Bana da aynısı yazıyor lütfen bilen biri varsa aydınlatabilir mi
elendiniz demek oluyor
elendiniz demek oluyor Sürgün-Bilge, 2 hafta önce - Alıntıya git
Daha önce de aynısı olmuştu yerleştirme aşamasına bekliyor diye değiştirmişlerdi şimdi öyle bişey yazmıyor sadece onay bekleniyor yazıyor
Daha önce de aynısı olmuştu yerleştirme aşamasına bekliyor diye değiştirmişlerdi şimdi öyle bişey yazmıyor sadece onay bekleniyor yazıyor gülklcr, 2 hafta önce - Alıntıya git
bende aynı yerleştirme aşaması diyor bir de araştırdım elendiniz demek değil bilip bilmeden insanların moralini bozmayın bence puan inceleniyor demek diyorlar haftaiçi arayıp sormak en mantıklısı
bende aynı yerleştirme aşaması diyor bir de araştırdım elendiniz demek değil bilip bilmeden insanların moralini bozmayın bence puan inceleniyor demek diyorlar haftaiçi arayıp sormak en mantıklısı chivda, 2 hafta önce - Alıntıya git
Yüreğime su serptiniz inş dediğiniz gibi olur da atanırız
Hocam sonuçlar değerlendirmeye alınmış yakında açıklanır demek oluyor.Olumlu veya olumsuz bir sonuca varmayın.
ben de inşaat mühendisiyim yerleştirme aşaması onay bekliyor yazıyor
Yüreğime su serptiniz inş dediğiniz gibi olur da atanırız gülklcr, 2 hafta önce - Alıntıya git
Siz 87 ile ogm de nereye başvurdunuz??
Siz 87 ile ogm de nereye başvurdunuz?? KalbimdekiYabancı341, 2 hafta önce - Alıntıya git
Avukatlık kadrosundan başvuru yaptım
Avukatlık kadrosundan başvuru yaptım gülklcr, 2 hafta önce - Alıntıya git
Bende başvurdum memurluk kadrosuna puanım iyi ama sizinki kadar değil ondan sordum acaba onumdemisiniz diye
adaletçi arkadaşlar puanlar kaç?
Bende başvurdum memurluk kadrosuna puanım iyi ama sizinki kadar değil ondan sordum acaba onumdemisiniz diye KalbimdekiYabancı341, 2 hafta önce - Alıntıya git
Benimki de o kadar iyi sayılmaz kendi alanım için :((
ben de inşaat mühendisiyim yerleştirme aşaması onay bekliyor yazıyor bca99, 2 hafta önce - Alıntıya git
senin sonuç ne oldu hocam ?
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 7 ANKARA TAŞRA - TÜM İLÇELER 1 93,331 93,331 ARTVİN TAŞRA - TÜM İLÇELER 1 95,354
inşaat mühendisi 93 puanın altında almamış.lanet olsun bu bölüme.öğretmen olsaydım keşke
srtık kpss sıalamasını göstermiyor mu bende sadece olumsuz yazıyor biliyor musunuuz
srtık kpss sıalamasını göstermiyor mu bende sadece olumsuz yazıyor biliyor musunuuz denizats, 2 hafta önce - Alıntıya git
orman genel müdürlüğünde duyurularda puanlara göre alımları gösteren tablo var.
senin sonuç ne oldu hocam ? istanbul4634, 2 hafta önce - Alıntıya git
diğer başvurularda direkt aday kpss sıralamasına giremedi yazıyordu bunda öyle olmayınca umutlanmıştım ama 85 puanla atanmama imkan yok. benim ki de cahillik :D