Editörler : gül-feşan
08 Ocak 2023 08:18

Boşanma sonrası tayin

3+1?liyim bulunduğum ile eş durumu tayini ile geldim 1 yıldır bu ildeyim boşanma sürecindeyim hizmet sürem 2.5 sene oldu çekişmeli boşanma sürecindeyim dava sonuçlanıncaya kadar 3 yılım dolar kadroya geçersem ailemin yanına tayin isteyebilir miyim yoksa eski görev yerine geri mi dönerim?

FoRNoX
Müsteşar Yardımcısı
08 Ocak 2023 19:35

Çekişmeli boşanmak her iki tarafı da yıpratır. Protokol ile anlaşın derim. Avukatlara da paranız boşa gitmez.

Mery19
Şef
08 Ocak 2023 21:18

Dava sonuçlanınca 1 defaya mahsus aile yanına tayin olursunuz

sencersencer
Yasaklı
08 Ocak 2023 22:44

Yahu şu ünlüleri dakkasında boşarlar.Hatta evlenme-boşanma rekorları kırar bazıları,ama normal vatandaşa gelince mehkkeme boşanmayı uzatır da uzatır.seneler sürer..ne iştir bu anlamadım.sizin kide uzun süren boşanmalardan anlaşılan.

Hemşiree hanımm
Aday Memur
09 Ocak 2023 00:43

Çekişmeli boşanma anlaşmalıya çevirsek anlatabilirsek ve 3 yıl görev sürem dolmadan da eski görev yerine dönmeden ailemin yanına yine de gidebilir miyim?

sencersencer
Yasaklı
09 Ocak 2023 07:18

boşanmadan sonra istediğin yere gidebilirsin.Ailen neredeyse oraya tayin isteyebilirsin.Boşanmalar tayin isteme sebebidir.

Hemşiree hanımm, 2 yıl önce

Çekişmeli boşanma anlaşmalıya çevirsek anlatabilirsek ve 3 yıl görev sürem dolmadan da eski görev yerine dönmeden ailemin yanına yine de gidebilir miyim?

drthorax
Aday Memur
09 Ocak 2023 08:07

Boşandıktan sonra 1 yıl içinde 1 defaya mahsus olmak üzere; boşandığın zaman ailen nerede ikamet ediyorsa oraya, yada 18 yaş üstü kardeşlerinden birinin yanına yada 18 yaş üstü çocuğun varsa onun yanına tayin talep edebiliyorsun.

Hemşiree hanımm
Aday Memur
09 Ocak 2023 10:12

3+1 Li olup boşanma sonrası 3 yılı doldurmadıkları için dilekçeleri red edilen bir çok kişi olmuş neye göre değişiyor bu durum

OziBuzi
Aday Memur
23 Ocak 2023 17:28

3+1 personelin boşanma sonrası tayin hakkı var mı? Boşanma aşamasındayım atandığım ilde evlenmiştim. 2 yılım daha var isteğe bağlı tayin için. Sağlık bakanlığında boşanma sonrası tayin yapılıyor yalnız 3+1 personelin bu hakkı var mı? Herkesi mi kapsıyor? Süresiz sözleşmelilerin böyle hakkı var diye gördüm.

Sglkckisi
Aday Memur
23 Ocak 2023 17:43

Bende boşandım ne yazık ki 3+1 olduğum için olmadı tayin

Mery19
Şef
24 Ocak 2023 13:47

Maalesef sadece 657'lileri kapsıyor bu tayin hocam. Kadro alınca memleketinize boşanma gerekçesini gösterip gidebilirsiniz ama.
Sglkckisi, 2 yıl önce
Bende boşandım ne yazık ki 3+1 olduğum için olmadı tayin
25 Ocak 2023 09:25

Stratejik kadrolu asil memur da da bu hak var mı

kitlendik
Şef
01 Ocak 2024 13:14

?Eşinden boşanması halinde anne, baba, kardeş veya reşit çocuklarının boşanma tarihinden önce ikamet ettiği ile veya D ve C hizmet grubu illerden birine ya da halen görev yaptığı hizmet bölgesi ve grubu esas alınarak 26 ncı maddenin birinci fıkrasına göre boşanma tarihinden itibaren bir yıl içerisinde,

bir defaya mahsus olmak üzere atanabilir.?

Bahsi geçen 26/1 ise mevzuatta normal bildiğimiz alt bölge tayin kurallarını anlatıyor uzun uzun buraya kopyalamayacağım. Bir sorum var ben il içi yer değiştirdim 1 yıl olmadı, boşanma durumunda 1 ya da 2 yıl çalışma şartı var mı (ki öyle bir şart varsa zaten boşanmadan sonra 1 yıl içinde tayin istenebildiğinden o süre aşmış olacak, saçma olur) yani normal alt bölgelerinden birine tayin isteyebiliyor muyum.

Bir de başlığı açan soru soran arkadaşlar akıbeti ne oldu tayin olabildiler mi görürlerse paylaşabilirler mi🙏

Hemşiree hanımm
Aday Memur
03 Ocak 2024 11:53

Çekişmeli boşanma olduğu için hala boşanma sürecindeyim şu an ücretsiz izindeyim çalışmaya başladığımda geçici görevlendirmeyle ailemin yanında başlayacağım boşanma gerçekleşince kadrom geçici görevlendirmeyle başladığım hastaneye geçiyormuş ama ben de boşanma gerçekleşince aileme yakın olan başka bir ilçeye tayin istiyorum 1 kereye mahsus olan tayin hakkımı kullanabilecek miyim yoksa otomatikman ailemin yanında mı kalıcam onu öğrenmem lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Senin soruna gelince 1 kereye mahsus olduğu için kadronun olduğu yerde belli bir süre çalışma şartı yok boşanma sonrası tayin hakkını 1 yıl içinde kullanabilirsin.

kitlendik, 1 yıl önce

?Eşinden boşanması halinde anne, baba, kardeş veya reşit çocuklarının boşanma tarihinden önce ikamet ettiği ile veya D ve C hizmet grubu illerden birine ya da halen görev yaptığı hizmet bölgesi ve grubu esas alınarak 26 ncı maddenin birinci fıkrasına göre boşanma tarihinden itibaren bir yıl içerisinde,

bir defaya mahsus olmak üzere atanabilir.?

Bahsi geçen 26/1 ise mevzuatta normal bildiğimiz alt bölge tayin kurallarını anlatıyor uzun uzun buraya kopyalamayacağım. Bir sorum var ben il içi yer değiştirdim 1 yıl olmadı, boşanma durumunda 1 ya da 2 yıl çalışma şartı var mı (ki öyle bir şart varsa zaten boşanmadan sonra 1 yıl içinde tayin istenebildiğinden o süre aşmış olacak, saçma olur) yani normal alt bölgelerinden birine tayin isteyebiliyor muyum.

Bir de başlığı açan soru soran arkadaşlar akıbeti ne oldu tayin olabildiler mi görürlerse paylaşabilirler mi🙏

26 Şubat 2024 17:49

merhaba hocam bende aynı durumdayım 2 yılım bitti 3. yıl dolduğunda tayin isteyebiliyor muyum boşanma için yoksa 3+1 in dolmasını beklemeli miyim ?
Hemşiree hanımm, 1 yıl önce

Çekişmeli boşanma olduğu için hala boşanma sürecindeyim şu an ücretsiz izindeyim çalışmaya başladığımda geçici görevlendirmeyle ailemin yanında başlayacağım boşanma gerçekleşince kadrom geçici görevlendirmeyle başladığım hastaneye geçiyormuş ama ben de boşanma gerçekleşince aileme yakın olan başka bir ilçeye tayin istiyorum 1 kereye mahsus olan tayin hakkımı kullanabilecek miyim yoksa otomatikman ailemin yanında mı kalıcam onu öğrenmem lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Senin soruna gelince 1 kereye mahsus olduğu için kadronun olduğu yerde belli bir süre çalışma şartı yok boşanma sonrası tayin hakkını 1 yıl içinde kullanabilirsin.

08 Mart 2024 10:11

3+1 Ken kadroya geçenler yapabiliyor mu

Aysenur33
Aday Memur
08 Mart 2024 10:36

4 yılı doldurmuş olmanız gerekiyor

gsliAda
Aday Memur
08 Mart 2024 11:32

veya veya veya diyor yaa cümlenin sonunda 26 maddeye göre atıyorlar yani alt bölge yani pdcye bakılıyor yani banko atamam olacak diye birşey yok pdcye bakılıyor

gsliAda
Aday Memur
08 Mart 2024 11:35

eş , sağlık , can güvenliği ataması 3. yıldan sonra istiyebilirsiniz diğer atmalar ( becaiş eğitim iller arası boşanma alt ve üst bölge vs. ) 4 yılın sonrasından istiyebilrisin

gsliAda
Aday Memur
08 Mart 2024 11:37

nerden istieceksiniz hangi grubtan hangi geuba gideceksiniz arkadaşımda 2 defa istedi red geldi pdcden dolayı

Demetlrtl989800
Aday Memur
07 Mayıs 2024 17:01

Boşanma tayininde yolluk ücreti veriliyor mu

Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi