Editörler : E.Kayı Han

sözleşmelimemur35
Aday Memur
17 Ocak 2023 09:08

neymiş senin hakkın senmi seri katillerle çalısıyosun senmi 7/24onlarlasın bayramın yok sbaahın yok aksamın yok ne bu çekememezlilik biz alamıyorsak onlarda almasın ne demek senin gibi memur olmaz olsun!
34poseidon, 2 yıl önce

hak herkese eşit verilmeli. adliyelerde yıllar önce kaldırılan havuz parası ikmlere maaş olarak gelmemeli. umarım doğrudur bilgin. adalet bakanlığında adaletsizliği kimse savunamaz.

34poseidon
Memur
17 Ocak 2023 12:02

ya ne bayramı yok seyranı yok sanki diğer adliye memurlarının tamamı yatıyor. ne çalışıyorsan mesaisini alıyorsun zaten. istemiyosan tutma nöbet. katiplerde öyle bir hak bile yok. yazıldıysa gidiceksin

sözleşmelimemur35, 2 yıl önce
neymiş senin hakkın senmi seri katillerle çalısıyosun senmi 7/24onlarlasın bayramın yok sbaahın yok aksamın yok ne bu çekememezlilik biz alamıyorsak onlarda almasın ne demek senin gibi memur olmaz olsun!

sözleşmelimemur35
Aday Memur
17 Ocak 2023 12:04

ben vardiyalı çalısıyorum 3 senedir yılbaşına cezaevinde giriyprum bayramlarda cezaevindeyim sen nerdesin sen napıyosun solitaire oynayıp arkada müzik dinleyip ikmlere verilen bizede verilmeli dıyorsun ağla
34poseidon, 2 yıl önce

ya ne bayramı yok seyranı yok sanki diğer adliye memurlarının tamamı yatıyor. ne çalışıyorsan mesaisini alıyorsun zaten. istemiyosan tutma nöbet. katiplerde öyle bir hak bile yok. yazıldıysa gidiceksin

34poseidon
Memur
17 Ocak 2023 12:18

kim ağlıyor belli.lol

ben vardiyalı çalısıyorum 3 senedir yılbaşına cezaevinde giriyprum bayramlarda cezaevindeyim sen nerdesin sen napıyosun solitaire oynayıp arkada müzik dinleyip ikmlere verilen bizede verilmeli dıyorsun ağla

sözleşmelimemur35
Aday Memur
17 Ocak 2023 12:19

şuan çalışırken bile bana yazabiliyor telefon elinde takılabiliyorsun biz ise 12 saat boyunca iletişimsiz telefonsuz hıcbısey olmadan cezaevinde görevimzi ifa ediyoruz utan!
34poseidon, 2 yıl önce

kim ağlıyor belli.lol

34poseidon
Memur
17 Ocak 2023 12:26

öğle arasındayım farkındaysan o kadar anlayabiliyosun işte

şuan çalışırken bile bana yazabiliyor telefon elinde takılabiliyorsun biz ise 12 saat boyunca iletişimsiz telefonsuz hıcbısey olmadan cezaevinde görevimzi ifa ediyoruz utan!

sözleşmelimemur35
Aday Memur
17 Ocak 2023 12:27

bizde öğle arası diye birşeyde yok oyüzden bilmiyor olabilirim
34poseidon, 2 yıl önce

öğle arasındayım farkındaysan o kadar anlayabiliyosun işte

by andız
Memur
17 Ocak 2023 12:50

Yalniz bayramda yılbaşında resmi tatillerde tutulan nöbetlerden mesai alınmıyor. İkmnin böyle bir hakki yok. Bilmeden konusmayalim

34poseidon, 2 yıl önce

34poseidon
Memur
17 Ocak 2023 12:57

bizde tutuyoruz hatta bu ramazan bayramında nöbetçiyim kimse para vermiyor aksine biz para verip başkasına tutturuyoruz ama orda bulunmamız zorunlu.

by andız, 2 yıl önce

Yalniz bayramda yılbaşında resmi tatillerde tutulan nöbetlerden mesai alınmıyor. İkmnin böyle bir hakki yok. Bilmeden konusmayalim

driverart
Memur
17 Ocak 2023 12:58

İkm maaşı 2. Mudur maaşından az olmamalıdır. Cezaevi sorumlu en kıdemli baş ikm olmalıdır. 1. Ve 2. Müdürlük boşa bence

HayatSuGibi
Daire Başkanı
17 Ocak 2023 13:22

Umarım bu yazdıklarınız ironidir yoksa vay sizin halinize. İsterseniz cezaevlerini gardiyanların üzerine yapsınlar, özel ve süper yetki ile donatsınlar bence daha iyi olur. Hatta adliyelerde de savcı ve hakim yerine baş katip olmalı hakim savcı da gereksiz değil mi!!!

Biraz mantıklı olun arkadaşlar, yoldan geçen birini biraz eğitimle gardiyanda yaparsınız, katipte yaparsınız bu kadar yüksek görmeyin kendinizi. Kimse özel eğitimli veya yetenekli değil, örneğin yeni başlayan ikmler hiç eğitim görmeden yıllarca çalışıyor. 2020 yılında göreve başlayan ikm ler 2022 yılında ikm yetiştirme eğitimine gitti ve 2 yıl hiç eğitim görmeden çalıştılar...

driverart, 2 yıl önce
İkm maaşı 2. Mudur maaşından az olmamalıdır. Cezaevi sorumlu en kıdemli baş ikm olmalıdır. 1. Ve 2. Müdürlük boşa bence

cybernetic
Şef
17 Ocak 2023 13:59

Allahtan bu işler sana düşmüyor.

driverart, 2 yıl önce

ikm14
Aday Memur
17 Ocak 2023 22:07

Ne oldu ses seda kesildi ben size demedimmi üstü kapanır bu mevzunun 10 yıl sonra tekrar açarlar tekrar kapatırlar nokta.

memid25
Kapalı
18 Ocak 2023 00:01

Ağam bizimle eğlenir herhal.
driverart, 2 yıl önce

memid25
Kapalı
18 Ocak 2023 00:07

Yıllık 10 gün fazla çalışma iznini alıyorsun. Bir hafta 3 gün bir hafta 4 gün kuruma geliyorsun. Üstüne sabit vardiyaya geç deseler gecmezsin. Sonra da gelirsin burada demogoji yaparsın.

Barricade
Şef
18 Ocak 2023 00:08

Niyeki usta müdürler yıllarca eğitimmi alıyorki ben cok müdürler gördüm önüne 10koyunu katsan güdemeyecek kapasitede ayrıca konuyu biraz değiştireyim ikm ler üniforma giyiyorsa bı zahmet idare memurundan 1.müdüre kadar hepsi üniforma giymelidir inşallah bu konuda gündeme getirilicektir.

HayatSuGibi, 2 yıl önce

Umarım bu yazdıklarınız ironidir yoksa vay sizin halinize. İsterseniz cezaevlerini gardiyanların üzerine yapsınlar, özel ve süper yetki ile donatsınlar bence daha iyi olur. Hatta adliyelerde de savcı ve hakim yerine baş katip olmalı hakim savcı da gereksiz değil mi!!!

Biraz mantıklı olun arkadaşlar, yoldan geçen birini biraz eğitimle gardiyanda yaparsınız, katipte yaparsınız bu kadar yüksek görmeyin kendinizi. Kimse özel eğitimli veya yetenekli değil, örneğin yeni başlayan ikmler hiç eğitim görmeden yıllarca çalışıyor. 2020 yılında göreve başlayan ikm ler 2022 yılında ikm yetiştirme eğitimine gitti ve 2 yıl hiç eğitim görmeden çalıştılar...

HAGi 10
Daire Başkanı
18 Ocak 2023 00:57

ADALET VAR MI SENCE?

34poseidon, 2 yıl önce

hak herkese eşit verilmeli. adliyelerde yıllar önce kaldırılan havuz parası ikmlere maaş olarak gelmemeli. umarım doğrudur bilgin. adalet bakanlığında adaletsizliği kimse savunamaz.

horageçti
Şef
18 Ocak 2023 04:43

Bu para hesaba ne zaman yatıya

Ejder0172
Aday Memur
18 Ocak 2023 09:08

durum hakkında güncel bir duyum var mı diye bakıyorum arada sırada. Ama senin bu saçma sapan espri niteliği zerre taşımayan yorumları görünce sinirlerim tepeme çıkıyor. birader konuyu sulandırma ne sen ne de yöre ağzın komik değilsiniz!!

horageçti, 2 yıl önce

sabırtaşı23
Aday Memur
18 Ocak 2023 09:22

Birader mal mısın her yere aynısını yazıyorsun?

horageçti, 2 yıl önce
Toplam 99 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi