Editörler : Radore

Ordinarius999
Aday Memur
17 Mayıs 2023 07:36

Kargo için hala yanıt alamadım. Yanıt alabilen olursa paylaşabilir mi?

dewilx
Aday Memur
17 Mayıs 2023 11:34

Merhaba arkadaşlar, take off teknik yerinde ingilizce sınavı açıklanan oldu mu ? durumlar nedir

muhasebecii96
Aday Memur
22 Mayıs 2023 21:17

Merhaba bende muhasebe uzmanı mülakatına girdim şubattan beri haber bekliyorum olumlu ve olumsuzlara Nisan da dönmüşler şuan bizlere dönülmeme sebebi nedir bilemiyorum olumsuz dönseler bari o da yok böyle nereye kadar bekletecekler mail de attım dönüş yapılacak dediler hala ses yok?.

Ordinarius999
Aday Memur
23 Mayıs 2023 08:58

Acaba tüm birimlerde dönüş nisanda mı yapıldı yoksa muhasebe birimi için mi geçerli söylediğiniz?

muhasebecii96, 1 yıl önce

Merhaba bende muhasebe uzmanı mülakatına girdim şubattan beri haber bekliyorum olumlu ve olumsuzlara Nisan da dönmüşler şuan bizlere dönülmeme sebebi nedir bilemiyorum olumsuz dönseler bari o da yok böyle nereye kadar bekletecekler mail de attım dönüş yapılacak dediler hala ses yok?.

navosis
Aday Memur
23 Mayıs 2023 14:35

Kargo için bence henüz yanıt gelmedi. Bu hafta kesin gelmesi lazım bence

Ordinarius999, 1 yıl önce

Acaba tüm birimlerde dönüş nisanda mı yapıldı yoksa muhasebe birimi için mi geçerli söylediğiniz?

Ordinarius999
Aday Memur
23 Mayıs 2023 16:03

Yanıtınız için teşekkürler. Süreç çok uzadı sanırım seçim sonrasına sarkacak. Umarım en kısa zamanda dönüş alabiliriz.

navosis, 1 yıl önce

Kargo için bence henüz yanıt gelmedi. Bu hafta kesin gelmesi lazım bence

navosis
Aday Memur
23 Mayıs 2023 17:34

büyük ihtimalle seçim sonrasına sarkacak dediğiniz gibi umarım en kısa zamanda olumlu haberleri alırız

Yanıtınız için teşekkürler. Süreç çok uzadı sanırım seçim sonrasına sarkacak. Umarım en kısa zamanda dönüş alabiliriz.

muhasebecii96
Aday Memur
23 Mayıs 2023 19:21

Muhasebe uzmanlığı için girmiştim ben yukarıda da yazılmıştı hatta 3 Nisanda olumlu 10 nisanda olumsuz olanlara dönüş yapıldı diye ama bana ve benim gibi birkaç kişiye iki türlüde dönüş olmadı en son ben mail attım en kısa zamanda döneceğiz dediler o cevabı alalı da yaklaşık 3 hafta oldu kargo kısmında kimseye dönüş olmamış diye anlıyorum fakat muhasebe de neye göre dönüş yapılıyor olumlu olumsuz anlamış değilim

Ordinarius999
Aday Memur
23 Mayıs 2023 19:57

Bence sizin durumunuzda bir gariplik mevcut. Dönüş alanların olduğu konusunda kesin emin misiniz? Genel olarak düşüncem seçimden sonra harekete geçip bilgi sağlayacakları yönündedir.

Muhasebe uzmanlığı için girmiştim ben yukarıda da yazılmıştı hatta 3 Nisanda olumlu 10 nisanda olumsuz olanlara dönüş yapıldı diye ama bana ve benim gibi birkaç kişiye iki türlüde dönüş olmadı en son ben mail attım en kısa zamanda döneceğiz dediler o cevabı alalı da yaklaşık 3 hafta oldu kargo kısmında kimseye dönüş olmamış diye anlıyorum fakat muhasebe de neye göre dönüş yapılıyor olumlu olumsuz anlamış değilim

muhasebecii96
Aday Memur
24 Mayıs 2023 12:39

Burada yazılmıştı 3 Nisanda olumlulara 10 nisanda olumsuzlara dönüş yapıldığı ve yedek liste olduğu bilgisi. O yedek listeyi beklettiklerini sonrada onlara dönüş olacaktı ama mailede olumlu olumsuz döneceğiz şeklinde dönüş oldu hala dönülmedi. Birkaç olumlu dönüş bilgisi de yazıldı burada ama neye göre bekleniyor anlamadım muhasebe uzmanı için hala bekleyen var mı benim gibi acaba ?

Admin3937
Aday Memur
24 Mayıs 2023 15:49

Merhaba bende muhasebe uzmanı için dönüş bekliyorum sizin gibi bende mail attım olumlu/olumsuz dönüş yapılacaktır şeklinde dönüş aldım ama üzerinden 1ay geçti mail gelmedi

Burada yazılmıştı 3 Nisanda olumlulara 10 nisanda olumsuzlara dönüş yapıldığı ve yedek liste olduğu bilgisi. O yedek listeyi beklettiklerini sonrada onlara dönüş olacaktı ama mailede olumlu olumsuz döneceğiz şeklinde dönüş oldu hala dönülmedi. Birkaç olumlu dönüş bilgisi de yazıldı burada ama neye göre bekleniyor anlamadım muhasebe uzmanı için hala bekleyen var mı benim gibi acaba ?

muhasebecii96
Aday Memur
25 Mayıs 2023 21:23

Seçimden sonra tekrar mail atacağım artık illa dönecekler diye umuyorum. Başka olumlu olumsuz haber alan arkadaşlar varsa yazarsa çok iyi olur en azından hala dönüş yapılıyor mu haberimiz olur

aliks
Aday Memur
30 Mayıs 2023 11:50

Arkadaşlar merhaba, bende take off 2023 alımlarına başvurdum. Nisan sonu Mayıs ayının başlarında olumlu olumsuz dönüş yapılır denildi. Fakat herhangi bir dönüş yapılmadı. Dönüş yapılan yada ne zaman açıklanacağı ile ilgili bilgi alabilen var mıdır?

Ordinarius999
Aday Memur
30 Mayıs 2023 12:48

@aliks sizin hangi bölüm? Kargo bölümüne başvurdum hala bir bilgi yok.

aliks, 1 yıl önce
Arkadaşlar merhaba, bende take off 2023 alımlarına başvurdum. Nisan sonu Mayıs ayının başlarında olumlu olumsuz dönüş yapılır denildi. Fakat herhangi bir dönüş yapılmadı. Dönüş yapılan yada ne zaman açıklanacağı ile ilgili bilgi alabilen var mıdır?

aliks
Aday Memur
30 Mayıs 2023 13:59

Benimde kargo bölümü ama cevap gelmedi.

@aliks sizin hangi bölüm? Kargo bölümüne başvurdum hala bir bilgi yok.

navosis
Aday Memur
30 Mayıs 2023 14:13

Ben bugün aradım 1 Mart tarihinde mülakatım olduğunu mayıs ayında olumlu olumsuz dönüş alacağım söylendiğini söyledim. Henüz kimseye dönüş yapılmadığını en geç 2 haftaya herkese dönüp yapılacağını bildirdiler. Ben kargo bölümüne başvurmuştum. Bilginize

mertkocan
Memur
30 Mayıs 2023 14:36

Merhaba. Kargo için 17 Mayıs'ta olumlu dönüşler oldu. O tarihten sonra birçok arkadaş olumlu olumsuz dönüş beklemekte hala.

navosis, 1 yıl önce

Ben bugün aradım 1 Mart tarihinde mülakatım olduğunu mayıs ayında olumlu olumsuz dönüş alacağım söylendiğini söyledim. Henüz kimseye dönüş yapılmadığını en geç 2 haftaya herkese dönüp yapılacağını bildirdiler. Ben kargo bölümüne başvurmuştum. Bilginize

Doganın sesi
Aday Memur
30 Mayıs 2023 15:32

Olumlu dönüşler hangi birimler için oldu ? Biliyor musunuz? Bildiğim kadarıyla dönüşler olmamıştı.

mertkocan, 1 yıl önce

Merhaba. Kargo için 17 Mayıs'ta olumlu dönüşler oldu. O tarihten sonra birçok arkadaş olumlu olumsuz dönüş beklemekte hala.

mertkocan
Memur
30 Mayıs 2023 15:37

Telegram grubuna göre birçok bölüme dönüş oldu ama sayılar az. Bu yüzden süreç hala devam ediyor denilebilir.

Doganın sesi, 1 yıl önce

Olumlu dönüşler hangi birimler için oldu ? Biliyor musunuz? Bildiğim kadarıyla dönüşler olmamıştı.

Doganın sesi
Aday Memur
30 Mayıs 2023 16:52

Teşekkür ederim bilgi için, rica etsem grubun linkini paylaşabilir misiniz

mertkocan, 1 yıl önce

Telegram grubuna göre birçok bölüme dönüş oldu ama sayılar az. Bu yüzden süreç hala devam ediyor denilebilir.

Toplam 150 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi