Editörler : **sude**
30 Ocak 2023 19:43

mühendisim ben püff
Aday Memur
Rica ederim, bu konuda çok fazla bilgi kirliliği vardı, netleşmiş oldu
acemikira035, 2 ay önce - Alıntıya git
Cimere nereye yazdınız hocam bu cevabı alabilmek için. Bu gibi benzeri mevzuat durumlarında yazmamız için
30 Ocak 2023 19:51

acemikira035
Aday Memur
Cimere nereye yazdınız hocam bu cevabı alabilmek için. Bu gibi benzeri mevzuat durumlarında yazmamız için
mühendisim ben püff, 2 ay önce - Alıntıya git
Ösym ye yazdım, tarım bakanlığına yönlendirdi. Cevap bakanlıktan geldi
30 Ocak 2023 19:53

Firadoo
Aday Memur

Milletin hakkını yiyen ve buna müsaade eden kimse inşallah gün yüzü görmez

30 Ocak 2023 20:38

starrubyziraat
Daire Başkanı

Kardeşim O zaman Bakanlıktan sana verilen

Cevabı yayınla ?Bakın Arkadaşlar yazıktır

1 ay önce Atanmışssın Sonra geldin Dsi Ye başvurdun KUL HAKKIDIR Bu Ve bu Veballe

Bu işin birde Ahireti Var ,Geçenlerde Bir Arkadaş

Söyledi Onun Bir Arkadaşı Aynı Şekilde

Kadro Yakmış Yani aynı Puanı 2 Kere Kullanmış

Diyormuş Hiç Huzurum Yok vicdanen Diyormuş

31 Ocak 2023 04:46

elektrikadam
Şef

Lütfen bu konuda insanları yanlış yönlendirip 2 kadrodan da etmeye çalışmayın. Kit çalışma genelgesi 7. Maddesinde 3 yıl geçmedikçe hiç bur kamu kurum ve kuruluşuna atanamaz diyor. Bu konuda 7. Maddenin a ve b bendlerini istisna kapsamında tutmuş sadece bunları açıklamak istiyorum" 7. Maddenin a bendi: KIT Yönetim kurulu kararı ile bir kit kurumuna sözleşmeli atananları kastetmiş.

7.maddenin b bendi: Kit çalışanıyken uzmanlık, müfettişlik, denetçilik gibi A grubuna geçenler ile daha üst sınif olan bir kadroya atananlar ( memurken mühendisliğe atanma gibi) hariç tutulmuş. Bunlar dışında tüm kamu kurum ve kuruluşlara 3 yıl doldurulmadan geçilemez denmiş. 657 kadrolu, 399 sözleşmeli, 657 4b li hepsini kastetmiş. Hatta 399 dan illerbanka geçmek de bu kapsamda sayılır. Belirtilen 2 istisna hariç tüm kamu kurum ve kuruluşu denmiş. Bu konuda kimseye inanmayın.

31 Ocak 2023 09:55

mehmet.3441
Aday Memur

Kit kurumunda yaklaşık 2,5 senedir çalışıyorum,yeniden Kpss sınavına girip puan aldım.Dsi alımına başvuru yaptım. Cimerden 3 yıl yasağını ilgili Cumhurbaşkanlığı kararını ekleyerek sordum.Dsi sözleşmenizi fesih edip kurumumuza atanmanız önünde herhangi bir engel bulunmamaktadır diye cevap verdi.

31 Ocak 2023 10:23

acemikira035
Aday Memur

Kit kurumunda yaklaşık 2,5 senedir çalışıyorum,yeniden Kpss sınavına girip puan aldım.Dsi alımına başvuru yaptım. Cimerden 3 yıl yasağını ilgili Cumhurbaşkanlığı kararını ekleyerek sordum.Dsi sözleşmenizi fesih edip kurumumuza atanmanız önünde herhangi bir engel bulunmamaktadır diye cevap verdi.

mehmet.3441, 2 ay önce - Alıntıya git
Hocam kit kurumu ile dsi arasında yıllık toplam gelir miktarı farkı kaç tl biliyormusun, maaş+tazminat+yardım vs
31 Ocak 2023 11:22

mühendisim ben püff
Aday Memur

Kit kurumuna da kpss ile mi atandınız hocam
31 Ocak 2023 15:25

mehmet.3441
Aday Memur
Kit kurumuna da kpss ile mi atandınız hocam
mühendisim ben püff, 2 ay önce - Alıntıya git

Evet kpss ile atanmıştım.

31 Ocak 2023 15:36

starrubyziraat
Daire Başkanı

Mehmet34 Kardeş Dsi Den Sana Verilen

Cevabı Yayınla O Zaman buraya Koy

Millet Aydınlınsın.Ayrıca Sen 2 Sene Önce Atandım Diyorsun Doğru Mu ?Yani Aynı Kpss puanı İle

Değil Doğru Mu ?

01 Şubat 2023 08:56

havasoguk
Aday Memur

Millet Aydınlınsın.Ayrıca Sen 2 Sene Önce Atandım Diyorsun Doğru Mu ?Yani Aynı Kpss puanı İle

Değil Doğru Mu ?

starrubyziraat, 2 ay önce - Alıntıya git

Adam demiş ki yaklaşık 2.5 senedir çalışıyorum yeniden girdim kpss diyor nasıl aynı puan

oluyor okuduğunuzu anlamakta sorun yaşıyorsunuz sanırım

01 Şubat 2023 09:37

mehmet.3441
Aday Memur

Değil Doğru Mu ?

starrubyziraat, 2 ay önce - Alıntıya git

Cimere yazıp bilgi alabilirsiniz. Benim de pek umudum yoktu olumlu bir dönüş olduğu için bilgilendirmek istedim. Sınava yeniden hazırlandım diye belirtmiştim.

05 Şubat 2023 14:24

starrubyziraat
Daire Başkanı

Kardeşim Ben Şunu Anladım Doğru mu Normal Kadrolu

Memurken Kpss İle 4B ye Atanırsak Bekleme Süresi

Yok İstifa Edip Direk Başlayabiliyoruz Değil Mi?Yardımcı

Olursan Çok Seviniriz

05 Şubat 2023 14:25

İnşaatmühMuhammed
Aday Memur

Evet kpss ile atanmıştım.

Branş nedir
05 Şubat 2023 14:26

starrubyziraat
Daire Başkanı

Ayrıca Mehmet3441 Kardeşim Özelden Beni eklesene Sana Bişey Soracağım Kardeşim Msj Gitmiyor?

05 Şubat 2023 20:54

mühendisim ben püff
Aday Memur

Dsi ye mi sormuştun hocam cimer üzerinden. Yani bu cevabı dsi mi verdi sana
Toplam 76 mesaj