Editörler : cihan27E.Kayı Han
20 Ocak 2023 01:45   

Her şey boş ek zam şart, şapşart

Muhtemelen oransal değil miktar olarak iyileştirme yapacaklar çünkü geçinemiyoruz

20 Ocak 2023 23:40

erhannn34
Şube Müdürü
Beklemeye devam son 45gün olması için
20 Ocak 2023 23:53

savcıı
Şube Müdürü

Neyin zammi???

Memura ve emekliye en yüksek zammi verdik dedi geçenki konusmasinda.

Ek zammi unutun.

Ek zam istiyorsanız sandıkta tercihinizi ona göre yapacaksınız.

20 Ocak 2023 23:54

savcıı
Şube Müdürü

Ek zamma ihtiyaç duymayan bir sendika var ve o sendikanin 1 milyon üyesi var.

Olay kapanmıştır bence

21 Ocak 2023 00:01

erhannn34
Şube Müdürü
Kimse babasının cebinden vermiyor biz isteyeceğiz onlar da verecek geçinemiyoruz
21 Ocak 2023 00:13

murataslan2014
Şef
Beklemeye devam son 45gün olması için
erhannn34, 4 ay önce - Alıntıya git
Sence yüzde kaç verirler
21 Ocak 2023 08:23

muharras
Yasaklı

Neyin zammi???

Ek zammi unutun.

savcıı, 4 ay önce - Alıntıya git
Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir. Göster
21 Ocak 2023 08:39

Stockfish
Yasaklı

Sandıkta tercihimizi ona göre yapınca ek zam mi gelecek? Siz harbiden köpkörsünüz

muharras, 4 ay önce - Alıntıya git

Ek zam gelmeyecek ama enflasyonun %137 olduğu ülkede 30%'u reva görmeyecekler. Bu hükümetin ülkeye verebileceği bir şey yok. Muhalefet dışında seçenek yok

21 Ocak 2023 11:01

erhannn34
Şube Müdürü
Sence yüzde kaç verirler
murataslan2014, 4 ay önce - Alıntıya git
Ben yuzde değil 2500 3000 üstünde seyyanen bekliyorum emekli ve memura bu para vali doktor için önemsiz ancak emekli ve 20bin altında olan için önemlidir
21 Ocak 2023 11:42

muharras
Yasaklı

Ek zam gelmeyecek ama enflasyonun %137 olduğu ülkede 30%'u reva görmeyecekler. Bu hükümetin ülkeye verebileceği bir şey yok. Muhalefet dışında seçenek yok

Stockfish, 4 ay önce - Alıntıya git
21 Ocak 2023 11:45

muharras
Yasaklı

Sen hala masanın bir aday cikarabilecegine inanıyor musun? Bilmem kaçıncı toplantıyı yaptılar daha aday belirleyemediler. Bırak aday belirlemeyi aday konusu bile geçmemiş. Velev ki bir aday çıkarsalar kazanabielcegini mi zannediyorsunuz gerçekten? Hele bir aday ortaya çıksın o zaman asıl tartışmaları görün

21 Ocak 2023 12:28

murataslan2014
Şef

Masada ki hangi aday memurlara güzel bir vaadde bulundu? Muhalefetin memur lehine kararlar alacağına inanmak tam bir akıl tutulmasıdır. Seçim kazanmak için yalandan bile olsa memurlara vaadde bulunmayan bir parti iktidar olunca memuru düşünür mü?

Bu yine gelmiş laa :)
21 Ocak 2023 12:46

muharras
Yasaklı
Bu yine gelmiş laa :)
murataslan2014, 4 ay önce - Alıntıya git
21 Ocak 2023 13:03

Stockfish
Yasaklı

Masada ki hangi aday memurlara güzel bir vaadde bulundu? Muhalefetin memur lehine kararlar alacağına inanmak tam bir akıl tutulmasıdır. Seçim kazanmak için yalandan bile olsa memurlara vaadde bulunmayan bir parti iktidar olunca memuru düşünür mü?

Bunlar boş muhabbetler. Yalamak istiyorum açıklamaları. Muhalefeti yeterli görmesem de senelerce memura 3%'ü reva gören zihniyetin muhalefete laf söyleme hakkı yok. Köydeki çoban bile gelse daha iyi. Nokta

21 Ocak 2023 13:22

muharras
Yasaklı

Bunlar boş muhabbetler. Yalamak istiyorum açıklamaları. Muhalefeti yeterli görmesem de senelerce memura 3%'ü reva gören zihniyetin muhalefete laf söyleme hakkı yok. Köydeki çoban bile gelse daha iyi. Nokta

21 Ocak 2023 13:26

Stockfish
Yasaklı

Neysek seçim sonuçlarını bir ot gobi ağzınıza tekrar r tıkayınca susacaksınız şimdi konuşun bakalim

Ot yemek size mahsus, 20 yıldır otlandığınız için bu durumdayız. Anladığım kadarıyla gene kazansın istiyorsun, öpülmek yetmedi bacak lazım diyorsun yani

21 Ocak 2023 13:58

yetikhakkı
Şef

Neysek seçim sonuçlarını bir ot gobi ağzınıza tekrar r tıkayınca susacaksınız şimdi konuşun bakalim

Ulan siz belamisiniz.et açından ne yapacağını sasirdi. Ulan seyretmedin mi ekranlarda zavallı çocuk karnesini almış ve annem bana karne hediyesi olarak et alacak diyor.kim ulan bunu sorumlusu.kimm. değilim gidin cehennemin dibine ulan.dalga geçmeyin bizimle.trols bozuntulari.bu çocuğun ahi seni seni gibileri aha babalarini carbacal hem de nasil.defol git kanalizasyon çukurunda kime oy verirsen ver.

21 Ocak 2023 14:24

blackdesert
Memur

Neyin zammi???

Ek zammi unutun.

savcıı, 4 ay önce - Alıntıya git

ben ek zam istiyorum kimi seçmeliyim

21 Ocak 2023 14:26

WorldLife
Yasaklı
Hala mevcut iktidarı hunharca savunanlar var. Hiçbir bilim ilim bu saçmalığı açıklayamaz. Stockholm Sendromu diyelim
21 Ocak 2023 15:08

muharras
Yasaklı

Ulan siz belamisiniz.et açından ne yapacağını sasirdi. Ulan seyretmedin mi ekranlarda zavallı çocuk karnesini almış ve annem bana karne hediyesi olarak et alacak diyor.kim ulan bunu sorumlusu.kimm. değilim gidin cehennemin dibine ulan.dalga geçmeyin bizimle.trols bozuntulari.bu çocuğun ahi seni seni gibileri aha babalarini carbacal hem de nasil.defol git kanalizasyon çukurunda kime oy verirsen ver.

yetikhakkı, 4 ay önce - Alıntıya git

Kullanıcı adından yazdığın yazıya kadar cahilliğin ortada. Git kendi seviyendeki seviyesizlerle ağız dalaşına gir hoşt

21 Ocak 2023 15:10

muharras
Yasaklı

Ot yemek size mahsus, 20 yıldır otlandığınız için bu durumdayız. Anladığım kadarıyla gene kazansın istiyorsun, öpülmek yetmedi bacak lazım diyorsun yani

Sizin gibi maddeperest insanlar idareyi eline almasında fark etmez şimdiki iktidar yönetebilir. Yeter ki beyni samanlaşmış insanlar ülkenin idaresine yön verdiğini zannetmesin

Toplam 174 mesaj