Bazı sendika üyeleri alım sürecinin başlatıldığı yönünde paylaşımlar yapmış. İlk tercihte başvuru yapmadım bana gelmez diye 68.20 puanım 50529 sıralama sizce gelme ihtimali var mı. Tercih vermelimiyim.
Hangi alım? İkinci alım mı
Bildirim geldi nurdan bana o konuda daha yeni Hannibal barcaa, 3 hafta önce - Alıntıya git
nerden bildirim geliyor
nerden bildirim geliyor tds26, 3 hafta önce - Alıntıya git
bazıları da 23 ocakta duyruu gelecek falan diyorlardı ne duyurusu bir fikrim yok bakanlıktan da ses soluk yok elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz secimi de 14 mayısa almışlar bakalım nolacak marta kalmaz diye düşünüyorum ikinci alımın
Memurlar.net buradan Hannibal barcaa, 3 hafta önce - Alıntıya git
ben göremedim link atar mısınız
bazıları da 23 ocakta duyruu gelecek falan diyorlardı ne duyurusu bir fikrim yok bakanlıktan da ses soluk yok elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz secimi de 14 mayısa almışlar bakalım nolacak marta kalmaz diye düşünüyorum ikinci alımın tds26, 3 hafta önce - Alıntıya git
Kalmayacaktır zaten ocak sonu yada şubat ayının ilk haftalarında bekliyorum bende
Kalmayacaktır zaten ocak sonu yada şubat ayının ilk haftalarında bekliyorum bende F.Muratt, 3 hafta önce - Alıntıya git
cogu kisi ocak sonunda beklemiyor ben subat gibi bekliyorum inşallah bu ay yayınlanır ya :(
Alınacak sayılar her şey belli sadece kılavuz yayınlanacak. Çok uzun süreceğini sanmıyorum