Editörler : E.Kayı Han
18 Ocak 2023 07:40

Kamu bankalarından öğretmenlik ya da memurluğa geçiş var mı?
Merhaba ziraat bankasında çalışan biri kpss tercihiyle başka bir kuruma ya da öğretmenlik için atanabilir mi? Tercih yaparken istifa mı etmesi gerekir? Böyle bir durumda süreç nasıl işler? Yardımcı olursanız sevinirim.

KanPortakal
Aday Memur
18 Ocak 2023 09:51

kpss ye girip atanıp geçebilirsiniz sınavsız geçiş yok

KanPortakal
Aday Memur
18 Ocak 2023 09:52

tercih yapmanıza ve istifa etmenize engel bir durum yok. atama yazısı geldikten sonra istifa edersiniz.

tefegen
Aday Memur
24 Ocak 2023 19:00

Evet var direkt öğretmen oluyorsun, eğitim fakültesinde eğitim bilimlerine dair yüzlerce kitabı yutmuş, öğretmenliğin ne olduğuna dair bir çok sınavlardan geçmiş insanların önüne geçip hemen direkt anında öğretmen olursunuz, eğitim fakültesinde okuyanlar zaten gereksiz yere okuyor, niye okuyorlar ki, aöf den işletme okusunlar ziraat memur olup orafab öğretmenliğe geçiş yapsınlar. Tabi tabi oluyor, hemen başvurun kaçırmayın.

nurr6
Aday Memur
29 Ocak 2023 08:28

Teşekkür ederim
KanPortakal, 5 ay önce

tercih yapmanıza ve istifa etmenize engel bir durum yok. atama yazısı geldikten sonra istifa edersiniz.

nurr6
Aday Memur
29 Ocak 2023 08:32

Ne saçmalıyorsunuz direkt geçiş olarak mı sordum sorunun içinde kpss tercihi ile diye belirtmişim daha okuduğunuzu anlayamıyorsunuz. Bencede bizim geçiş hakkımız olmalı sizin gibi okuduğunu anlayamayıp kompleksinden nereye sataşsam düşüncesinde olan insanlar öğretmen olmasın zaten.
tefegen, 4 ay önce
Evet var direkt öğretmen oluyorsun, eğitim fakültesinde eğitim bilimlerine dair yüzlerce kitabı yutmuş, öğretmenliğin ne olduğuna dair bir çok sınavlardan geçmiş insanların önüne geçip hemen direkt anında öğretmen olursunuz, eğitim fakültesinde okuyanlar zaten gereksiz yere okuyor, niye okuyorlar ki, aöf den işletme okusunlar ziraat memur olup orafab öğretmenliğe geçiş yapsınlar. Tabi tabi oluyor, hemen başvurun kaçırmayın.

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
05 Şubat 2023 09:54

KPSS ile kurumun istediği şartları taşımanız halinde atanabilirsiniz.

nurr6
Aday Memur
05 Şubat 2023 23:45

Teşekkür ederim.
ÇOTANAK, 4 ay önce

KPSS ile kurumun istediği şartları taşımanız halinde atanabilirsiniz.

MLS000
Memur
05 Şubat 2023 23:51

Eğitim fak. Mezunu olmadığını nerden biliyorsunuz , belki sizin gibi barajı geçip öğretmen olmadığı için 2.ünv okuyarak bankacı oldular? Neden bu sataşma? Bankacılık sağlam matematik isteyen bir bölüm , belki matematik öğretmeni? İllaki sataşmak !!! nasıl bir egodur! Siz de açıktan falan okuyun belki ziraat bankasında uzman olursunuz, gerçi yazıdan kapasite belli!
tefegen, 4 ay önce

tulum
Yasaklı
06 Şubat 2023 02:10

Sana gercekten egt fakultesinden diploma verdiler mi ya !!! Ogrt mi yaziyor senin diplomanda ! Eyvah ki ne eyvah :)) iyi oku yazilanlari hemen atlama
tefegen, 4 ay önce

finese
Aday Memur
11 Şubat 2023 02:13

ülkede bir tek öğretmenler üniversite okuyor ben mesela migrosta mühendis oldum

tefegen, 4 ay önce

soforadayi11
Memur
13 Şubat 2023 23:03

Kesinlikle Formasyon alıp öğretmen lige geçin diğer memurluklar i düşünmesin bile ,yılın yarısından fazlası ni yatarak gecirip ek ders ücreti ıvıri ziviri derken 20 bin bandında maaş alırsınız

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi