Editörler : Renjiro

akılcı15
Aday Memur
16 Mart 2023 21:11

Ek dersi doçent uzerinden alıyoruz hocam
cokuzun, 7 ay önce

Hocam buna göre kadrosuz sadece ünvan almış doçent isek ek ders ücretimizi dr. öğretim üyesi olarak mı alacağız?

cokuzun
Aday Memur
21 Mart 2023 00:41

Teşekkürler hocam.

akılcı15, 7 ay önce
Ek dersi doçent uzerinden alıyoruz hocam

akılcı15
Aday Memur
05 Nisan 2023 23:37

Doçent unvanını almış kadrosuna atanamayan ve kadrosu icin mucadele vermek isteyen hocalarimiz bana ozelden ulasabilir

xyzzat
Aday Memur
06 Nisan 2023 00:44

son 39 gün kaldı..bu ülkeye adalet gelecek..

bessginbekir
Daire Başkanı
10 Mayıs 2023 16:50

başlık bile o kadar zoruma gidiyor ki "kadrosuz doçent" - "homeless" mıyım ben ya, oysa bir burhan altıntop kolay yetişmiiii :) emeklerimizin karşılığını batıdaki denklerimiz gibi biz de almalıydık. bir yabancıya gel de anlat ben aslında "doçent görünümlü araş.gör/öğr.gör./dr.öğr.üyesiyim" :) umarım bir gün hak yerini bulur.

akılcı15
Aday Memur
10 Mayıs 2023 20:40

Bessginbekir hocam bizde kadro mağduruyuz. Birlikte hareket etmek adına aramıza bekleriz, bir grubumuz var.

bessginbekir
Daire Başkanı
11 Mayıs 2023 10:07

hocam telegram grubuysa ne yazık ki bende yok. forumda birkaç başlık var ama nedense pek gündemde tutamamışız. gözümüz yolda, kadromuzu vermeyenler ne zaman gidecek diye bekliyoruz. gelecek olanı da bilmiyoruz, ama en azından mevcudun yıllardır vermemesinden ne yaptığını, yapacağını biliyoruz.

akılcı15, 5 ay önce
Bessginbekir hocam bizde kadro mağduruyuz. Birlikte hareket etmek adına aramıza bekleriz, bir grubumuz var.

akılcı15
Aday Memur
11 Mayıs 2023 23:52

Bu başlık altında mağdur olup birlikte mücadele etmek isteyen hocalarım bana özelden yazabilirsiniz

akılcı15
Aday Memur
17 Mayıs 2023 20:32

Kurum içi yükseltmelerde ilan şartı kalkmalı. Mağdur olup mücadele etmek isteyen, doçent unvanını alıp kadrosu verilmeyen hocalarımızı bekliyoruz.

şabalala222
Aday Memur
21 Mayıs 2023 05:27

Doktor öğretim üyeleri kadroya geçirilmelidir. Çalışma motivasyonumuz çok düşük. Bunu düşünerek iş hayatımızda mutsuzuz. İstediğimiz nitelikte ve sürede yayın yapmak zorlaşıyor. Uzun sürebilecek çalışmalar yürüyemiyor. Sosyal bilim fen bilimleri gibi değil. bir kitap çalışması yıllar sürebilir.

şabalala222
Aday Memur
30 Mayıs 2023 02:18

Doktor öğretim üyeleri kadroya geçirilmelidir. Çalışma motivasyonumuz her geçen gün daha da düşüyor.

akılcı15
Aday Memur
30 Mayıs 2023 11:00

Akademide çözülmesi gereken o kadar çok sorun var ki doçent unvanını almış akademisyenlerde artik hak ettigi kadroda çalışmak istiyor. Unvanı aldık ancak kadromuz yok

Akif97
Aday Memur
13 Haziran 2023 12:27

Hiç bir çalışma yok anladığım kadarıyla. Doçentlik unvanını almış fakat kadro rektörlerin arzusuna kalmış. Hayret edilecek bir durum. Üst kurum olumlu buluyor. Alt kurum dur bakalım birde biz bakalım diyor. Çözüm için kısa yol, tüm doçent unvanı alanlar kadrolarında çalıştırılmalıdır şeklinde olmalı. Bu en normalidir. Hak eden hakkı verilmelidir.

akılcı15
Aday Memur
15 Haziran 2023 18:32

Üniversiteler arasında da büyük eşitsizlik var. Cumhurbaşkanlığı kararnamesine rağmen bazı üniler yükseltme yapıyor bazıları yapmıyor. Sonuç kendi kurumunda yükseltilmeyen birde üstüne diğer kurumlar kurum içi yükseltme için kişiye özel doç ilanına çıktı diye mağdur oluyor. Aynı durum başıma geldi yakın bir il aynı fakülte benim yarım kadar puanı olan bir doç 6 ay sonra şak diye atandı. Bu haksızlığa son verilmeli ama maalesef doç unvanlı kadrosuz öğretim elemanları sessiz. Birlikte durumumuzu dile getirmeli, çözüm istemeliyiz.

Akif97
Aday Memur
16 Haziran 2023 12:21

Çözüm bellidir. Doç. ünvanını almış olan saygın her öğretim üyesi hak sahibidir. Bu hakkı vermek şarttır.

akılcı15, 4 ay önce
Üniversiteler arasında da büyük eşitsizlik var. Cumhurbaşkanlığı kararnamesine rağmen bazı üniler yükseltme yapıyor bazıları yapmıyor. Sonuç kendi kurumunda yükseltilmeyen birde üstüne diğer kurumlar kurum içi yükseltme için kişiye özel doç ilanına çıktı diye mağdur oluyor. Aynı durum başıma geldi yakın bir il aynı fakülte benim yarım kadar puanı olan bir doç 6 ay sonra şak diye atandı. Bu haksızlığa son verilmeli ama maalesef doç unvanlı kadrosuz öğretim elemanları sessiz. Birlikte durumumuzu dile getirmeli, çözüm istemeliyiz.

akılcı15
Aday Memur
04 Temmuz 2023 17:23

İç yükseltmelerde ilan şartı kalksa hem kişiye özel ilan sorunu çözülecek hem de kurumlar arası eşitsizlikler giderilecek bunun için hep birlikte talebimizi iletmeliyiz YÖK ve ilgili mercilere.

Akif97
Aday Memur
05 Temmuz 2023 12:40

Doçentlik ünvanını almış olupta kadrosu verilmeyen bir kimsenin hangi mantıkla kadrosu verilmez? Bu akademik çevrede bir sorun ve mutsuzluk kaynağı olarak durmaktadır. Bu sorun çözülmeden yüksek öğretimde akademisyen olarak çalışmayı kimse istemez ki. Bu problemi akademisyen dışındaki kimselere anlattığımızda şaşırıp kalıyor ve hayret ediyorlar. Vekiller bile sorunu anlamaktan aciz kalıyorlar. Emekliliğe bir gün klasa da kadrosunu verin, haklarından yararlansın çözüm böyle olur bence. Sonra kadro sayıları gizli kardeşim neden? Anlamış da değilim, kim anlıyorsa yazsın.

akılcı15
Aday Memur
17 Temmuz 2023 18:07

Doçent unvanlı ancak kadro mağduru meslektaşlarım hepbirlikte mağduriyetimizi dile getirmeliyiz, birlik olmalıyız.

Akif97
Aday Memur
04 Ağustos 2023 17:28

Oy oy, oy anam oy

Toplam 79 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi