kpss ye girip atanıp geçebilirsiniz sınavsız geçiş yok
tercih yapmanıza ve istifa etmenize engel bir durum yok. atama yazısı geldikten sonra istifa edersiniz.
tercih yapmanıza ve istifa etmenize engel bir durum yok. atama yazısı geldikten sonra istifa edersiniz. KanPortakal, 2 ay önce - Alıntıya git
Evet var direkt öğretmen oluyorsun, eğitim fakültesinde eğitim bilimlerine dair yüzlerce kitabı yutmuş, öğretmenliğin ne olduğuna dair bir çok sınavlardan geçmiş insanların önüne geçip hemen direkt anında öğretmen olursunuz, eğitim fakültesinde okuyanlar zaten gereksiz yere okuyor, niye okuyorlar ki, aöf den işletme okusunlar ziraat memur olup orafab öğretmenliğe geçiş yapsınlar. Tabi tabi oluyor, hemen başvurun kaçırmayın. tefegen, 2 ay önce - Alıntıya git
KPSS ile kurumun istediği şartları taşımanız halinde atanabilirsiniz.
KPSS ile kurumun istediği şartları taşımanız halinde atanabilirsiniz. ÇOTANAK, 2 ay önce - Alıntıya git
ülkede bir tek öğretmenler üniversite okuyor ben mesela migrosta mühendis oldum
Kesinlikle Formasyon alıp öğretmen lige geçin diğer memurluklar i düşünmesin bile ,yılın yarısından fazlası ni yatarak gecirip ek ders ücreti ıvıri ziviri derken 20 bin bandında maaş alırsınız