Editörler : Radore
06 Ocak 2023 13:54

Thy take off sr 2022-2023

Merhaba bu konu Thy take of sr mali birimler aralık/2022 ilanı ve süreç gelişimi hakkında yardımlaşma amaçlı oluşturulmuştur

Halesar
Aday Memur
06 Ocak 2023 13:58

22/12/2022 online sınav daveti

31/12/2022 yerinde ingilizce sınav daveti

05/01/2023 ingilizce sınav, 6 aşamalı sistem siz doğru yaptıkça aşama atlatıyor edindiğim bilgilere göre ,aşamalar kolaysan zora doğru gidiyor

Yeni gelişme oldukça güncellerim

merkurretrosu
Aday Memur
06 Ocak 2023 16:08

çok iyi olmuş bu başlık teşekkürler, burdan süreçle ilgili haberdar olabiliriz birbirimizden

alibalter
Aday Memur
06 Ocak 2023 18:19

Merhaba İngilizce sınavı sonrası dönüş alan var mı ?

Halesar
Aday Memur
06 Ocak 2023 18:32

Bence haftaya ing açıklanır normalden hızlı gidiyor süreç

güvenlikcıı
Aday Memur
07 Ocak 2023 09:38

Sektör çalışanı olarak referans olmadan girmeniz imkansız. Başlık konusundan hariç Tr piyasasının üstünde yüksek maaşla başlarsınız yan haklar hariç en düşük ünvan için ortalama asgari ücretin 3 katını alırlar. Merak ettiğiniz konu varsa sorabilrisiniz. Kariyerinizde başarılar

Flamnko
Aday Memur
07 Ocak 2023 22:10

Merhaba 5 aralıkta ilana başvurdum 23 aralıkta sınav bilgi maili geldi 25 aralıkta online genel yetenek ve İngilizce sınavımı yaptım , 31 aralıkta olumlu mail geldi ve tarih seçtim tek tarih çıktı zaten 4 Ocak yerinde İngilizce sınavı , sınav yeri çok kalabalıktı belki 300 kişi vardı ilk önce alan sınavına girdik 30 dakika sürdü sonra İngilizceye geçtik , 2. Parttan 3.parta geçerken 5 soru 5 dakika geldi çözdüm sonra 3.parta geçtim sonra 15 veya 16.sorudaydım sistem kapandı önceki süreçleri kabin için ve diğer ilanlar için inceledim olumlu olanlara bir hafta içinde maille dönüş yapıyorlar

merkurretrosu
Aday Memur
09 Ocak 2023 14:53

merhaba, sınav sonrası dönüş alan olduğunda buraya yazarsa çok memnun olurum arkadaşlar, teşekkürler

10 Ocak 2023 17:04

Merhaba, yerinde ingilizce sınavını hangi aşamada tamamladınız?

13 Ocak 2023 11:39

3.partın sonunda sürem bittiği için sınav kapandı, mülakata davet edilen var mı acaba?

nümayiş
Aday Memur
14 Ocak 2023 15:32

6 bölümün tamamını görebildim. Toplam 1 saat 10 dk kadar sürdü.

14 Ocak 2023 17:13

Herkes farklı zamanlarda mı online sınava girdi ???

Ben daha bugün girdim sınava.

nümayiş
Aday Memur
14 Ocak 2023 18:38

Siz cargo için girdiniz. Burada bahsi geçen mali birimler sınavı

15 Ocak 2023 00:05

Alan sınav konuları hatırlayan var mı

melo1988
Aday Memur
15 Ocak 2023 20:00

Merhabalar; bende turkish cargo online sinavina girdim. Nasildi? Genel yetenegi yetistirebildiniz mi? İngilizce biraz zorlayicisiydi. Bu seneki kabin sinavinin online sinavina girmistim o sinavdan daha zordu ingilizce sinavi. Umarim 2. Asamaya gecersinjz. Gecerseniz mail geldiginde buradan haber verebilir misiniz?

İnş. Müh. AC., 2 yıl önce

Herkes farklı zamanlarda mı online sınava girdi ???

Ben daha bugün girdim sınava.

Ali Suavi
Aday Memur
19 Ocak 2023 00:20

Evet Cargo sınavı benim de. Genel Yetenek yetişti çok şükür. İngilizce anlatıldığı kadar kolay değildi, haklısınız. Umarım siz de diğer aşamalara geçersiniz. Mail geldiğinde haberleşelim,tamamdır. Başarılı sayılmak için şart nedir acaba biliyor musunuz? Mesela % ??

melo1988, 2 yıl önce

Merhabalar; bende turkish cargo online sinavina girdim. Nasildi? Genel yetenegi yetistirebildiniz mi? İngilizce biraz zorlayicisiydi. Bu seneki kabin sinavinin online sinavina girmistim o sinavdan daha zordu ingilizce sinavi. Umarim 2. Asamaya gecersinjz. Gecerseniz mail geldiginde buradan haber verebilir misiniz?

accountist
Aday Memur
20 Ocak 2023 09:58

sektör çalışanı vasıfsız, muhtemelen kendin vasıfsızlığın ile girdiğin için herkesi kendin gibi sanıyorsun

güvenlikcıı, 2 yıl önce

Sektör çalışanı olarak referans olmadan girmeniz imkansız. Başlık konusundan hariç Tr piyasasının üstünde yüksek maaşla başlarsınız yan haklar hariç en düşük ünvan için ortalama asgari ücretin 3 katını alırlar. Merak ettiğiniz konu varsa sorabilrisiniz. Kariyerinizde başarılar

accountist
Aday Memur
20 Ocak 2023 10:02

geri dönüş oldu. gelecek ay mülakata çağırdılar. ingilzice de 1 saat kaldım. salondan son çıkan 2 kişiden biriyim. mali müşavirim ve muhasebe zorlamadı. size, referans yoksa giremezsin diyenlere aldırmayın.

merkurretrosu, 2 yıl önce

merhaba, sınav sonrası dönüş alan olduğunda buraya yazarsa çok memnun olurum arkadaşlar, teşekkürler

Ali Suavi
Aday Memur
21 Ocak 2023 02:00

Detay verebilir misiniz ?

1- İngilizce sınavının içeriği ?

2- Sizinki de Turkish Cargo Take-off sr programı değil mi ?

accountist, 2 yıl önce

geri dönüş oldu. gelecek ay mülakata çağırdılar. ingilzice de 1 saat kaldım. salondan son çıkan 2 kişiden biriyim. mali müşavirim ve muhasebe zorlamadı. size, referans yoksa giremezsin diyenlere aldırmayın.

25 Ocak 2023 13:21

İngilizce sınavı 6 parttan mı olsuuyor ?

soru sayısı 4-5-6 . partlarda kaç oluyor ? Hepsi standart mı ?

Doganın sesi
Aday Memur
25 Ocak 2023 18:06

Mali birimler Take-off için yerinde ingilizce sınavı sonrası mülakat daveti alan var mı? Mülakat daveti ne zaman geliyor merak ediyorum.

Toplam 150 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi