Editörler : crops35
18 Ocak 2023 03:16

Elektronik teknolojisi KPSS merkezi veya açıktan atama

HERKESE MERHABALAR DOSTLAR KPSS 77.17 PUANİM VAR YETERLİ DEGİL AMA GECEN SENE 76.34 İLE KAPATMİS VE ALIM COK OLMUŞ BU SENEDE BOYLE BİSEY OLURMU SANSİM NEDİR BU SENE 2022/2DE EN SON 82 İLE KAPATTİ BU NEREYE KADAR DÜŞER AÇIKTAN YUKSEK PUANLAR GİDERMİ DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞMANİZİ İSTİYORUM KAFAYİ YİCEM ABİ

sanzhez
Aday Memur
18 Ocak 2023 04:08

ne mezunusun ya da hangi nitelik kodlarıyla tercih vermek istiyosun paylaşırsan yardımcı olabiliriz

Kral299
Aday Memur
18 Ocak 2023 04:41

3293 nitelik kodu usta önlisans bu seçim öncesi büyük atamalar olur mu ya da herhangi kuruma bu nitelik kodundan atamalar şuana kadar yaklaşık 9 10 yere verdim çıkmadı yüksek puanlar açıktan atanıyordur dedim branş sıralamam 300

mevo4312
Aday Memur
19 Ocak 2023 12:19

Hocam bende elektronik teknolojisi mezunuyum benimde puan 75,34 açıktan alımları mutlaka takip et ek olarak işkur alımlarını kaçırma 75+ puanla bu bölümden mutlaka atanırız hocam merkezi olmazsa açıktan atamalarda olur moralinizi bozmayın Botaş işkur üzerinden alıyor başvuru yapın

8irem
Aday Memur
12 Kasım 2024 23:52

Merhaba hocam atandınız mı acaba (umarım atanmışsınızdır) atandıysanız nereye atandınız şartları neler acaba? Ve açıktan alımları nerden takip edebilrim bizim bölümle ilgili bilgiye ulaşmakta zorluk yaşıyorum. Ve hangi kurumun çalışma şartı nasıl bilginiz varsa bununla ilgili de bilgi verebilir misiniz? ( KPSS 2024 sınavına girdim o yüzden çok bilgi sahibi değilim bu süreçle ilgili) . Şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻

mevo4312, 2 yıl önce
Hocam bende elektronik teknolojisi mezunuyum benimde puan 75,34 açıktan alımları mutlaka takip et ek olarak işkur alımlarını kaçırma 75+ puanla bu bölümden mutlaka atanırız hocam merkezi olmazsa açıktan atamalarda olur moralinizi bozmayın Botaş işkur üzerinden alıyor başvuru yapın

mevo4312
Aday Memur
13 Kasım 2024 09:37

Evet hocam üniversiteye atandım teşekkür ederim özelden yazabilirsiniz

8irem, 1 ay önce

Merhaba hocam atandınız mı acaba (umarım atanmışsınızdır) atandıysanız nereye atandınız şartları neler acaba? Ve açıktan alımları nerden takip edebilrim bizim bölümle ilgili bilgiye ulaşmakta zorluk yaşıyorum. Ve hangi kurumun çalışma şartı nasıl bilginiz varsa bununla ilgili de bilgi verebilir misiniz? ( KPSS 2024 sınavına girdim o yüzden çok bilgi sahibi değilim bu süreçle ilgili) . Şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻

Kral299
Aday Memur
14 Kasım 2024 16:36

atandım 3 ay oldu yerim gayet güzel sizede hayırlı olsun

8irem
Aday Memur
15 Kasım 2024 15:11

Merhaba hocam öncelikle hayırlı olsun 🙏🏻 nereye atandınız acaba çalışma şartları neler bu konuda bilgi verebilir misiniz ?

Kral299, 4 hafta önce

atandım 3 ay oldu yerim gayet güzel sizede hayırlı olsun

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi