Editörler : Kubil ay

Gydm
Müsteşar Yardımcısı
04 Haziran 2023 13:21

Nekadar sınav ücreti

Pol 09
Aday Memur
04 Haziran 2023 14:08

Teşkilat senin gibiler yüzünden gelişmiyor emekli olun da kurtulalım

Minnakpolis
Aday Memur
04 Haziran 2023 14:13

Bende bunca zaman o kadar sinav görevine yazildimda noldu yildim artik kac kere yerime baskasini ayarladim parayi ona gönderdim

Poliss155, 4 ay önce
Meslekte 7.yilim bir kez sınav görevine yazıldım çok ta önemli değil zaten istirahatli günde adam istiyolar 3 aya yatan 3 kuruş onların olsun istirahatimden değerli değil
04 Haziran 2023 14:38

400+400 galiba hoca öyle dedi

faveka2112
Memur
04 Haziran 2023 14:50

apartmanım full öğretmen akrabalar falanda hep öğretmen hiç duymadım bu muhabbeti ancak bizimkiler eder önüne gelene maaş sormak bizim işimiz

faveka2112
Memur
04 Haziran 2023 14:52

yeni polissin belli ilk gidip nasıl son çıkıyorsun görevini bilirsen 1 saatte çıkarsın mesela bugün görevliydim üst aramasını yaptım çektim gittim senin gibi safları amele gibi kullanıyorlar allah bilir sen kitapçıkları falanda taşıyorsundur:)))
Tolgamert34344, 9 ay önce
Sınav ücreti veriliyordu az veriliyor öğretmenlerle eşitlenmeli ilk gidip son çıkıyoruz. Öğretmenin de asli görevi

mengok
Şef
04 Haziran 2023 19:00

Çoluk çocuğun üstünü mu aradınız ?
faveka2112, 4 ay önce
yeni polissin belli ilk gidip nasıl son çıkıyorsun görevini bilirsen 1 saatte çıkarsın mesela bugün görevliydim üst aramasını yaptım çektim gittim senin gibi safları amele gibi kullanıyorlar allah bilir sen kitapçıkları falanda taşıyorsundur:)))

pikaco34
Memur
04 Haziran 2023 19:49

Yaşları küçük olduğu için arama yapmadık yasaktı zaten görev tanımında da yazıyor. Birde iş biliyormuş gibi yazmışsınız. Ayrıca sınav bitip evrakları kurye aracına teslim etmeden görevin bitmez. Yaptığın görev yeri terk hepsi bu.

faveka2112, 4 ay önce
04 Haziran 2023 23:59

Yav kardeşim bir öğretmen olarak diyorum alsın herkes parasını kimse hayrına yapmıyor bu işi ekstra bir görevse herkesin alması lazım.

sergeyeviç
Aday Memur
05 Haziran 2023 08:57

polis polisi çekemiyor..diğerleri ne yapmaz ki....sadece bayanlara neden genellersiniz çalışmamayı ,işten kaçmayı, ne bu kıskançlık..çekemezlik.oturtma sende evde seninkini gitsin çalışsın

sencersencer, 9 ay önce

Bayan polisler bunun kaymağını yediği gibi ki her hafta sonu e-sınav görevlerine bunları yazarlar, doğru düzgün çalıştıramazsın bile..karakola gel dersin burun kıvırır,korumaya geç dersin kıyameti koparır,gece çalış dersin gece çalışamam der, çocuğum var der der de der.

Yunuslue
Aday Memur
05 Haziran 2023 12:37

Alt astari 270 lira bi gunumu heba edemem.. onlarin olsun
Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi