Editörler : E.Kayı Han

System20
Şube Müdürü
16 Ocak 2023 15:49

Zamanında adliye personeline fazla mesai, havuz var diye yırtınıyordunuz. Ancak adliye personeli siz zam alacaksınız diye seviniyordu. Kendinizle kıyas etmeyin adliye personelini. Vermiyorlarsa vermiyorlardır.Biz sevinmeyiz, üzülürüz buna.

Treciler
Aday Memur
16 Ocak 2023 15:53

Gardiyan olsam ne olmasam ne. Jet muhendisi degilim sonucta. Is zor diye kendini yirtanlar birakin bu meslegi bissuru bosta gezen adam var hadi bakam. Polisle askerle ayni maasi alacan onlar kar kış demeden nobet tutacak sen sicak yerlerde( infazda, personel kalemde mutfakta emanette) nobet tutacan sonrada ayni parayi isteyecen hadi ordan

16 Ocak 2023 16:10

Bu hıyarı gardiyanlar dürtmüş sanırım
Treciler, 2 yıl önce

Gardiyan olsam ne olmasam ne. Jet muhendisi degilim sonucta. Is zor diye kendini yirtanlar birakin bu meslegi bissuru bosta gezen adam var hadi bakam. Polisle askerle ayni maasi alacan onlar kar kış demeden nobet tutacak sen sicak yerlerde( infazda, personel kalemde mutfakta emanette) nobet tutacan sonrada ayni parayi isteyecen hadi ordan

infazkoruma1923
Aday Memur
16 Ocak 2023 16:12

Çok fazla kötü niyetli ve seviyesiz yorumlar var. Okudukça ülkem adına çok üzülüyorum. Yazık!

cybernetic
Şef
16 Ocak 2023 16:13

İkm olmamakla birlikte, gelip bu tür mecralarda ''işinize gelmiyorsa çıkıp gidin'' zihniyetiyle muhatap olunmaması gerektiğini düşünüyorum. Zira bu tür kişilerle herhangi bir hak kazanımı elde EDEMEZSİNİZ. Birbirini dışlayan meslek dalları kaybetmeye mahkumdur.

İzmirrbucalı
Aday Memur
16 Ocak 2023 16:14

#SivilPersonelAğlıyor

#HasetindenÇatlıyor

cybernetic
Şef
16 Ocak 2023 16:19

Şu iyileştirme mevzusu ne duruma düşürdü insanları. Çalışma ortamında düşünmek dahi istemiyorum.

Treciler
Aday Memur
16 Ocak 2023 16:24

Hiyar derse cevabini alir. Ben olayi kisisellestirmedim o yapti ne yaptiysa

16 Ocak 2023 17:25

Burada İKM 'Gardiyan" Lara laf atıp kendini bir halt sanan aldığı nefes bile boş olan sen değil misin şimdi çıkmış bu terbiyesizligi görmeyecektik diyorsun önce aynaya bakmayı öğren hadi bakım

daople35
Aday Memur
16 Ocak 2023 18:24

dellensen nolcak lan sen kimsin bizleri tehtit ediyorsun dangalak kudurdunmu ibine iyileştirme gelecek diye hadi bakim başka sayfaya senin burda yerin yok. gelmiş bir de tehditkar konuşuyor klavye delikanlısı...

kriminal70
Aday Memur
16 Ocak 2023 18:33

Siz kim biz kim lan? polis de bu devletin memuru ikm de diğer kamu çalışanları da aynı şekilde devlet memuru SİZ KİMSİNİZ ASIL?

svs123
Yasaklı
16 Ocak 2023 18:35

Gitsen dışarda birine sorsan ne yalakalık der ne emanet para bilir ne vardiya nöbeti bilir bu TİNERCİ ARKADAS hepsine hakim heralde sivil memur arkadaş biraz içinde kalan acıları var sanırsam başka meslekleri katıp hedef saptırıyor

Ömer 0711
Memur
16 Ocak 2023 18:39

Senin "YALAKA" demenden belli oluyor ne kadar kaliteli olduğun. Üniforma şereftir namustur. O üniforma da Devletimizin şanlı armasını taşıyoruz hepimizde. İnfaz koruma memurlarını yalaka diye yaftalamak şerefli Müslüman Türk evlatlarına yakışmaz.

barans1
Şef
16 Ocak 2023 18:42

Kardeşim biz asker polis değil İnfaz koruma memuruyuz kendi şartlarımızın iyileşmesi için çaba harcıyoruz hepsi o askerin polisin aldığı maaş yaptığı iş bizi ilgilendirmiyor biz sıcak yerde oturuyor polis asker üşüyorsa ve bu durumdan şikayetçi ise versin istifasını gitsin bize ne.. ARKADAŞLARPAKET İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI?

horageçti
Şef
16 Ocak 2023 19:59

Düzelü be

sabırtaşı23
Aday Memur
16 Ocak 2023 21:47

Dikkat et gardiyanlar sana sıkıntı yaşatmasın çapsız, gereksiz.

16 Ocak 2023 22:02

İkm arkadaşların kendilerini asker polis sanmasina gerek yok herkesin görev tanımı farklı ayrıca birçok ikm arkadaşimızın görev zorluğu asker ve polisten daha fazla

Mehmett063
Aday Memur
16 Ocak 2023 22:20

Katipler dedi diye karar iptal edildi :Dd gülmekten yere dustumddd hikayelerde bugunddd

System20
Şube Müdürü
17 Ocak 2023 00:37

Şu birbirlerine hakaret edenlerin TCK 125/2'den haberi yok sanırım. Kalkıp biri suç duyurusunda bulunur, sicil micil çöp olur. Sonra pişman olunur ama yapcak birşey kalmaz. Güzel güzel, seviyeli, usturuplu, efendice tartışmak varken, ne gerek var böyle etraksiyonlara kardeşim.

Muteva
Aday Memur
17 Ocak 2023 01:55

Hocam adliyede sadece katip olarak düşünmeyelim, mübaşir,koruma ve güvenlik görevlisi gibi diğer unvanları da unutmayalım.
kimene47, 2 yıl önce
İptal olduğunu sanmıyorum. Herkese hakkı teslim edilmeli katıp arkadaşlara da hakkı verilmeli özellikle adliyede zor şartlar altında çalışanlar Allah kolaylık versin . Amma bizim işimiz ile kendi işlerini bir tutmasınlar onların sadece duruşmada gördükleri tiplerle biz yıllarca uğraşıyoruz
Toplam 99 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi