Editörler : Renjiro
«34353637383940414243444546

alesci18
Aday Memur
28 Eylül 2023 23:39

Değerli hocam bu güzel bir haber:) Teşekkürler bu duyum için.

sonageldik, 6 gün önce

Ekim ayı itibariyle ilanlar çıkacak olarak duyum aldım. Fakat her üni kendine has takvimi var.

sonageldik
Aday Memur
29 Eylül 2023 01:31

Herkesin gönlünce olur umarım. Kesin bilgi olmadığı için yazmakta terettüt ettim fakat iyi niyetlerinize sığınıyorum.

alesci18, 6 gün önce

Değerli hocam bu güzel bir haber:) Teşekkürler bu duyum için.

kadroman
Aday Memur
29 Eylül 2023 14:45

Değerli dostlar her ünivesitenin kendi takvimi var. Ben mesela bizim üniversiteye baktım ve geçen sene Aralık ayının son haftasında çıkmışlar. Bunun yanı sıra ondan önceki senelere de baktım hep aralık ayında çıkmışlar. Yani muhtemelen bu senede aralık ayında çıkacaklar.

sinirboyu
Şef
29 Eylül 2023 20:23

aralığın son haftalarında tüm üniversiteler çıkar zaten

çünkü çıkmazsa o yılın kadrosu yanar mecbur çıkacak

burada insanların derdi aralıktan önce yıl içinde çıkılan ilanlar, eskiden böyle ilana da bol bol çıkılıyordu

kadroman, 5 gün önce

Değerli dostlar her ünivesitenin kendi takvimi var. Ben mesela bizim üniversiteye baktım ve geçen sene Aralık ayının son haftasında çıkmışlar. Bunun yanı sıra ondan önceki senelere de baktım hep aralık ayında çıkmışlar. Yani muhtemelen bu senede aralık ayında çıkacaklar.

alesci18
Aday Memur
29 Eylül 2023 20:30

Hocam bizim üniversite aralık haricinde temmuz-ağustosta çıkıyordu her sene. Fakat bu sene seçim bütün dengeleri alt üst etti. O yüzden sizin üniversitenin her sene aralıkta çıkması her üniden beklenen hareket zaten. Ama benim üniversite gibi birçok arkadaşın üniversite bu sene yıl içinde çıkmadı. Yani 1. dağıtımdaki kadrolarını kullanamadı seçimden dolayı. Aralığa kadar ekim de falan çıkacağına dair duyumlar alıyoruz varsa başka arkadaşların duyumları da onları da bekliyoruz ki bir umut olsun bize. Yoksa aralığa hemfikiriz zaten.

kadroman, 5 gün önce

Akademikla
Aday Memur
02 Ekim 2023 13:24

Kıymetli hocalarim bugün okuldaki personellerden öğrendiğim kadarıyla, kadro ilanlarinın çikmasi için herhangi bir sorunun olmadiği üniversitelerin kendi belirlediği zamanlar içersinde ilanlara çikacakmiş. Hocalarım sizler bu durumu belirtmişsiniz zaten ben yinede öğrendiklerimi sizlerle paylaşmak istedim.

Toplam 906 mesaj
«34353637383940414243444546

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi