her akşam saat 20.00 da tivitırda olalım.
#kamuişçisiekzamistiyor tivitıra gelin işçi arkadaşlar.
İçerik, editör tarafından düzenlenmiştir/silinmiştir.
Lütfen Facebook/WhatsApp/Telegram gruplarına ya da başka sitelere yönlendirme yapmayalım. İnternet sitemize reklâm vermek için TIKLAYINIZ.
Keyifli paylaşımlar dileriz.
tis de verilecek zam ve refah payı bakan açıkladı.. mart ayında da tis yapılacak
Tam sözleşme görüşmeleri başlayacaktı malesef deprem felaketi ortaya çıktı. fener66, 3 ay önce - Alıntıya git
Ne yazık ki refah payı olmayacak. Bağlı bulunduğum tes iş sendikası mevcut zam ile ilgili bir tablo yayınladı. Sağlık olsun yapacak bir şey yok.
Ne yazık ki refah payı olmayacak. Bağlı bulunduğum tes iş sendikası mevcut zam ile ilgili bir tablo yayınladı. Sağlık olsun yapacak bir şey yok. 380kV, 3 ay önce - Alıntıya git
1 martta mı bitiyor sizin sözleşme normalde
1 martta mı bitiyor sizin sözleşme normalde braveheartgs43, 3 ay önce - Alıntıya git
Aynen öyle. 2023 2025 toplu sözleşme takvimi başladı bizde.
Aynen öyle. 2023 2025 toplu sözleşme takvimi başladı bizde. 380kV, 3 ay önce - Alıntıya git
Bizim 1ocak itibarıyla bitmişti görüşmeler başlayacaktı araya deprem girdi. İyi bi zam bekliyordum ama deprem olduğu için zam vermezler gibime geliyor..
Son 6 ayın enflasyonu belli olduğu için aradaki enflasyon farkını hesaplayıp yeni yevmiyeleriniz belli olmuştur. Bizde de aynı şekilde oldu. Bunun refah payı ile alakası yok
Son 6 ayın enflasyonu belli olduğu için aradaki enflasyon farkını hesaplayıp yeni yevmiyeleriniz belli olmuştur. Bizde de aynı şekilde oldu. Bunun refah payı ile alakası yok braveheartgs43, 3 ay önce - Alıntıya git
Aynen öyle. Fakat memurlar refah payı aldı. Sendika alacağı söylemişti ama deprem tabiki herşeyi değiştirdi.
Aynen öyle. Fakat memurlar refah payı aldı. Sendika alacağı söylemişti ama deprem tabiki herşeyi değiştirdi. 380kV, 3 ay önce - Alıntıya git
Deprem geciktirdi. Çalışma bakanı daha bakanlığa gelmemiş. Bilgi sahibi olmadan kendi kendinize yorum yaparak moralinizi bozmayın. Mesele sadece refah payı değil. Şu an toplu sözleşme sürecindeyiz. Ölüyü diriyi bitirdik de sıra ona mı geldi? %15 refah payı alınca güllük gülistanlık mı olacaksınız? Alacağınız 12-13 bin maaşla evinizi mi geçindireceksiniz?
Deprem geciktirdi. Çalışma bakanı daha bakanlığa gelmemiş. Bilgi sahibi olmadan kendi kendinize yorum yaparak moralinizi bozmayın. Mesele sadece refah payı değil. Şu an toplu sözleşme sürecindeyiz. Ölüyü diriyi bitirdik de sıra ona mı geldi? %15 refah payı alınca güllük gülistanlık mı olacaksınız? Alacağınız 12-13 bin maaşla evinizi mi geçindireceksiniz? braveheartgs43, 3 ay önce - Alıntıya git
12 13 lira değil çok daha fazlasını alıyorum ve çalıştığım kurum TEİAŞ ı düşünürsek de çok daha fazlasını hak ettiğimi/ettiğimizi düşünüyorum. Ortada memur arkadaşlara verilmiş bir hak varsa da bende payımıza düşeni istigimi düşünüyorum hepsi bu. Kaldı ki belirttiğim gibi tes iş mevcut ücret artışı ile ilgili bilgi kendi sayfasında paylaştı üstat.
12 13 lira değil çok daha fazlasını alıyorum ve çalıştığım kurum TEİAŞ ı düşünürsek de çok daha fazlasını hak ettiğimi/ettiğimizi düşünüyorum. Ortada memur arkadaşlara verilmiş bir hak varsa da bende payımıza düşeni istigimi düşünüyorum hepsi bu. Kaldı ki belirttiğim gibi tes iş mevcut ücret artışı ile ilgili bilgi kendi sayfasında paylaştı üstat. 380kV, 3 ay önce - Alıntıya git
Brüt yevmiyen ya da saat ücretin enflasyon farkı ile şimdi ne kadar oldu ustam