Editörler : crops35

denizkizimuhasebe
Aday Memur
27 Nisan 2023 12:57

Merhaba bende mali işler muhasebe mülakatına girdim ama ne olumlu ne olumsuz mail geldi.Aldigim bilgilere göre 3 Nisan'da olumlu mail gitmiş asıl listedeki kişilere.Olumsuz dönüş yapanlar sonrası yedekteki kişilere mail gitmiş.10 nisan civarı da olumsuz mailler gitmiş.Ama bana mail gelmedi büyük ihtimal yedekte olumsuz dönme ihtimaline göre bekletiyorlar.Ama.pek umudum kalmadı.

Admin3937
Aday Memur
27 Nisan 2023 15:32

Merhaba olumlu listedeki kişiler de bu evrakları yüklemiş mi acaba siz direk olumlu teklif gidenlerden mi dıydunuz

denizkizimuhasebe, 2 yıl önce

Merhaba bende mali işler muhasebe mülakatına girdim ama ne olumlu ne olumsuz mail geldi.Aldigim bilgilere göre 3 Nisan'da olumlu mail gitmiş asıl listedeki kişilere.Olumsuz dönüş yapanlar sonrası yedekteki kişilere mail gitmiş.10 nisan civarı da olumsuz mailler gitmiş.Ama bana mail gelmedi büyük ihtimal yedekte olumsuz dönme ihtimaline göre bekletiyorlar.Ama.pek umudum kalmadı.

Doganın sesi
Aday Memur
27 Nisan 2023 15:53

Kargo bölümü için ne olumlu veya olumsuz dönüş alan var mı peki ? Mail işler bölümü için dönüşler var anladığım kadarıyla ancak kargo bölümü için hiç dönüş yapılmadı ,

denizkizimuhasebe
Aday Memur
27 Nisan 2023 16:07

Evet herkes bu evrakları yükledi zaten mülakat çıkışında söylemişlerdi.olumlularin başlama tarihleri bile belli.Sanirim ya bu hafta yada geçen hafta yedeklerw mail gitti tüm kontejyan tamamlandıktan sonra geri kalanlara da dönüş yaparlar.Yedrklerde de bir sıralama vardır.Umarim olumlu dönüş gelir ama zor gibi

angleoff
Aday Memur
28 Nisan 2023 05:34

Ben de muhasebe için mülakata girmiştim. Olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı tarafıma. Yalnız olmumsuz mailler geldi diye biliyorum bazı arkadaşlara, zaten bir kısmı buradan paylaştı olumsuz geldi diye bir kaç hafta önce. Çevremden kimseye olumlu sonuç gelmedi diye bir paylaşım olmadı, benim gibi bekleyenlerde var, sizler de bekliyorsunuz. 3 gün önce tarafıma mail geldi ben bir yere mail atmadım. Mailde sürecin devam ettiği olumlu/olumsuz dönüş yapılacağı yazıyordu ve sabrıniz anlayışınız için teşekkürler yazıyordu. Kısacası olumlu dönüşler olsaydı duyumlara dayalı değil, olumlu olan kişilerden burada ve çevremizdeki başvuru yapanlardan birebir dönüş alırdık. Herkes gibi bizlerde olumlu/olumsuz sonuçlar için bekleyeceğiz. Emin olun olumlu sonuç alan arkadaşlar buradan paylaşır. Ve zaten 1 departman için ilan açılmadı, tahminimce bölüm bölüm ölümü sonuçlar gelecek . Misal kargoya önce gelebilir/gelmiştir, sonrası mali işler, sonrası başka departmanlar şeklinde olabilir. Bu yazdığım sıralama farazi arkadaşlar örnek amaçlı net anlaşılsın diye. Şimdiden ümidinizi kaybetmeyin.

Sevtap94
Aday Memur
28 Nisan 2023 08:13

Arkadaşlar merhaba,

Ben 3 nisanda olumlu dönüş aldım ve işe başladım. Şu anda süreci devam edenlerde var. Sorularınız olursa cevap verebilirim.

angleoff
Aday Memur
28 Nisan 2023 10:21

Hayırlı olsun, hangi bölümde işe başladınız? Ve 3 Nisan olumlu dönüş olanlara evrak hazırlama süresiyle birlikte Mayıs 1 iş başı tarihi olmuyor mu ? THY ay başları iş başı yaptırıyor diye biliyordum.

denizkizimuhasebe
Aday Memur
28 Nisan 2023 10:33

Benim de arkadaşım thy de çalıştığı için biliyorum olumlu maillerin geldiğini bu nedenle cevap verdim

@sevtap94 hayırlı olsun size.İngilizceniz iyi miydi sanırım 2 taraf da iyi olanlara mail gitti.siz hangi departmanda basladiniz

merkurretrosu
Aday Memur
28 Nisan 2023 11:11

Bekleyen arkadaşlar sakın moralinizi bozmayın, bana olumsuz gelmişti ama, ben dönüşlerin kişi bazında parça parça yapıldığını öğrendim. benim de çalışan bir tanıdığım var. İlla ki size de dönüş olacaktır. Süreç uzamış sadece hatta başlaması ön görülen bazı kişilerin bile iş başı tarihini ertelemişler. Ne zaman olacağıyla ilgili bilgi vereceğiz demişler yani kalanlara da dönülür.

Doganın sesi
Aday Memur
28 Nisan 2023 11:19

Merhaba, çok fazla ayrı ayrı departman vardı. İşe alım süreci tamamlanan departmanlar olabilir veya devam edenler vardır. İşe başlayan arkadaşlar mali işlerde mi ? Ben Kargo bölümü için dönüş bekliyorum. Eğer cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Kargo bölümünde işe başlayan var mı ? olumlu & olumsuz dönüş alan ? umarım herkesin hakkında hayırlısı olur. Sadece işe alım süreçlerinin çok uzun olduğunu biliyorum .

merkurretrosu, 2 yıl önce

Bekleyen arkadaşlar sakın moralinizi bozmayın, bana olumsuz gelmişti ama, ben dönüşlerin kişi bazında parça parça yapıldığını öğrendim. benim de çalışan bir tanıdığım var. İlla ki size de dönüş olacaktır. Süreç uzamış sadece hatta başlaması ön görülen bazı kişilerin bile iş başı tarihini ertelemişler. Ne zaman olacağıyla ilgili bilgi vereceğiz demişler yani kalanlara da dönülür.

merkurretrosu
Aday Memur
28 Nisan 2023 12:03

Kargoya henüz dönüşler başlamamış. Mali işler de dediğiniz gibi çok fazla alım ve bölüm var ondan bu kadar süreç uzuyor, bekleyin arkadaşlar sabırlı olun

Doganın sesi, 2 yıl önce

Merhaba, çok fazla ayrı ayrı departman vardı. İşe alım süreci tamamlanan departmanlar olabilir veya devam edenler vardır. İşe başlayan arkadaşlar mali işlerde mi ? Ben Kargo bölümü için dönüş bekliyorum. Eğer cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Kargo bölümünde işe başlayan var mı ? olumlu & olumsuz dönüş alan ? umarım herkesin hakkında hayırlısı olur. Sadece işe alım süreçlerinin çok uzun olduğunu biliyorum .

angleoff
Aday Memur
28 Nisan 2023 13:08

Mali işlerin içinde ayrı ayrı departmanlar vardı işe alım ilanlarında. Muhtemelen daha mali işleride ki alımları tam bitiremediler. Olumlu/olumsuz mail gelmeyen kişi sayısıda fazla.muhtemelen en geç 2-3 haftaya herkesin süreci biter gibime geliyor, çünkü süreyi çok uzattılar. Sanmıyorum Haziran ayına sarkıtsınlar.mayista hepsi sonuçlanır bence

Sevtap94
Aday Memur
28 Nisan 2023 13:16

Muhasebe uzmanlığı için başvurmuştum ve işe alındım. İngilizcede 5.parta 1-2 soru kala elendim. Bu arada kurul ve birim mülakatım uzun sürdü yaklaşık 40-45 dk kadar. Tabi uzun sürmesi bir kriter mi bilemiyorum ama genel olarak tüm işbaşı yapan arkadaşların uzun sürdüğünü söyleyebilirim. Departmanda çok fazla açık olduğu için ay başını bekleyememişler şeklinde bilgi aldık. Moralinizi bozmayın mutlaka herkese olumlu/olumsuz dönüşler olacaktır.

angleoff, 2 yıl önce

Hayırlı olsun, hangi bölümde işe başladınız? Ve 3 Nisan olumlu dönüş olanlara evrak hazırlama süresiyle birlikte Mayıs 1 iş başı tarihi olmuyor mu ? THY ay başları iş başı yaptırıyor diye biliyordum.

muhasebecii96
Aday Memur
28 Nisan 2023 16:39

Merhaba bende 20 şubatta mülakata girdim mali işler muhasebe uzmanlığına ama hala haber bekliyorum süreç devam ediyor diye mail geldi. Olumlu arkadaşlar sizlere haber ne zaman geldi ? ayrıca muhasebe uzmanlığı biriminde hala açık var mı ? Alımlara devam ediliyor mu bitti mi yoksa ? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim boşuna umut bağlamayalım da

denizkizimuhasebe
Aday Memur
02 Mayıs 2023 15:31

Merhaba bugün haber gelen var mı acaba?

Aviationlover01
Aday Memur
02 Mayıs 2023 20:31

28 Şubatta Cargo kurul mülakatına girdim haber yok.Olumsuz da olsa dönüş alan var mı kurul mülakatı sonrası( Take Off.Sr. Cargo)

09 Mayıs 2023 09:15

bende kargo için mülakata mart ayının başında girmiştim. Henüz dönüş yapılmadı arkadaşlar.

Zphyrus
Aday Memur
15 Mayıs 2023 17:11

Cargo için olumlu/olumsuz dönüş alan oldu mu? Süreç fazlasıyla uzadı ve araya seçimin de girmesiyle daha da fazla uzayacak diye düşünüyorum açıkcası. Sizlerin fikri nedir? İçeriden bilgi alabilen var mı?

15 Mayıs 2023 17:58

Ben almadım henüz ve olumlu dönüş yapacaklarına dair umudumda kalmadı:) Seçimi mi beklediler acaba?

Tnrtyl
Aday Memur
15 Mayıs 2023 18:18

Take of sr (teknik) muhendis ilanindan ingilizce sinavindan sonra cevap alan var mi acaba?

Toplam 150 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi