Dsi ankara genel merkez çok mu yogun ? Bilgisi olan var mı
+
Telegram gruplarında en yoğun çalışma şartları burada diyorlar.
branş neydi inşaat mühendisi mi
Yoğundan kasıt tam olarak ne? Dikkat edin de adam elemeye çalışanların tuzağına düşmeyin.
Yoğundan kasıt tam olarak ne? Dikkat edin de adam elemeye çalışanların tuzağına düşmeyin. makinekoü, 2 hafta önce - Alıntıya git
DSİ'deki inşaat mühendislerinin işinin inşaat mühendisliği yapmak olduğunu söylersin
herhangi bir memurlar net üyesi: dikkat edin rakip elemeye çalışan art niyetlilere inanmayın
Genel müdürlük ve bölge müdürlüğü olduğu için iş yükü ağır oluyor dediler. Daha taşra yerleri tercih edeceğim. Sizi bilemem, puanım 89.8
Genel müdürlük ve bölge müdürlüğü olduğu için iş yükü ağır oluyor dediler. Daha taşra yerleri tercih edeceğim. Sizi bilemem, puanım 89.8 Let12, 2 hafta önce - Alıntıya git
bölüm ne hocam
Giriş çıkış saatiniz belli, haftasonu tatil olduktan sonra, mesai saatlerinin yoğun olması için bence dua etmelisiniz. Yoksa zaman geçmek bilmez. Bu şekilde ömür tüketmek istemezsiniz.
Merhaba arkadaşlar ben dsı ye başvuru yapamıyorum.lisans mezunuyum ve işletme büro personeline müracaat edemiyorum.bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
Çok yoğun damacanaları elle kapaklıyorlar.
Merhaba arkadaşlar ben dsı ye başvuru yapamıyorum.lisans mezunuyum ve işletme büro personeline müracaat edemiyorum.bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim nesli53, 2 hafta önce - Alıntıya git
galiba önlisans ile alıyolar ilana göz gezdirin
bölüm ne hocam deneme1s, 2 hafta önce - Alıntıya git
Makina
Eğer lisanstan alıyorlarsa, sizin şartlar uygunsa ve sizin diplomayı kabul etmediyse; Diplomayı edevletten pdf indirin. Sonra sisteme manuel olarak diplomayı girin. Yani bilgileri kendiniz yazın. pdf olarak diplomayı dosya yükle yazan yere yükleyin. Bende yeni öğrendim. Şansınızı deneyin.
Eğer lisanstan alıyorlarsa, sizin şartlar uygunsa ve sizin diplomayı kabul etmediyse; Diplomayı edevletten pdf indirin. Sonra sisteme manuel olarak diplomayı girin. Yani bilgileri kendiniz yazın. pdf olarak diplomayı dosya yükle yazan yere yükleyin. Bende yeni öğrendim. Şansınızı deneyin. narency, 2 hafta önce - Alıntıya git
önlisastan alıyor ondan kabul olmamıştır
önlisastan alıyor ondan kabul olmamıştır yeşilrussel, 2 hafta önce - Alıntıya git
Dediğiniz gibi o zaman olmaz. Ne isteniyorsa o olmalı. Dilerim çok daha güzel kapılar açılır o arkadaşa ve atama bekleyen herkese.
Giriş çıkış saatiniz belli, haftasonu tatil olduktan sonra, mesai saatlerinin yoğun olması için bence dua etmelisiniz. Yoksa zaman geçmek bilmez. Bu şekilde ömür tüketmek istemezsiniz. makinekoü, 2 hafta önce - Alıntıya git
Daha rahat koşullarda çalışmak istiyorum bu yüzden Ankara'yi yazmayacağım. Kiralarda pahalı zaten 1+1 eşyalı evler 5-6 binden basliyor.
bende trakya-ege-ankara merkez olarak sıralama yaptım makine müh. 88 küsür puanla,
6 şubat sonuçların açıklanma tarihi olursa 1 ayda arşiv araştırması sürse,
6 martta başlangıç yapar mıyız ? süreç nasıl ilerler ?
bende trakya-ege-ankara merkez olarak sıralama yaptım makine müh. 88 küsür puanla, 6 şubat sonuçların açıklanma tarihi olursa 1 ayda arşiv araştırması sürse, 6 martta başlangıç yapar mıyız ? süreç nasıl ilerler ? Kararsizimmuhendisim, 2 hafta önce - Alıntıya git
Subat ilk hafta sonuç açıklanır, ay ortası evrak teslimi olur, Mart sonu ya da Nisan başı iş başı yapılır.
Arkadaşlar kurumlar da sanki bu sene ösym aracılığıyla alım yapıyor.
Bu şekilde devam ederse iki senede ortalama kaç tane mühendis ataması olur?
Herhangi bir branş bini bulabilir mi?
Tahminler??
Arkadaşlar kurumlar da sanki bu sene ösym aracılığıyla alım yapıyor. Bu şekilde devam ederse iki senede ortalama kaç tane mühendis ataması olur? Herhangi bir branş bini bulabilir mi? Tahminler?? Kpssmakina, 2 hafta önce - Alıntıya git
Alımlar daha çok kariyer kapisi üzerinden oluyor. Eyt den dolayı emekli olacak personeller ve önümüzdeki yerel ve genel seçimlerden dolay 2020'ye gore alımlarda totalde %50 artış görülebilir.