Editörler : crops35
29 Ocak 2023 00:43

Merhaba

29 Ocak 2023 17:11

Arkadaslar telegram grubu var mi

30 Ocak 2023 16:04

Telegram grubu var mi

Diez1
Aday Memur
02 Şubat 2023 18:30

Take off cargo 2. İngilizce sınavından dönüş alan var mı, kaçıncı parta kadar geldiniz

Sivastu
Aday Memur
02 Şubat 2023 18:47

Bende geri dönüş almadım daha yerinde sınavdan sonra. Cargo benimde. 6. partı bitirdim. Siz?

Buhra
Aday Memur
06 Şubat 2023 10:12

Merhabalar 2. aşamadan sonra dönüş alan var mı ?

Ali Suavi
Aday Memur
07 Şubat 2023 23:38

Cargo take off-sr 2. aşamadan sonra dönüş alan var mı ? Ben almadım hala.

Buhra
Aday Memur
08 Şubat 2023 09:33

Bende almadım hala .kaçıncı parta kadar gelmiştiniz ?

hadi.canim
Aday Memur
08 Şubat 2023 16:03

ben de dönüş almadım henüz. tüm aşamaları bitirmiştim.

hadi.canim
Aday Memur
11 Şubat 2023 15:01

biraz önce dönüş aldım. mülakata çağırıldım. herkes için hayırlısı olsun.

Sivastu
Aday Memur
11 Şubat 2023 15:38

Cargo muydu sizin? Bana deprem olduğu için süreç uzadı manasında mail geldi.

hadi.canim
Aday Memur
11 Şubat 2023 18:23

evet, turkish cargo.

Sivastu, 2 yıl önce

Cargo muydu sizin? Bana deprem olduğu için süreç uzadı manasında mail geldi.

Buhra
Aday Memur
11 Şubat 2023 20:04

Banada dönüş oldu olumsuz olarak. Ancak ingilizce seviyesinin C olarak belirlendiği belirtmiş ve seviyemin bunun altında olduğu için olumsuz olduğu açıklaması var. C seviyesi biraz iddaalı bir seviye olmuş 😄

XcuneytX
Aday Memur
11 Şubat 2023 20:10

Banada süreç devam ediyor en yakın zamanda bilgilendireceğiz diye bir mail attılar. İnşallah fazla bekletmezler. En azından olumsuz mail gelmedi gerçi 6. Bölümü tamamlamıştım.

Ali Suavi, 2 yıl önce

Cargo take off-sr 2. aşamadan sonra dönüş alan var mı ? Ben almadım hala.

Diez1
Aday Memur
11 Şubat 2023 20:34

4 ü bitirmeme rağmen çağrılmadım. C üstü seviye istediklerine dair mail aldım, bu üzdü. Çünkü pilotluk ve kabin memurluğun da part 3 den almışlar. Yani yolculara İngilizce geçen pilot b1 seviyeden alınıyor lakin ben b2 seviyeden idari kısıma giremiyorum. Bravo,pes.

XcuneytX
Aday Memur
11 Şubat 2023 21:47

Bazıları 5. bölüme geldiği halde elenmiş. Galiba çok az kişi alıcaklar o yüzden çok eleme yapıyorlar.

Diez1, 2 yıl önce

4 ü bitirmeme rağmen çağrılmadım. C üstü seviye istediklerine dair mail aldım, bu üzdü. Çünkü pilotluk ve kabin memurluğun da part 3 den almışlar. Yani yolculara İngilizce geçen pilot b1 seviyeden alınıyor lakin ben b2 seviyeden idari kısıma giremiyorum. Bravo,pes.

Sivastu
Aday Memur
11 Şubat 2023 22:32

Garip geldi bana da. Planlama için başvurmuştum. 6. Seviyeyi de bitirdim. Süreç devam ediyor dendi bana ama olumsuz olanlar olmuş, olumlu olan olmuş. Sınava giren başka kimseyi de tanımıyorum sadece buradakiler var. Hayırlısı olsun tabi.

XcuneytX, 2 yıl önce

Bazıları 5. bölüme geldiği halde elenmiş. Galiba çok az kişi alıcaklar o yüzden çok eleme yapıyorlar.

Sivastu
Aday Memur
11 Şubat 2023 22:33

Acaba mülakat tarihi nedir? Yakın bir tarihte mi yoksa ileri bir tarihe mı? Bir de başvurulan alan neydi acaba?

hadi.canim, 2 yıl önce

evet, turkish cargo.

hadi.canim
Aday Memur
11 Şubat 2023 23:23

mart'ın başına verildi. alan da cargo. uzmanlıklar.

Sivastu, 2 yıl önce

Acaba mülakat tarihi nedir? Yakın bir tarihte mi yoksa ileri bir tarihe mı? Bir de başvurulan alan neydi acaba?

Diez1
Aday Memur
12 Şubat 2023 19:27

Malesef büyük bir adaletsizlik var. Pilotluk

b1 seviye, kabin hostesliği b1 seviye alıyor ki keza pilot yüzde 100 İngilizce anons geçmesi lazım yolculara. Şirket içi çelişkili bir dil politikası mevcut, dünya markası THY için amatörce bir hamle. Keza yıllarını idari kadro da vermiş kimseler şirket politikası gereği b1 b2 İngilizce seviyesindeyken birden elenebiliyor. İngilizce dili okuyan kişileri alacaklar sanırım, lakin ik nın asli görevi alanının piri tecrübeli kişilerini almaktır, ekleyeceksen face to face mülakatta geçmişine bakarak en uygun adaya göre ele. Bu tamamiyle ik nın işten kaçması, çok aday olmasın. Malesef TYN nin şirket değeri ik için kendi rahatlığının altında gözüküyor.

Mütercim arkadaşlarla yola devam ederler, işin ehli adaylarda elenir, pilot bile b1 seviye ile aldı. Mütercime ihtiyaç varsa kurum içi tercümanlara niçin maaş ödeniyor. Bence büyük haksızlık var, bir sonuç çıkmaz ama ik ya mail atın. En azından sonucu olmasa dair aranan hak asli vazifemizdir.

Mülakata devam eden arkadaşlar için başarıları muvaffak olsun.

Toplam 150 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi