Editörler : Lanet
06 Ocak 2023 15:12

Üniversitede kadrolu hemşire eş durumundan tayin olabilir mi

Merhaba, üniversiteye kpss ile atanan sağlıkçı eşi polis olması durumunda eş durumundan sorunsuzca tayin alabilir mi veya tayin olamaz diye kurumundan yazı alabilir mi çok fazla mağdur olan ,yıllarca mahkeme ile uğraşanlar varmış. Benzer durum yaşayanlar çözüm bulanlar yardımcı olabilir mi

burdurspor
Memur
06 Ocak 2023 15:45

Üniversitelerde tayin diye bir şey yok

hsnd
Başbakan Müsteşarı
06 Ocak 2023 22:06

Tayin isteyemez nakil isteyebilir. Yani geçmek istediğiniz başka bir kurumdan naklen atama kadrosu bulacaksınız çalıştığınız kurumdan da muvafakat yani izin alacaksınız. Eşiniz zorunlu yer değiştirmeye tabi olduğu için ve eş durumu olduğu için muvafakat alırsınız muhtemelen ama önce kendi çabanızla geçiş yapabilecek bir kurum bulmalısınız.
09 Ocak 2023 19:47

Pekala tayin hakkı yoktur diye almamız mümkün müdür

hsnd
Başbakan Müsteşarı
09 Ocak 2023 20:59

Onu da alamazsınız çünkü kanuni olarak yer değiştirmeye engel yok.
allahvrgamyk, 2 yıl önce

Pekala tayin hakkı yoktur diye almamız mümkün müdür

09 Ocak 2023 22:10

E tayin hakkı yok tayin alamıyoruz. Tayin almaz yazısı alsa ben kurum arası geçer burda kalırım oda yok. Peki biz ne yapacağız

10 Ocak 2023 11:35

Bende de aynı durum var gihe geçmek istiyorsanız eğer çakılı kadro ibaresi olması yetiyor diye biliyorum
10 Ocak 2023 12:00

Elinizde örnek belge var mı ? Çalışma belgesine yazılıyor mu bu şekilde

10 Ocak 2023 12:54

Elimde örnek bir belge yok fakat eş durumundan gih geçisinde nakil durumunun olması bağlayıcı birşey değil kanunda çakılı kadro olarak geçmesi yeterli polismevzuat sayfası ile konuştuğumda böyle söylediler ve eşimin hastanesinde kadrolu hemşire olup eşi polis olandardan geçenler olmuş
allahvrgamyk, 2 yıl önce

Elinizde örnek belge var mı ? Çalışma belgesine yazılıyor mu bu şekilde

10 Ocak 2023 13:02

Onlarla bir görüşme yaparsanız inanın çok iyi olur tayin hakkı yoktur yazısı alamıyoruz nasıl bir belge alıp geçmişler öğrenmiş oluruz Şubat ayında hazırlık geliyor öncesinde dilekçe vermek istiyorum

10 Ocak 2023 13:32

Henüz bir görüşme gerçekleştirmedim fakat 2 hafta içinde görüşme gerçekleştireceğim bilgilendirme yaparım, benim askerlik için 1 senem kaldığı için ağırdan alıyorum ama 2 hafta içinde görüşme sağlayacağım
allahvrgamyk, 2 yıl önce

Onlarla bir görüşme yaparsanız inanın çok iyi olur tayin hakkı yoktur yazısı alamıyoruz nasıl bir belge alıp geçmişler öğrenmiş oluruz Şubat ayında hazırlık geliyor öncesinde dilekçe vermek istiyorum

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi