Editörler : crops35
10 Ocak 2023 10:45

İller Bankası Büro Personeli

Merhaba arkadaşlarım, İller Bankası Büro Personeli listesinde adı bulunan, mülakata girmeye hak kazanan tüm arkadaşlar bu başlığın altında buluşalım. Bildiğiniz bir telegram grubu var ise ya da konu ile ilgili bildiğiniz herhangi bir konu var ise bu yorum altında paylaşalım.

dogukancevik
Memur
10 Ocak 2023 11:00

Eskişehire hak kazandım ben

azz34tnb
Yasaklı
10 Ocak 2023 11:55

Sevindim kardeşim senin adina

dogukancevik, 5 ay önce

cbzk
Aday Memur
10 Ocak 2023 12:12

tebrik ederim, hayırlı olsun

dogukancevik, 5 ay önce

Ferhatkara
Aday Memur
10 Ocak 2023 14:23

siz nereye cıktınız

Sakınha
Memur
10 Ocak 2023 15:07

Benim bursa. Buradan 10 kişi var. Öğrebdiğim kadarıyla iller bankası normal bir bankadan farklı ilerleyişi varmış. O yüzden orada çalışan bilen birileri umarım bizi duyar yardımcı olur. Mesleki bilgi be demek keşke bi kitap pdf olsa. Birimiz brişey öğrenirse paylaşalım arkadaşlar

dogukancevik
Memur
10 Ocak 2023 16:00

Eyvallah sağolasın inşallah daha iyisi sizede nasip olur

azz34tnb, 5 ay önce

Sevindim kardeşim senin adina

dogukancevik
Memur
10 Ocak 2023 16:01

Çok teşekkürler inşallah daha iyisi size de nasip olur

cbzk, 5 ay önce

tebrik ederim, hayırlı olsun

azz34tnb
Yasaklı
10 Ocak 2023 20:06

Arkadaşım bir 6 ay öğrenme süreciniz var.dert etmeyin.ama mülakata kadar bankalar hukugunu bir gözden geçirin anayasa yi bir gözden geçirin vergi hukugunu bir gozden geçirin birazda ticaret hukuku bakıp öyle sınava hazır olursunuz.unuttum birde kamu hukuguna bakın vizyon yapmış olursunuz

Sakınha, 5 ay önce
Benim bursa. Buradan 10 kişi var. Öğrebdiğim kadarıyla iller bankası normal bir bankadan farklı ilerleyişi varmış. O yüzden orada çalışan bilen birileri umarım bizi duyar yardımcı olur. Mesleki bilgi be demek keşke bi kitap pdf olsa. Birimiz brişey öğrenirse paylaşalım arkadaşlar

azz34tnb
Yasaklı
10 Ocak 2023 20:08

Şartları çok güzel bir kurumdur şimdiden yerlesecek adayları tebrik ederim.kendinizi yetiştirir Şeniz iller bankası genel müdürü olabilme şansınız bile var

Z.Elissa
Aday Memur
10 Ocak 2023 21:30

Merhaba umarım hepimiz için hayırlısı neyse o olur. Neden başvuru puanları bu kadar düşük. Büro personeli alımlarında öyle en azından. Bu kps de puanlar çok yüksekti. Pek tercih edilmemiş sanki iller Bankası ya da herkes merkezî atamayı mı bekliyor?

Prenses ebus
Aday Memur
10 Ocak 2023 22:19

Çalışma şartları özlük hakları vs. hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba büro personeli ne iş yapar iş yoğunluğu nasıldır maaşı yan hakları genel bilgilendirme yapabilecek birileri varsa çok seviniriz.

hadsiz2121
Aday Memur
11 Ocak 2023 00:34

Büro personeli puanları neden bu kadar düştü bi fikri olan var mı acaba

azz34tnb
Yasaklı
11 Ocak 2023 12:09

Çok adam aldılar kardeşim 80 puan üstünde adam kalmadı kalan vardır elbette onlarda işi biliyor sözleşmeli tercihi vermiyor kadrolu âlim peşinde 1 .sebeb diğer alımlara göre çok kişi aldılar.2. sebeb sınav zordu puanlar 70 ile 80 arasında yığıldı.3. sebep 80 üstü çoğu kadrolu istiyor tercih yapmıyor sözleşmeliye.en basit ticaret bakanlığı 1000 kişi resmen işin seyrini değiştirdi üstüne 2800 kişi merkezi üstüne iletişim bakanlığı darphane. Marmara Danıştay Marmara iller bankası anlayacağın bu alımlar puanları aşağı çekmeye yetti

uieaü
Kapalı
11 Ocak 2023 14:43

arkadaşlar ben kayseri büro personeli ne başvurmuştum kabul edilmiş ancak 10 kişi görünüyor kaç kişi alınacaktı kayseri ye büro personeli olarak bilginiz varmıdır

Sakınha
Memur
11 Ocak 2023 14:54

Adaysayısının 5 katı çağrılcak idi. Yani 10÷5=2 kişi alınacak.
uieaü, 5 ay önce

arkadaşlar ben kayseri büro personeli ne başvurmuştum kabul edilmiş ancak 10 kişi görünüyor kaç kişi alınacaktı kayseri ye büro personeli olarak bilginiz varmıdır

hadsiz2121
Aday Memur
11 Ocak 2023 17:26

Azz34 sence dsi büro personeli işletme kaça düşer bilgin var sanki ...Elazığ ve Diyarbakır Mardin için düşüncen nedir

azz34tnb
Yasaklı
11 Ocak 2023 18:21

Valla kardeşim muhasebe için dersen sana bı şeyler derim.ama işletme konusunda benim bildiğim sizden fazla almadılar yüksek kapatma şansı yüksek.basvuru durumuna bağlı işletme merkezi alımda bile yoktu.Basvuruya bağlı olmak kaydıyla 80 üstü kapatma şansı yüksek kardeşim bu bölümün ama muhasebe 73 tahminim buraya kadar gelir

hadsiz2121, 5 ay önce

Azz34 sence dsi büro personeli işletme kaça düşer bilgin var sanki ...Elazığ ve Diyarbakır Mardin için düşüncen nedir

Sakınha
Memur
13 Ocak 2023 22:42

?

Z.Elissa
Aday Memur
04 Şubat 2023 19:17

Merhaba kardeş mülakatın nasıl geçti? Özelden mesaj yazmak istedim bir türlü beceremedim
dogukancevik, 5 ay önce

dogukancevik
Memur
04 Şubat 2023 21:03

Benim iyi geçti baya soruların ikisini bildim birinde takılır gibi oldum ama sonradan aklıma geldi iki üç cümle bir şey söyledim... ama çok tutmadılar içerde net cevap verdiğimden de olabilir son üçe kalmıştım sıkılmışta olabilirler ya da ben çok heyecanlıydım süre nasıl geçti anlamadım

Z.Elissa, 4 ay önce
Merhaba kardeş mülakatın nasıl geçti? Özelden mesaj yazmak istedim bir türlü beceremedim
Toplam 23 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi