GE-Çİ-NE-Mİ-YO-RUM............................................... Kirilmazcam, 2 ay önce - Alıntıya git
GE-Çİ-NE-Mİ-YO-RUM...............................................
Ek zam istiyoruz. Zaten seçim öncesi de alamazsak 5 yıl daha alamayız.
Ulan siz belamisiniz.et açından ne yapacağını sasirdi. Ulan seyretmedin mi ekranlarda zavallı çocuk karnesini almış ve annem bana karne hediyesi olarak et alacak diyor.kim ulan bunu sorumlusu.kimm. değilim gidin cehennemin dibine ulan.dalga geçmeyin bizimle.trols bozuntulari.bu çocuğun ahi seni seni gibileri aha babalarini carbacal hem de nasil.defol git kanalizasyon çukurunda kime oy verirsen ver. yetikhakkı, 2 ay önce - Alıntıya git
Ulan siz belamisiniz.et açından ne yapacağını sasirdi. Ulan seyretmedin mi ekranlarda zavallı çocuk karnesini almış ve annem bana karne hediyesi olarak et alacak diyor.kim ulan bunu sorumlusu.kimm. değilim gidin cehennemin dibine ulan.dalga geçmeyin bizimle.trols bozuntulari.bu çocuğun ahi seni seni gibileri aha babalarini carbacal hem de nasil.defol git kanalizasyon çukurunda kime oy verirsen ver.
Gel lan buraya senin gibi kafasının içi samanla dolu zavallılara bunları izletiyoruz ama zerre kadar fayda etmiyor. Al işte sizin zihniyetinin alçakça tiyatrolarindan bir tanesi daha. Bak bakalım karne hediyesi olarak mı et almış.
Utanacak mi sizin güruh? Tabii ki hayır
https://fb.watch/igQFXckx9y/
Gel lan buraya senin gibi kafasının içi samanla dolu zavallılara bunları izletiyoruz ama zerre kadar fayda etmiyor. Al işte sizin zihniyetinin alçakça tiyatrolarindan bir tanesi daha. Bak bakalım karne hediyesi olarak mı et almış. Utanacak mi sizin güruh? Tabii ki hayır https://fb.watch/igQFXckx9y/ muharras, 2 ay önce - Alıntıya git
Haberi yapan site paylaşan site kim incele istersen
Ayrıca asgari ücretli ya da memur haftada 3 gün kasaba gidip et alabiliyor mu alabiliyorsa beni s....sin alamıyorsa seni s...in mi bütün memurlar
%30 ve altında zam veren hiç bir sektör işveren yok. Bir tek memur ve emeklilere %30 ve altı zam verildi ve bu müjde diye duyuruldu. 2 katı maaş aldığım banka çalışanının maaşı beni 2'ye katlamak üzere. youngeagle86, 2 ay önce - Alıntıya git
aldığım para bitti kalan 19 günü kredi kartından yemeye devam allah memur olanlarsa sabır versin
Haberi yapan site paylaşan site kim incele istersen Ayrıca asgari ücretli ya da memur haftada 3 gün kasaba gidip et alabiliyor mu alabiliyorsa beni s....sin alamıyorsa seni s...in mi bütün memurlar Asgariücretlimemur1, 2 ay önce - Alıntıya git
Kendini duzdurmeye ne kadar meraklısın. Burada zaman kaybetme ekstra işe çıkabilirsin. Ulan memur hangi dönemde haftada 3 gün et alabilmişte bu dönemden şikayet ediyorsun. Dürzülükte Nirvanaya ulaştınız. Kendini Lüksemburg'ta memur mu zannediyorsun
Seçim gelsin artık
Kendini duzdurmeye ne kadar meraklısın. Burada zaman kaybetme ekstra işe çıkabilirsin. Ulan memur hangi dönemde haftada 3 gün et alabilmişte bu dönemden şikayet ediyorsun. Dürzülükte Nirvanaya ulaştınız. Kendini Lüksemburg'ta memur mu zannediyorsun muharras, 2 ay önce - Alıntıya git
Seni ezmek için söylediğimi sanip yanlis anlama lutfen. Ya sen yanlışsın ya biz de sorun var. Çok degil daha 4 sene önce evimin kirasi maaşımın 5 te biriydi. Clio orta bi araba 30 aylık maasimdi. Şimdi kiram maaşımın 3 te biri, clio 40 aylık maaşım olmuş. Hatta san 2 seneye kadar dışarıda ailecek yemek yerdik rahat rahat. Şimdi dışarıda hesap kaç gelecek diye yemiyoruz. Bu sorunlar seni etkilememisse ya babadan kalma bi evin var ya da daha önceden ev araba yapmış eski memursun demektir.
Memuru bitirdiler. 80'lerdeki gibi olacak, erkek memura sen fakirsin diye kız vermeyecekler yakında.
Saçma sapan et muhabbetini bırakında zam isteyelim hep beraber. Geçinemiyoruz. Çoluk çocuğumuz var.
Suriyelilere harcanan 145 milyar dolarla bu ülkenin Emeklisi de, çiftçisi de, memuru da ihya olurdu. Yıllarca yüzde 3 zamlarla 10 yıldır memuru fakirleştirdiler. Memur yoksulluk sınırının altında açlık sınırının bir tık üstünde yaşıyor buna yaşamak denirse. Et yemeye protein almayan dolayısı ile beyin gelişimi durmuş karbonhidrat ile beslenen göbek yapan ama düşünemeyen bir toplum için normaldir. İşin kötüsü bu kötü yönetimi meşrulaştıran bir o kadar kötü muhalefet var. Yoksa bu ülkede son 2 yılda yaşananlar dünyanın başka yerinde olsa yönetenlerin halen %30 larda olmaları mümkün değildir. Muhalefet kötü, iktidar kötü ama halkın durumu en kötüsü çünkü yeterli beslenemiyoruz bile artık.
Asgari ücretle de aynı seviyede olmamıştık olayı anlamayacak kadar beyin fukarasısın.
Ayrıca dürzü lafı için aynaya bakmanı öneririm
Saçma sapan et muhabbetini bırakında zam isteyelim hep beraber. Geçinemiyoruz. Çoluk çocuğumuz var. r.ziraat, 2 ay önce - Alıntıya git
O tren dürzü sarı sendikalılar sayesinde kaçtı
Seni ezmek için söylediğimi sanip yanlis anlama lutfen. Ya sen yanlışsın ya biz de sorun var. Çok degil daha 4 sene önce evimin kirasi maaşımın 5 te biriydi. Clio orta bi araba 30 aylık maasimdi. Şimdi kiram maaşımın 3 te biri, clio 40 aylık maaşım olmuş. Hatta san 2 seneye kadar dışarıda ailecek yemek yerdik rahat rahat. Şimdi dışarıda hesap kaç gelecek diye yemiyoruz. Bu sorunlar seni etkilememisse ya babadan kalma bi evin var ya da daha önceden ev araba yapmış eski memursun demektir. Kirilmazcam, 2 ay önce - Alıntıya git
Kardeşim bakın ben hayat toz pembe demiyorum elbette enflasyonist ortamdan haberdarim ama istirham ediyorum iki kelime de şu sahtekarlık yapan kişilere de söyleyin. Ufacık çocuğu düzenbazlıklarina alet ediyorlar. Haftada bir tane böyle tiyatro çevirip milleti kandiriyorlar