Editörler : cihan27E.Kayı Han

erhannn34
Şube Müdürü
25 Ocak 2023 23:34

Geçinemiyoruz
Kirilmazcam, 2 yıl önce

GE-Çİ-NE-Mİ-YO-RUM...............................................

Kirilmazcam
Daire Başkanı
26 Ocak 2023 00:30

Ek zam istiyoruz. Zaten seçim öncesi de alamazsak 5 yıl daha alamayız.

26 Ocak 2023 06:45

Haberin devamını dinle
yetikhakkı, 2 yıl önce

Ulan siz belamisiniz.et açından ne yapacağını sasirdi. Ulan seyretmedin mi ekranlarda zavallı çocuk karnesini almış ve annem bana karne hediyesi olarak et alacak diyor.kim ulan bunu sorumlusu.kimm. değilim gidin cehennemin dibine ulan.dalga geçmeyin bizimle.trols bozuntulari.bu çocuğun ahi seni seni gibileri aha babalarini carbacal hem de nasil.defol git kanalizasyon çukurunda kime oy verirsen ver.

muharras
Yasaklı
26 Ocak 2023 07:04

Gel lan buraya senin gibi kafasının içi samanla dolu zavallılara bunları izletiyoruz ama zerre kadar fayda etmiyor. Al işte sizin zihniyetinin alçakça tiyatrolarindan bir tanesi daha. Bak bakalım karne hediyesi olarak mı et almış.

Utanacak mi sizin güruh? Tabii ki hayır

https://fb.watch/igQFXckx9y/

yetikhakkı, 2 yıl önce

Ulan siz belamisiniz.et açından ne yapacağını sasirdi. Ulan seyretmedin mi ekranlarda zavallı çocuk karnesini almış ve annem bana karne hediyesi olarak et alacak diyor.kim ulan bunu sorumlusu.kimm. değilim gidin cehennemin dibine ulan.dalga geçmeyin bizimle.trols bozuntulari.bu çocuğun ahi seni seni gibileri aha babalarini carbacal hem de nasil.defol git kanalizasyon çukurunda kime oy verirsen ver.

26 Ocak 2023 08:19

Haberi yapan site paylaşan site kim incele istersen

Ayrıca asgari ücretli ya da memur haftada 3 gün kasaba gidip et alabiliyor mu alabiliyorsa beni s....sin alamıyorsa seni s...in mi bütün memurlar

muharras, 2 yıl önce

Gel lan buraya senin gibi kafasının içi samanla dolu zavallılara bunları izletiyoruz ama zerre kadar fayda etmiyor. Al işte sizin zihniyetinin alçakça tiyatrolarindan bir tanesi daha. Bak bakalım karne hediyesi olarak mı et almış.

Utanacak mi sizin güruh? Tabii ki hayır

https://fb.watch/igQFXckx9y/

26 Ocak 2023 09:06

%30 ve altında zam veren hiç bir sektör işveren yok. Bir tek memur ve emeklilere %30 ve altı zam verildi ve bu müjde diye duyuruldu. 2 katı maaş aldığım banka çalışanının maaşı beni 2'ye katlamak üzere.

tenoretic
Memur
26 Ocak 2023 10:24

Memnunsenlilere anlatamıyoruz bunu. Ülkenin memur hariç tümü minimum %55 zam aldı. Biz resmen ezildik. Ama ne bir adım atan var ne dinleyen. Keşke okumayıp çalışsaydım dedirttiler. Amaç da bu herhalde.
youngeagle86, 2 yıl önce
%30 ve altında zam veren hiç bir sektör işveren yok. Bir tek memur ve emeklilere %30 ve altı zam verildi ve bu müjde diye duyuruldu. 2 katı maaş aldığım banka çalışanının maaşı beni 2'ye katlamak üzere.

Poseidon39
Kapalı
26 Ocak 2023 10:33

aldığım para bitti kalan 19 günü kredi kartından yemeye devam allah memur olanlarsa sabır versin

muharras
Yasaklı
26 Ocak 2023 12:25

Kendini duzdurmeye ne kadar meraklısın. Burada zaman kaybetme ekstra işe çıkabilirsin. Ulan memur hangi dönemde haftada 3 gün et alabilmişte bu dönemden şikayet ediyorsun. Dürzülükte Nirvanaya ulaştınız. Kendini Lüksemburg'ta memur mu zannediyorsun

Asgariücretlimemur1, 2 yıl önce

Haberi yapan site paylaşan site kim incele istersen

Ayrıca asgari ücretli ya da memur haftada 3 gün kasaba gidip et alabiliyor mu alabiliyorsa beni s....sin alamıyorsa seni s...in mi bütün memurlar

26 Ocak 2023 12:54

Bir haber sitesinde iki editör haber yapmış ve bunlar manşetten verilmiş. Birinde Merkez Bankası haberi diyor ki orada bu yıl enflasyon %22 civarında olacak. Diğer editör de BM raporunu haber yapmış orada da Türkiye deki enflasyon bu yıl ortalama %42 ler düzeyinde olacak diyor. Bu iki haberi de yorumlu veriyor muhalefete giydirerek. Yahu Allah kimseyi akıldan yoksun olarak iktidar kölesi yapmasın...

elektronik49
Şube Müdürü
26 Ocak 2023 13:04

Seçim gelsin artık

Kirilmazcam
Daire Başkanı
26 Ocak 2023 13:32

Seni ezmek için söylediğimi sanip yanlis anlama lutfen. Ya sen yanlışsın ya biz de sorun var. Çok degil daha 4 sene önce evimin kirasi maaşımın 5 te biriydi. Clio orta bi araba 30 aylık maasimdi. Şimdi kiram maaşımın 3 te biri, clio 40 aylık maaşım olmuş. Hatta san 2 seneye kadar dışarıda ailecek yemek yerdik rahat rahat. Şimdi dışarıda hesap kaç gelecek diye yemiyoruz. Bu sorunlar seni etkilememisse ya babadan kalma bi evin var ya da daha önceden ev araba yapmış eski memursun demektir.

muharras, 2 yıl önce

Kendini duzdurmeye ne kadar meraklısın. Burada zaman kaybetme ekstra işe çıkabilirsin. Ulan memur hangi dönemde haftada 3 gün et alabilmişte bu dönemden şikayet ediyorsun. Dürzülükte Nirvanaya ulaştınız. Kendini Lüksemburg'ta memur mu zannediyorsun

eem-han
Aday Memur
26 Ocak 2023 13:39

Memuru bitirdiler. 80'lerdeki gibi olacak, erkek memura sen fakirsin diye kız vermeyecekler yakında.

r.ziraat
Aday Memur
26 Ocak 2023 13:46

Saçma sapan et muhabbetini bırakında zam isteyelim hep beraber. Geçinemiyoruz. Çoluk çocuğumuz var.

ufuk8052
Aday Memur
26 Ocak 2023 13:49

Suriyelilere harcanan 145 milyar dolarla bu ülkenin Emeklisi de, çiftçisi de, memuru da ihya olurdu. Yıllarca yüzde 3 zamlarla 10 yıldır memuru fakirleştirdiler. Memur yoksulluk sınırının altında açlık sınırının bir tık üstünde yaşıyor buna yaşamak denirse. Et yemeye protein almayan dolayısı ile beyin gelişimi durmuş karbonhidrat ile beslenen göbek yapan ama düşünemeyen bir toplum için normaldir. İşin kötüsü bu kötü yönetimi meşrulaştıran bir o kadar kötü muhalefet var. Yoksa bu ülkede son 2 yılda yaşananlar dünyanın başka yerinde olsa yönetenlerin halen %30 larda olmaları mümkün değildir. Muhalefet kötü, iktidar kötü ama halkın durumu en kötüsü çünkü yeterli beslenemiyoruz bile artık.

26 Ocak 2023 14:21

Ek zam şart. Twitter çalışması yapilmali
26 Ocak 2023 14:28

Memur zammı TÜFE ye göre değil ÜFE ye göre verilsin. Kanaatim o ki TÜFE de yaptıkları gibi ÜFE de manipülasyon yapamazlar. Yapmaya kalkarlarsa sanayici esnaf işadamı hiplar...
26 Ocak 2023 14:56

Asgari ücretle de aynı seviyede olmamıştık olayı anlamayacak kadar beyin fukarasısın.

Ayrıca dürzü lafı için aynaya bakmanı öneririm

muharras, 2 yıl önce

26 Ocak 2023 14:59

O tren dürzü sarı sendikalılar sayesinde kaçtı

r.ziraat, 2 yıl önce

Saçma sapan et muhabbetini bırakında zam isteyelim hep beraber. Geçinemiyoruz. Çoluk çocuğumuz var.

muharras
Yasaklı
26 Ocak 2023 15:05

Kardeşim bakın ben hayat toz pembe demiyorum elbette enflasyonist ortamdan haberdarim ama istirham ediyorum iki kelime de şu sahtekarlık yapan kişilere de söyleyin. Ufacık çocuğu düzenbazlıklarina alet ediyorlar. Haftada bir tane böyle tiyatro çevirip milleti kandiriyorlar

Kirilmazcam, 2 yıl önce

Seni ezmek için söylediğimi sanip yanlis anlama lutfen. Ya sen yanlışsın ya biz de sorun var. Çok degil daha 4 sene önce evimin kirasi maaşımın 5 te biriydi. Clio orta bi araba 30 aylık maasimdi. Şimdi kiram maaşımın 3 te biri, clio 40 aylık maaşım olmuş. Hatta san 2 seneye kadar dışarıda ailecek yemek yerdik rahat rahat. Şimdi dışarıda hesap kaç gelecek diye yemiyoruz. Bu sorunlar seni etkilememisse ya babadan kalma bi evin var ya da daha önceden ev araba yapmış eski memursun demektir.

Toplam 174 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi