«565758596061626364656667»

Gazelw
Aday Memur
02 Ocak 2024 21:30

Herhangi bir duyumu olan var mı? Böyle beklemek insanın canını sıkıyor gerçekten

Furkan-045
Aday Memur
03 Ocak 2024 12:17

Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar, görevde olanlara kazasız belasız hayırlı görevler, istirahette olanlara iyi istirahetler.Yaklaşık 1,5 yıl kadar oldu temde ifadeye çağırdıklarında hayatımın şokunu yaşamıştım hatta şaka yapma devrem çok hassas bir konu bu diye, abi yok valla dedi doğru velhasıl fetöden ifade verdik.Konu 2015 yılı mart veya Nisan ayıydı sanırım, 6 günlük zaman dilimi içersinde kontürlü hattan 16 kez aranmışım, toplam konuşma süresi 640 saniye, açmadığımda olmuş 5 saniye olanda var 28 saniye olanda, kod işte tam anlamıyom bizden değil bize yaramaz mı ne zıkkımsa, temde arkadaş biraz açıkladı da, abi kodun temiz anlamında bişey dedi, bunun dışında ne öncesi ne sonrası hiçbirşey yok

Furkan-045
Aday Memur
03 Ocak 2024 12:30

2 ay önce kadarda personelden aramışlardı müffettiş atanmiş ifaden alınacak, il merkezi mi ilçede mi vermek istersin diye, il merkezi dedim önce çalıştığım yer olduğu için karakolda hala olan arkadaşlar varsa ziyaret ederim diye, neyse pazartesi gece bizim koruma grubundan 8-9 kişilik isim listesi sabah muhakkak personele uğrasinlar tebliğleri var diye dün sabah gittim, insan kendi kendine şuphe duyuyor bi de işte son dönemde açığa almalar oldu ya, açiğa mı alındık diye, işlemden kaldılırması herhangi bir idari işleme gerek yok gibisine işte diye karar yazısı gelmiş çok şükür, kurtuldum darısı tüm günahsız uzaktan yakından alakası olmayan meslektaşlarının başına

yeniiüyee00
Aday Memur
03 Ocak 2024 12:36

Sınav konusu ile ilgili biray önce felan ifade verdik, o zaman bir yıl felan sürüyor mu ifade verdikten sonra?

Furkan-045
Aday Memur
03 Ocak 2024 12:37

Bu arada benim o dönem 11 tane icra dosyam vardı, şükür toparladık şimdi icram yok ama gerçi bankalara bi ton borç oldu da kredilerden yolumuz açılınca, yani o dönem mağazalar bankalar şu bu çok arayan oluyordu dışardanda, bu 640 saniyenin içinde bu aramalarda var mı tam bilemiyom çünkü temde ilk ifade verdiğimde, arama listesinde ziraat bankası muşteri hizmetlerinin aramasida gözüküyordu

Çimelek
Aday Memur
03 Ocak 2024 12:38

Birimin neresi devrem soruşturmadan sonra yerin değişti mi bu komserlik sınavlarında sıkıntı oluyor mu benim ki işlemden kaldırıldı bu arada

Furkan-045, 2 yıl önce

2 ay önce kadarda personelden aramışlardı müffettiş atanmiş ifaden alınacak, il merkezi mi ilçede mi vermek istersin diye, il merkezi dedim önce çalıştığım yer olduğu için karakolda hala olan arkadaşlar varsa ziyaret ederim diye, neyse pazartesi gece bizim koruma grubundan 8-9 kişilik isim listesi sabah muhakkak personele uğrasinlar tebliğleri var diye dün sabah gittim, insan kendi kendine şuphe duyuyor bi de işte son dönemde açığa almalar oldu ya, açiğa mı alındık diye, işlemden kaldılırması herhangi bir idari işleme gerek yok gibisine işte diye karar yazısı gelmiş çok şükür, kurtuldum darısı tüm günahsız uzaktan yakından alakası olmayan meslektaşlarının başına

Dorckha1
Aday Memur
03 Ocak 2024 12:42

İdarimi ifade verdin ?

yeniiüyee00, 2 yıl önce
Sınav konusu ile ilgili biray önce felan ifade verdik, o zaman bir yıl felan sürüyor mu ifade verdikten sonra?

yeniiüyee00
Aday Memur
03 Ocak 2024 12:44

Evet idari ifade verdim, adli olarak yanlış bilmiyorsam sınav soruşturmasına kyok verilmiş, adli olarak bugüne kadar kimse arayıp sormadı.
Dorckha1, 2 yıl önce

İdarimi ifade verdin ?

Furkan-045
Aday Memur
03 Ocak 2024 12:51

Devrem koruma bürodayim ben karakoldan geldim buraya zaten 2003 mezunuyum komserlik sınavina meslek hayatımda 1 kere girdim 54 puan almıştım 2011 yılıydı sanırım baraj 65 civariydi kazanamadım bı daha da hiç girmedim zaten bi dönemde borçtan dolayı kademe ilerlemsi cezası almıştık zaten falan

Çimelek, 2 yıl önce

Birimin neresi devrem soruşturmadan sonra yerin değişti mi bu komserlik sınavlarında sıkıntı oluyor mu benim ki işlemden kaldırıldı bu arada

sinanpolat22
Şube Müdürü
03 Ocak 2024 12:53

gözün aydın şef. benim de 15-20 gün önce bitti kurtuldum. darısı tüm masum olanlara.
Furkan-045, 2 yıl önce

yeniiüyee00
Aday Memur
03 Ocak 2024 12:59

İki ay önce ifade verdin ve dosyan kapandı doğru mu devrem?
Furkan-045, 2 yıl önce

Furkan-045
Aday Memur
03 Ocak 2024 13:01

Eyvallah kardeşim sağol nş Allah kimseyi haksız yere ekmeğinden edip düzenini bozmasın

sinanpolat22, 2 yıl önce
gözün aydın şef. benim de 15-20 gün önce bitti kurtuldum. darısı tüm masum olanlara.

Furkan-045
Aday Memur
03 Ocak 2024 13:08

Yok devrem ilk ifade temde 1,5 yıl önce kadar, 2 ay öncede müfettiş atanmis ifaden alınacak dendi onun haberini beklerken işte, işlemden kaldılırılması yazsisi geldi, yani müfettişe ifadeye bile gitmeden bu karar çıktı tabi karar 1,5 sayfa kadar madde madde biseyler saymış işte bylovk yok onceden açık ve ihraç yok , orgutle ilgili herhangi bir geçmiş paylamisim yok, bank asya yok iranik herhangi bir bağ yok gibi gibi 7-8 madde biseyler vardı

yeniiüyee00, 2 yıl önce
İki ay önce ifade verdin ve dosyan kapandı doğru mu devrem?

eren1521
Aday Memur
03 Ocak 2024 13:19

devrem sizinde askeri aday numarası kodlama miydi
Furkan-045, 2 yıl önce

Yok devrem ilk ifade temde 1,5 yıl önce kadar, 2 ay öncede müfettiş atanmis ifaden alınacak dendi onun haberini beklerken işte, işlemden kaldılırılması yazsisi geldi, yani müfettişe ifadeye bile gitmeden bu karar çıktı tabi karar 1,5 sayfa kadar madde madde biseyler saymış işte bylovk yok onceden açık ve ihraç yok , orgutle ilgili herhangi bir geçmiş paylamisim yok, bank asya yok iranik herhangi bir bağ yok gibi gibi 7-8 madde biseyler vardı

Furkan-045
Aday Memur
03 Ocak 2024 13:25

Yok devrem kontrolü hattan, 6 günlük dilimde 16 kez aranma top. görüşme 640 saniye tabi o dönem tam batık olduğum dönem 11 icra mağazalar bankalar vızır vızir arıyor, bu aramalardan da bu toplam sürenin içinde var mı yok mu bilemiyom

eren1521, 2 yıl önce
devrem sizinde askeri aday numarası kodlama miydi

eren1521
Aday Memur
03 Ocak 2024 13:28

geçmiş olsun şef Allah suçsuz olup bekleyenlerin yardımcısı olsun
Furkan-045, 2 yıl önce

Yok devrem kontrolü hattan, 6 günlük dilimde 16 kez aranma top. görüşme 640 saniye tabi o dönem tam batık olduğum dönem 11 icra mağazalar bankalar vızır vızir arıyor, bu aramalardan da bu toplam sürenin içinde var mı yok mu bilemiyom

Hiçç06
Kapalı
03 Ocak 2024 13:34

Müfettiş ifade almaya gerek duymadan kapattı demekki geçmiş olsun darısı başımıza

Furkan-045, 2 yıl önce

yeniiüyee00
Aday Memur
03 Ocak 2024 14:06

Sınav konusu ile ilgili ifade verdim ama müfettiş almadı ifadeyi, biray oldu yaklaşık, ortalama kaç ay sürer sonuçlanması bilgisi veya tahmini olan varmı?

Hiçç06
Kapalı
03 Ocak 2024 14:27

Bana 1 2 aya sonuçlanır dediler bekleyip görecez

yeniiüyee00, 2 yıl önce
Sınav konusu ile ilgili ifade verdim ama müfettiş almadı ifadeyi, biray oldu yaklaşık, ortalama kaç ay sürer sonuçlanması bilgisi veya tahmini olan varmı?

güler60
Aday Memur
03 Ocak 2024 14:31

bilgiyi nerden aldın devrem, müfettiş gelecek ifadenizi alabilir falan diolar ama net bşy diyen yok
Hiçç06, 2 yıl önce

Bana 1 2 aya sonuçlanır dediler bekleyip görecez

Toplam 2816 mesaj
«565758596061626364656667»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi