday Memur
22 Aralık 2023 19:29

Hangi birimde çalışıyorsun devrem bende geçirdim kapandı meslek içi karşımıza çıkar mı bende düşünüyorum

sinanpolat22, 1 yıl önce
ben personel baskanligina birimim kanali ile yazi yazim hakkimda devam eden sorusturma var mi diye, bu tarih itibariyle sorusturmasi bulunmamaktadir diye cevap gelmis. umarim meslekle alakali sinavlarda ya da tayinlerde onumuze cikmaz bu illet. sorusturma bitti diye sevinirken simdi de bunu dusunuyorum.
22 Aralık 2023 21:41

sadece sınav muhabbeti devrem başkaca birşey yok
Poliss155, 1 yıl önce
tercih dışı göndermeyi düşünen adam ipkayı da kabul etmez devrem.Ama sınav muhabbetiyse sadece birseyi etkilemez

Çimelek
Aday Memur
22 Aralık 2023 22:19

Adli syok , idari ifade almadan kapandı karşıma çıkar mı arkadaşlar meslekte

musedes
Aday Memur
22 Aralık 2023 22:33

valla her ilde boylemidir bilmiyorum ama arkadasin hiç haberi bile olmadan kapanan dosyada bile daha sonra önemli yerlerde calistirilmasin diye yazı geldiğini gördüm ama heryerde uygulama boylemidir bilmiyorum
Çimelek, 1 yıl önce

yeniiüyee00
Aday Memur
22 Aralık 2023 22:43

Soruşturma bittiğinde tebliğ edilmesi gerekmez mi, sürekli bitti mi diye soracak mıyız.?
22 Aralık 2023 22:48

bildiğim kadarıyla malum konudan araştırma/sorulturmalar kapansa dahi tebliğ yapılmıyor
yeniiüyee00, 1 yıl önce
Soruşturma bittiğinde tebliğ edilmesi gerekmez mi, sürekli bitti mi diye soracak mıyız.?

Çimelek
Aday Memur
22 Aralık 2023 23:02

Öyle bi yazı görmedim ama olsa bile usule aykırı olur zannetmiyorum

musedes, 1 yıl önce
valla her ilde boylemidir bilmiyorum ama arkadasin hiç haberi bile olmadan kapanan dosyada bile daha sonra önemli yerlerde calistirilmasin diye yazı geldiğini gördüm ama heryerde uygulama boylemidir bilmiyorum
22 Aralık 2023 23:23

devrem senin konu neydi? bilirsek kendi durumumuzla ilgili tahmin de yürüyebiliriz
Çimelek, 1 yıl önce

Toplam 2768 mesaj
«474849505152535455565758»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi