Editörler : Radore

memuradayadayi
Aday Memur
30 Mart 2023 19:57

Merhaba, ben de Turkish Cargo?nun sürecine dahilim, İngilizce sınavında 5.partın son sorusunda sistemden düştüm bu sebeple olumsuz dönüş bekliyordum ancakdün gelen maille 6 Nisan?da mülakata çağrıldım. Benim gibi yeni dönüş alan var mıdır acaba aramızda? Daha önce mülakata çağrılmış kişiler olduğunu da gördüm, bu kişilerden iş teklifi alan var mıdır?

02 Nisan 2023 21:12

Hocam bende yeni dönüş aldım, hangi pozisyon için başvurmuştunuz

memuradayadayi, 1 yıl önce

Merhaba, ben de Turkish Cargo?nun sürecine dahilim, İngilizce sınavında 5.partın son sorusunda sistemden düştüm bu sebeple olumsuz dönüş bekliyordum ancakdün gelen maille 6 Nisan?da mülakata çağrıldım. Benim gibi yeni dönüş alan var mıdır acaba aramızda? Daha önce mülakata çağrılmış kişiler olduğunu da gördüm, bu kişilerden iş teklifi alan var mıdır?

bozkurtahmettt
Aday Memur
03 Nisan 2023 07:31

Torpil olmadan işr giremez miyiz ! Alanım sivil havacılık yer hizmetleri.yaklaşık 9 ay sun ekspreste çalıştım pandemi girdi. Daha denemedim memelekete geldim bir düzen kurmaya çalışıyorum ama aynı işimi yapamayı da çok istiyorum .tek sorun iş bulmak ve bu ekonomik şartlarda özellikle Antalya'da nasıl yaşanacak ona çare bulmak teşekkürler
güvenlikcıı, 2 yıl önce

Sektör çalışanı olarak referans olmadan girmeniz imkansız. Başlık konusundan hariç Tr piyasasının üstünde yüksek maaşla başlarsınız yan haklar hariç en düşük ünvan için ortalama asgari ücretin 3 katını alırlar. Merak ettiğiniz konu varsa sorabilrisiniz. Kariyerinizde başarılar

memuradayadayi
Aday Memur
03 Nisan 2023 16:27

Ben raporlama ve veri analizi birimi için başvurdum

issizmakmuh, 1 yıl önce

Hocam bende yeni dönüş aldım, hangi pozisyon için başvurmuştunuz

accountexpert
Aday Memur
04 Nisan 2023 10:26

Merhaba

Bende 2 ay önce mülakata girdim hala dönüş yok. Ne zaman olacağı da belli değil.

Telegram grubu varsa bende katılmak isterim.

Thelastaccountbender, 1 yıl önce

Merhaba,

Ben de mali işler birimi mülakatına katıldım fakat hala bir dönüş almadım.

Sürecinizle ilgili bir gelişme var mı?

Ayrıca; Telegram grubu varsa katılmak isterim.

Teşekkür ederim.

bekircan27
Aday Memur
04 Nisan 2023 20:00

Merhabai ben de satış uzmanı için haal beklemkteyim. 17 martta tekrar mail attım ama yine süreciniz devam ediyor diye mail aldım.İngilizce sınavı da 5. part bittikten sonra ekstra 5 soru daha yaptıktan sonra kapanmıştı . Satış uzmanı için mail alan mülakata giden var mı?

Brave1994
Aday Memur
06 Nisan 2023 17:08

Merhaba, İngilizce sınavında 6 bölümünde tüm sorularını yanıtladığım, 28 şubatta mali birimler -finansal raporlama uzmanı için mülakatına girdiğim işe alım süreci 05 martta gelen olumsuz dönüş ile son buldu. Kalanlara başarılar dilerim.

merkurretrosu
Aday Memur
07 Nisan 2023 23:19

Merhaba tarih 5 nisan olabilir mi acaba? Bana ve bir kaç arkadaşıma da 5 nisanda olumsuz geldi.

Brave1994, 1 yıl önce

Merhaba, İngilizce sınavında 6 bölümünde tüm sorularını yanıtladığım, 28 şubatta mali birimler -finansal raporlama uzmanı için mülakatına girdiğim işe alım süreci 05 martta gelen olumsuz dönüş ile son buldu. Kalanlara başarılar dilerim.

Brave1994
Aday Memur
10 Nisan 2023 11:32

Evet 5 Nisan'da geldi mail. Düzeltme için teşekkürler.

merkurretrosu, 1 yıl önce

Merhaba tarih 5 nisan olabilir mi acaba? Bana ve bir kaç arkadaşıma da 5 nisanda olumsuz geldi.

Admin3937
Aday Memur
10 Nisan 2023 23:56

Merhaba siz olumlu dönüş mu aldınız teklif mail ile mi geliyor

angleoff
Aday Memur
15 Nisan 2023 13:35

Arkadaşlar merhabalar,

mali işler birimi için 2 ay önce mülakata çağrıldım, mülakat sonrası eksik evraklarınız var diye mail geldi onları portala yükledim. 2 ay oldu ne olumlu nede olumsuz mail atıldı. Benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlar var mı? Ve bu süre zarfında yakınlarda olumlu mail alan arkadaş var mı? Süreç çok uzadı cidden.

Admin3937
Aday Memur
15 Nisan 2023 23:41

Merhaba hangi pozisyon için görüşmüştünüz.

Hangi evrakları yüklediniz Bende siteye evrak yükledim ssk hizmet dökümü diplomam ve sicil belgesi yükledim. Geçen gün mail ile süreci sordum olumlu/olumsuz bilgilendirileceksiniz süreç devam ediyor olarak dönüş aldım

angleoff, 1 yıl önce

Arkadaşlar merhabalar,

mali işler birimi için 2 ay önce mülakata çağrıldım, mülakat sonrası eksik evraklarınız var diye mail geldi onları portala yükledim. 2 ay oldu ne olumlu nede olumsuz mail atıldı. Benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlar var mı? Ve bu süre zarfında yakınlarda olumlu mail alan arkadaş var mı? Süreç çok uzadı cidden.

angleoff
Aday Memur
16 Nisan 2023 01:28

Merhaba,

Ben de sizinle aynı evrakları yükledim. Finansal raporlama. Olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı. Sanırım şimdiye kadar olumlu olarak kimseye dönüş yapılmadı diye tahmin ediyorum. Olumsuz olarak burada yazan arkadaşlar vardı ama olumlu dönüş oldu diye yazan görmedim. Bekliyoruz sonucu

Admin3937
Aday Memur
16 Nisan 2023 12:32

Evet hiç olumlu yazan yok açıkcası evrak yüklemiş olmak olumlu olduğunu düşündürüyor ama tabi belli olmaz herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Thyde çalışan bir kişi olumlular uzun sürer olumsuzlara hemen dönerler demişti süreç uzun ilerliyormuş

angleoff, 1 yıl önce

Merhaba,

Ben de sizinle aynı evrakları yükledim. Finansal raporlama. Olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı. Sanırım şimdiye kadar olumlu olarak kimseye dönüş yapılmadı diye tahmin ediyorum. Olumsuz olarak burada yazan arkadaşlar vardı ama olumlu dönüş oldu diye yazan görmedim. Bekliyoruz sonucu

Admin3937
Aday Memur
17 Nisan 2023 10:24

Merhaba size siteye evrak yğklemeniz için mail geldi mi peki evrak yğkleme maili olmadan mı olumsuz dönüş oldu

Brave1994, 1 yıl önce

Aviationlover01
Aday Memur
18 Nisan 2023 12:18

Merhaba arkadaşlar.Ben de Tk.Sr Cargo için 28 Şubatta kurul mülakatına katıldım.Benden de aynı evrakları geçen hafta güncellemem istendi ama dönüş olmadı henüz.Telegram grubu kurarsanız lütfen buradan bir link ekleyebilirseniz katılmak isterim.

Admin3937, 1 yıl önce

Merhaba size siteye evrak yğklemeniz için mail geldi mi peki evrak yğkleme maili olmadan mı olumsuz dönüş oldu

Zphyrus
Aday Memur
20 Nisan 2023 17:23

Merhaba,

Siz daha önce sisteme evrak yüklemiş miydiniz? Daha önce yüklediklerinizi güncellemenizi mi istediler yoksa eksik evrak mı vardı? Bir de not dökümü, sicil kaydı ve sgk kaydı dışında bir evrak istediler mi? Cevaplayabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Aviationlover01, 1 yıl önce

Merhaba arkadaşlar.Ben de Tk.Sr Cargo için 28 Şubatta kurul mülakatına katıldım.Benden de aynı evrakları geçen hafta güncellemem istendi ama dönüş olmadı henüz.Telegram grubu kurarsanız lütfen buradan bir link ekleyebilirseniz katılmak isterim.

Aviationlover01
Aday Memur
20 Nisan 2023 18:20

Merhaba,

Evet belirttiğiniz evraklar kariyer portalinde yüklüydü zaten.Ama 2022 tarihli bir evrak olduğu için sgk,adli sicil ve mezuniyet belgelerinin güncelini e devletten indirip yüklemem istendi.Size de mi aynısı oldu?

Zphyrus, 1 yıl önce

Merhaba,

Siz daha önce sisteme evrak yüklemiş miydiniz? Daha önce yüklediklerinizi güncellemenizi mi istediler yoksa eksik evrak mı vardı? Bir de not dökümü, sicil kaydı ve sgk kaydı dışında bir evrak istediler mi? Cevaplayabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Zphyrus
Aday Memur
20 Nisan 2023 20:31

Merhaba,

Benim yüklediğim evraklar güncel tarihliydi, Mart başında mülakat öncesi arayıp eksik olan sgk dökümünü yüklememi istediler sadece. Şuana kadar olumlu veya olumsuz bir geri dönüş olmadı.

Aviationlover01, 1 yıl önce

Merhaba,

Evet belirttiğiniz evraklar kariyer portalinde yüklüydü zaten.Ama 2022 tarihli bir evrak olduğu için sgk,adli sicil ve mezuniyet belgelerinin güncelini e devletten indirip yüklemem istendi.Size de mi aynısı oldu?

Aviationlover01
Aday Memur
20 Nisan 2023 23:21

Siz hangi branş için girmiştiniz mülakata?

Zphyrus, 1 yıl önce

Merhaba,

Benim yüklediğim evraklar güncel tarihliydi, Mart başında mülakat öncesi arayıp eksik olan sgk dökümünü yüklememi istediler sadece. Şuana kadar olumlu veya olumsuz bir geri dönüş olmadı.

Toplam 150 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi