Editörler : swat3410
«495051525354555657585960»

batkkk
Memur
25 Aralık 2023 23:51

Teşekkürler aynen şef 50 gun istinabeli hukuk islerinde verdim. adli direk syok. idari olarak da araştırma yapılmış soruşturma gerek yok diye tebliğ edildi ebysden durum bundan ibaret. Allah bekleyen suçu günahı olmayan herkesin yardımcısı olsun
sinanpolat22, 1 yıl önce
ifade vermis miydiniz? gecmis olsun bu arada

Mahalleli85
Aday Memur
26 Aralık 2023 00:04

Amin inşallah

batkkk, 1 yıl önce
Teşekkürler aynen şef 50 gun istinabeli hukuk islerinde verdim. adli direk syok. idari olarak da araştırma yapılmış soruşturma gerek yok diye tebliğ edildi ebysden durum bundan ibaret. Allah bekleyen suçu günahı olmayan herkesin yardımcısı olsun

sinanpolat22
Şube Müdürü
26 Aralık 2023 09:12

ifade verdigin icin kapama yazisi gelmis. ben ifade vermedim ne tebliğ yaptilar ne bilgi verdiler
batkkk, 1 yıl önce

aslan4646
Aday Memur
26 Aralık 2023 09:37

Devrem adlı olarak kyok vermesi ne kadar sürdü kac ay. Ve i adlı için ifade aldılar mi idari içinde

batkkk, 1 yıl önce
işlemden kaldırma seklinde yazıyor
26 Aralık 2023 09:53

devrem ne zaman açılıp ne zaman sonuçlanmıştı
batkkk, 1 yıl önce

Hiçç06
Kapalı
26 Aralık 2023 10:35

Az önce sordun kapanmamış kapanırsa tebliğ yapacaz dedi tekrar tekrar sormanın anlamı yok gibi

Mahalleli85, 1 yıl önce

Bu mesajı gören askeri sınav mağduru meslektaşlarım bence yarın herkes bulunduğu ilin hukuk işlerini arasın konunun akıbetini öğrenmeye çalışsın edindiğimiz bilgileri burdan paylaşalım

batkkk
Memur
26 Aralık 2023 14:56

aynen şef idari ifade aldıkları için tebliğ yapıldı muhtemelen
sinanpolat22, 1 yıl önce
ifade verdigin icin kapama yazisi gelmis. ben ifade vermedim ne tebliğ yaptilar ne bilgi verdiler

sinanpolat22
Şube Müdürü
26 Aralık 2023 14:57

şef sen ifade verdiysen kapanirken teblig yaparlar zaten.
Hiçç06, 1 yıl önce

Az önce sordun kapanmamış kapanırsa tebliğ yapacaz dedi tekrar tekrar sormanın anlamı yok gibi

batkkk
Memur
26 Aralık 2023 14:58

adli direk syok devrem. muhtemelen 2022 ortalarında açılmış. İdari ifade vereli 50 gun olmuştu işlemden kaldırma tebliğini dün aldım
aslan4646, 1 yıl önce

Devrem adlı olarak kyok vermesi ne kadar sürdü kac ay. Ve i adlı için ifade aldılar mi idari içinde

batkkk
Memur
26 Aralık 2023 15:00

devrem adli olarak syok verildi muhtemelen 2022 ortalarında açıldı. İdari ifade vereli 50 gün oldu. Dün işlemden kaldırma tebliğini aldım. Tarihlere net hakim degilim devrem
yeniuye2512, 1 yıl önce
devrem ne zaman açılıp ne zaman sonuçlanmıştı
26 Aralık 2023 15:03

tamam geçmiş olsun devrem. İdari soruşturmanın da ne zaman açıldığını bilmiyor musun
batkkk, 1 yıl önce
devrem adli olarak syok verildi muhtemelen 2022 ortalarında açıldı. İdari ifade vereli 50 gün oldu. Dün işlemden kaldırma tebliğini aldım. Tarihlere net hakim degilim devrem

batkkk
Memur
26 Aralık 2023 15:34

Tebliğe baktim idari, bu yılın temmuz ayında açılmış.
yeniuye2512, 1 yıl önce
tamam geçmiş olsun devrem. İdari soruşturmanın da ne zaman açıldığını bilmiyor musun

ezllbyrktr
Aday Memur
26 Aralık 2023 16:29

devrem öncelikle geçmiş olsun. soruşturmanı il hukuk işleri mi yoksa ankaradan başmüfettiş mi yürütmüş?
batkkk, 1 yıl önce
adli direk syok devrem. muhtemelen 2022 ortalarında açılmış. İdari ifade vereli 50 gun olmuştu işlemden kaldırma tebliğini dün aldım

Logan43
Aday Memur
26 Aralık 2023 16:59

çalıştığım ildeki disiplin büronun bana söylediği soruşturmayı il değil .. genel müdürlüğün yaptığı
ezllbyrktr, 1 yıl önce
devrem öncelikle geçmiş olsun. soruşturmanı il hukuk işleri mi yoksa ankaradan başmüfettiş mi yürütmüş?

batkkk
Memur
26 Aralık 2023 17:04

Teşekkür ederim devrem. Teftiş Kurulunca yürütülmüş. Araştırma neticesinde soruşturma gerek duyulmadan kapatıldı. Bu şekilde tebliğ yapıldı
ezllbyrktr, 1 yıl önce

Hiçç06
Kapalı
26 Aralık 2023 17:29

Evet askeri sınav soruşturmasını genel müdürlük açmış

Logan43, 1 yıl önce
çalıştığım ildeki disiplin büronun bana söylediği soruşturmayı il değil .. genel müdürlüğün yaptığı

sinanpolat22
Şube Müdürü
26 Aralık 2023 18:55

bunu ben de ogrenmek istiyorum ama nasil ogrencem bilmiyorum. ifade bile vermedim. acaba sorusturmaya gerek duynadan arastirma safhasinda kapatildi mi
batkkk, 1 yıl önce
Teşekkür ederim devrem. Teftiş Kurulunca yürütülmüş. Araştırma neticesinde soruşturma gerek duyulmadan kapatıldı. Bu şekilde tebliğ yapıldı

batkkk
Memur
26 Aralık 2023 19:05

Hukuk işleri görüyor diyorlar şef bir sor istersen
sinanpolat22, 1 yıl önce
bunu ben de ogrenmek istiyorum ama nasil ogrencem bilmiyorum. ifade bile vermedim. acaba sorusturmaya gerek duynadan arastirma safhasinda kapatildi mi

Kızıl Buka
Aday Memur
26 Aralık 2023 21:51

Şefim senin soruşturmanın içeriği neydi? Jatek yada hamyo mu?

batkkk, 1 yıl önce

batkkk
Memur
26 Aralık 2023 21:55

İkisi de degil devrem bu kansızların uygulamasında isim geçme ve okuduğum bölüm bilgisi. Haricinde bir sey yoktu. Adli syok, idari araştırma neticesinde soruşturmaya geçmeden islemden kaldırıldı durum bundan ibaret.
Kızıl Buka, 1 yıl önce

Şefim senin soruşturmanın içeriği neydi? Jatek yada hamyo mu?

Toplam 2768 mesaj
«495051525354555657585960»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi