Editörler : E.Kayı Han
20 Ocak 2023 22:46

Lojman gurultu sorunu

Ust komsum asiri gurultu yapiyor sabah 8 de kizi başlıyor kosmaya bagirmaya biz uyanınca ses kesiliyor aksama kadar rahatsiz ediyir oglen uykusu oluyo kizimin aşırı sekilde ses yaptiriyo her cocuk kosar her cocuk oynar tabi ama o kadar akilli ki kizi dur deyince duruyo itur deyince oturuyor kizina yapma kosma deyince kizinin psikolojisi bozuluyormus aksam 10 a kadar kızını çekiyoruz 10 dan sonra kendisi yatak odasjnda gum gum sabaha kadar tv sesi hatta sabah 5 6 arasinda yere tak tak diye vuruyor kocası olmadi miydi bunlari yapiyo kocası oldu mu yapamıyor kocasi kiziyor kızına arada yapma dur diye ama nafile kocasi evde olmayınca karisi kızına kos kizim diyerek ses yaptiriyor elimde ses kaydi bile var uyardik kac kere binada yasamayi bilmiyorsan mustakil eve tasin dedi kocasini doldurdu bebim esimi aradi hakaretler etti cocuk bu kosar diyerek kavga edecek duruma geldiler sabahin 9 da evine misafir aliyo 2 cocuklu ev inliyor ne uyuyabiliyoruz ne rahat edebiliyoruz baskasi olsa benim yerimde o da sikayetci olur cunku o kadar anlayışsız ki kadin ilk defa hayatimda boyle insanla karsi karsiya geldim iftira attigi bile oldu senin kizinin ağlama sesinden uyuyamiyoruz diye sabaha kadar agliyo dedi ama yalan hasta olur dis cikarir aglar da sabaha kadar 2 yasindaki cocuk nasil aglasin cikdiracam valla nasil cozum bulmaliyim ne yapmaliyim allahim komsunun da hayirlisinu versin kimseyi boyleleri ile karsilastirmasin

ByAstsubay
Memur
21 Ocak 2023 01:47

Polise git

baha3454
Şube Müdürü
21 Ocak 2023 09:09

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Sikayetciysen lojmandan çıkabilir dışarıdan bir daire tutabilirsin, kusura bakma

ornetorenk
Şube Müdürü
21 Ocak 2023 09:20

Lojman yönetimine başvurup tutanak tutturabilirsiniz, düzelmezse idari işlem yapılabilir.

Savior90
Aday Memur
21 Ocak 2023 19:52

Şikayet edince lojman yönetimine gereği yapılıyor düzelmezse

anilkosak
Kapalı
21 Ocak 2023 21:28

Ne kadar aciz ve ........bir insansın. Haksızlığa,saygısızlığa uğrayan insanın yanında bulunacağına çık git diyorsun. Senin gibi insanlardan nefret ediyorum.

Bu üye hakaret içeren yazışma nedeni ile tarafımdan cezalandırılmıştır.

baha3454, 2 yıl önce
Sikayetciysen lojmandan çıkabilir dışarıdan bir daire tutabilirsin, kusura bakma
21 Ocak 2023 23:20

Polise şikayet et.

Adsv
Aday Memur
21 Ocak 2023 23:42

Ayen demi haksiz insana git denmez hakli insana git denir iste insanlar boyle ben taşınınca baska insan gelince katlanacak mi boyle insana kim katlanir o da mi tasinsin her gelen tasinsin o duzelmesin o zaman

Wind Of Navy
Memur
22 Ocak 2023 07:13

Türkçe'nin nasıl kullanılmaması gerektiğine yönelik güzel bir örnek olmuş.

Adsv
Aday Memur
22 Ocak 2023 13:01

Nasil yani anlamadim k.byin

Wind Of Navy, 2 yıl önce
Türkçe'nin nasıl kullanılmaması gerektiğine yönelik güzel bir örnek olmuş.
22 Ocak 2023 13:08

...... şehir hayatı size göre değil köyüne dönüp ahırda koşabilirsiniz topluluk içinde yaşıyorsanız saygı duymak zorundasınız.

Bu üye hakaret ve küfür nedeni ile tarafımdan cezalandırılmıştır. Tekrarı halinde daha farklı hukuki işlem uygulanacaktır.

baha3454, 2 yıl önce

Adsv
Aday Memur
22 Ocak 2023 14:48

agzina saglik valla

benbircomarim, 2 yıl önce

...... şehir hayatı size göre değil köyüne dönüp ahırda koşabilirsiniz topluluk içinde yaşıyorsanız saygı duymak zorundasınız.

Bu üye hakaret ve küfür nedeni ile tarafımdan cezalandırılmıştır. Tekrarı halinde daha farklı hukuki işlem uygulanacaktır.

Öztürktüzün
Aday Memur
22 Ocak 2023 21:21

Aynı şeyleri yaşıyorum üzerimize kıl tüy silkelemesi var fazla olarak . Şikayet ettim defalarca ancak çocuk gürültüsü diyerek masumlaştırmaya çalışılıyor; ancak alt katta sesten uyuyamayan benim çocuğum çocuk değil tabi ki. Asla alttan almıyorum, her gürültüde şikayet ediyorum bakalım ne olacak ?

Adsv
Aday Memur
22 Ocak 2023 21:57

Aynen uyuyamiyo cocuk hasta oldu bugun misafirleri geldi yine sabah 8 bucjkta aksam 7 ye kadar hic durmadan kosulur mu ya yerlere vurulur mu vurduyorlar kosturuyorlar kendielri oturuyo cocuklara yapmayin diye asla uyarmiuorlar gunduz uykusu uyuyamadi cocugum her zaman boyle boyle biktim valla

Öztürktüzün
Aday Memur
22 Ocak 2023 22:26

Lojmanda oturmak herkese bir takım sorumluluklar yükler; siz nasıl gürültü oldu deyip direkt polisi arayamıyorsanız onlarında insan gibi davranmaları gerekiyor. Siz bilirsiniz ama dilekçe ile lojman yönetim kuruluna başvurun. Birde benim tavsiyem bir üst komutandan destek alın; zira hep üstü kapatılmaya çalışılıyor. İçişleri bakanlığı imzalı lojman kurallarını içeren bir yazı var; dilekçenize yaşadığınız mağduriyet ile ilgili kanun maddelerini de ekleyerek yazın. Birde komşulardan destek asla beklemeyin; bu savaşta yalnızsınız
Adsv, 2 yıl önce

Aynen uyuyamiyo cocuk hasta oldu bugun misafirleri geldi yine sabah 8 bucjkta aksam 7 ye kadar hic durmadan kosulur mu ya yerlere vurulur mu vurduyorlar kosturuyorlar kendielri oturuyo cocuklara yapmayin diye asla uyarmiuorlar gunduz uykusu uyuyamadi cocugum her zaman boyle boyle biktim valla

Adsv
Aday Memur
22 Ocak 2023 22:36

Hic kimse umursamiyor valla dost sandigim surekli gorustugum arkadaslarim bile sohbetini acinca konuyu değiştiriyorlar dediginjz gibi bu gibi sorunlarda hep yalniz kaliyoruz cunku diguda arkadaslik dostluk olan cok var ama lojmanda can skintisindan bulusuyor konusuyor herkez her konuda yardimci oluyorlar ama bu konukara gelince kimse yardimci olmuyor dilekce yazsam umursamazlar heralde cok ilgisiz burasi kimse umursamiyor vala ne yapacam ne edecem nasil cozum bulacam hic bilmiyorum kafayi yiyecem psikolijim alt ust oldu bir daha lojmanda oturmaya tovbe ettim ilk lojmanimdi son olacak lojmanda halbuki herkez birbirni anlayislj karsilamasi lazim kiminin kocasi gorevden gelir kiminin cocugu uyur binada hekez memnun birbirlerinden saat aksam 5 bile supurge yapsak birbirmizi arariz ama benim ustumdeki hic umursamiyor bende zemin kattayim diye yapiyor da yapiyor

Öztürktüzün, 2 yıl önce
Lojmanda oturmak herkese bir takım sorumluluklar yükler; siz nasıl gürültü oldu deyip direkt polisi arayamıyorsanız onlarında insan gibi davranmaları gerekiyor. Siz bilirsiniz ama dilekçe ile lojman yönetim kuruluna başvurun. Birde benim tavsiyem bir üst komutandan destek alın; zira hep üstü kapatılmaya çalışılıyor. İçişleri bakanlığı imzalı lojman kurallarını içeren bir yazı var; dilekçenize yaşadığınız mağduriyet ile ilgili kanun maddelerini de ekleyerek yazın. Birde komşulardan destek asla beklemeyin; bu savaşta yalnızsınız

Adsv
Aday Memur
22 Ocak 2023 22:39

Peki siz sikayet edince uyariyorlar mi dilekce fikan yazdiniz mi

Öztürktüzün, 2 yıl önce
Aynı şeyleri yaşıyorum üzerimize kıl tüy silkelemesi var fazla olarak . Şikayet ettim defalarca ancak çocuk gürültüsü diyerek masumlaştırmaya çalışılıyor; ancak alt katta sesten uyuyamayan benim çocuğum çocuk değil tabi ki. Asla alttan almıyorum, her gürültüde şikayet ediyorum bakalım ne olacak ?

Öztürktüzün
Aday Memur
22 Ocak 2023 22:40

Siz dilekçeyi bir yazın resmi olarak cevaplamak ve incelemek zorundalar. Lojmanda oturmak bir haktır; kurallara uymak da görevimiz. Söz uçar yazı kalır; üstelik gürültü yaptıklarını ıspat etmek zorunda da değilsiniz. Dilekçenizde inceleme yapılmasını istediğinizi de belirtin
Adsv, 2 yıl önce

Hic kimse umursamiyor valla dost sandigim surekli gorustugum arkadaslarim bile sohbetini acinca konuyu değiştiriyorlar dediginjz gibi bu gibi sorunlarda hep yalniz kaliyoruz cunku diguda arkadaslik dostluk olan cok var ama lojmanda can skintisindan bulusuyor konusuyor herkez her konuda yardimci oluyorlar ama bu konukara gelince kimse yardimci olmuyor dilekce yazsam umursamazlar heralde cok ilgisiz burasi kimse umursamiyor vala ne yapacam ne edecem nasil cozum bulacam hic bilmiyorum kafayi yiyecem psikolijim alt ust oldu bir daha lojmanda oturmaya tovbe ettim ilk lojmanimdi son olacak lojmanda halbuki herkez birbirni anlayislj karsilamasi lazim kiminin kocasi gorevden gelir kiminin cocugu uyur binada hekez memnun birbirlerinden saat aksam 5 bile supurge yapsak birbirmizi arariz ama benim ustumdeki hic umursamiyor bende zemin kattayim diye yapiyor da yapiyor

Öztürktüzün
Aday Memur
22 Ocak 2023 22:42

Evet uyardılar tabi ki. Şimdi dikkat ediyor. Sular bulanmadan durulmuyor maalesef; ama tavsiyem dik durun ve çözüm odaklı olun. Kişisel bir dialoga asla girmeyin. En önemli silahınız dilekçe
Adsv, 2 yıl önce

Peki siz sikayet edince uyariyorlar mi dilekce fikan yazdiniz mi

Adsv
Aday Memur
22 Ocak 2023 23:02

Ses yaptiklarinda vuuryordum oklava ila yukari esimi aramis esi yukarda hayvan mi var ne vuruyonuz bende sizin kizinizin aglama sesindn rahatsiz oluyorum diye daha 1 bucuk yasinda kizim ister istemz dusuyor gece aglamasi da dis cikaroyor hasta oluyor agliyor aksam 10 dedi mi uyuyor kizim hep hakli cikmaya calistilar ama elimde cok ses kaydi var kadinin kos kizim hadi kos demesi filan

Öztürktüzün, 2 yıl önce
Evet uyardılar tabi ki. Şimdi dikkat ediyor. Sular bulanmadan durulmuyor maalesef; ama tavsiyem dik durun ve çözüm odaklı olun. Kişisel bir dialoga asla girmeyin. En önemli silahınız dilekçe

Adsv
Aday Memur
22 Ocak 2023 23:03

Lojman yoneticisine mi veriyoruz dilekceyi yoksa idaride lojman yonetimi var ona mi veriyoruz

Öztürktüzün, 2 yıl önce
Siz dilekçeyi bir yazın resmi olarak cevaplamak ve incelemek zorundalar. Lojmanda oturmak bir haktır; kurallara uymak da görevimiz. Söz uçar yazı kalır; üstelik gürültü yaptıklarını ıspat etmek zorunda da değilsiniz. Dilekçenizde inceleme yapılmasını istediğinizi de belirtin
Toplam 62 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi