Editörler : Lanet
16 Ocak 2023 00:54

KİT'ten KİT'e Geçiş

Arkakdaşlar bir kit kurumunda 399 a tabi olarak çalışmaktayım. TEİAŞ'a geçmek istiyorum bu mümkün müdür ?

orkunn26
Aday Memur
16 Ocak 2023 14:01

Hocam meraktan soruyorum hangi kurumdan geçiş yapmayı düşünüyorsunuz ve sebebi nedir?

birtutamumut
Şube Müdürü
16 Ocak 2023 14:07

3 yıl şartına takılmıyorsan kpss ile geçebilirsin ancak

çeeillist
Memur
16 Ocak 2023 15:19

Mevzuat olarak mümkün.Geçeceğiniz kurumun ve kurumunuzun yönetim kurulu onaylaması lazım

16 Ocak 2023 23:33

nasıl geçeceksin onu yazmamışsın ki. kurumlar arası geçiş diyorsa çok ama çok çok zor. çok sağlam bağlantın olmalı. kpss ile geçiş yapacaksan 3 yıl şartına takılmamalısın.

Yasn3467
Aday Memur
24 Ocak 2023 22:59

İki kurumun genel müdürünün de onay vermesi lazım

blizzard912, 2 yıl önce

nasıl geçeceksin onu yazmamışsın ki. kurumlar arası geçiş diyorsa çok ama çok çok zor. çok sağlam bağlantın olmalı. kpss ile geçiş yapacaksan 3 yıl şartına takılmamalısın.

alomatik
Şef
25 Ocak 2023 13:12

KİT'den KİT'e geçişlerde iki Kurumun Genel Müdürünün onay vermesine gerek yok. Geçmek istediğiniz Kurumun Yönetim Kurulu sizi alırsa karşı taraftan istifa etmeniz yeterli. Yani şuan bulunuduğunuz kurum genel Müdürü ile hiç işiniz yok. Sadece gitmek istediğiniz kurumun Genel müdür/Yönetim kurulu kararı yeterli.

Yasn3467, 2 yıl önce

İki kurumun genel müdürünün de onay vermesi lazım

serhado mercado
Aday Memur
21 Mart 2025 15:16

Çift önlisans diplomam var. 1.5 yıl KİT'te elektrik teknikeri olarak çalışıp, Sağlık Bakanlığına paramedik olarak sözleşmeli atanırsam bir engel yok, peki 1.5 yıldan sonra Sağlık Bakanlığından tekrar başka KİT kurumuna atanabilr miyim 3 yıl şartına gene takılır mıyım?

blizzard912, 2 yıl önce

23 Mart 2025 06:53

bildiğim kadarıyla yorum yapayım. 399'a atandığın diploma ve tarih itibarıyla aynı diploma ile herhangi bir kamu kurumuna 3 yıl süreyle atanamıyorsun. 399 dışında bir yere atandıktan sonra tekrar herhangi bir kamu kurumuna atanmaya engel bir durum yok.

serhado mercado, 4 hafta önce

Çift önlisans diplomam var. 1.5 yıl KİT'te elektrik teknikeri olarak çalışıp, Sağlık Bakanlığına paramedik olarak sözleşmeli atanırsam bir engel yok, peki 1.5 yıldan sonra Sağlık Bakanlığından tekrar başka KİT kurumuna atanabilr miyim 3 yıl şartına gene takılır mıyım?

sevda güneşli
Aday Memur
28 Mart 2025 11:08

Kitten Kite geçiş süreci nasıl işliyor ve ne kadar sürede oluyor? Bide DHMİ'ye başka bir kitten geçiş yapan var mı ? genelde oraya geçiş yok diyorlar.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi