Editörler : E.Kayı Han

Airforce1997
Aday Memur
27 Şubat 2024 23:19

Lojmanda her bloğun kidemlisi vardır. Konu ona anlatılır o olayı takip eder ve daire sakinini ikaz eder. Gürültü devam ederse lojman yönetime şikayet dilekçesi yazılır. Gece 22.00 dan itibaren gürültü yapılması yasaktır. Gürültü desibeli ölçülür gereken birlik komutanı tarafından çözümlenir. Tabi hakliysaniz.

Seda5006
Aday Memur
29 Şubat 2024 21:20

Tam biz cok sikayet ettik ama kimse gelmiyo ilgilenmiyo tugay da oturuyoruz biz piyade lojmanlari sdece jandarmaya 1 bina verilmis sikayet ettigimzidd jandarma ilgilensin diyorlar jandarmada ilgilenecek kimse yok cunku yönetici filan hep piyadeden

Airforce1997, 1 yıl önce

Lojmanda her bloğun kidemlisi vardır. Konu ona anlatılır o olayı takip eder ve daire sakinini ikaz eder. Gürültü devam ederse lojman yönetime şikayet dilekçesi yazılır. Gece 22.00 dan itibaren gürültü yapılması yasaktır. Gürültü desibeli ölçülür gereken birlik komutanı tarafından çözümlenir. Tabi hakliysaniz.

29 Şubat 2024 22:00

Gece 22:00'a kadar evde at koşturup, 22:00'dan sonra sessiz olmanın kıymeti yoktur...
Airforce1997, 1 yıl önce

Seda5006
Aday Memur
29 Şubat 2024 22:04

Valla kapilar yer yerinden oynuyo bence ses yapilirsa 10 a kadar onunda bir siniri vardir oyle asiri gurultu yapılmaz 10 a kadar kafa nasil dayansin

Halkadami89, 1 yıl önce
Gece 22:00'a kadar evde at koşturup, 22:00'dan sonra sessiz olmanın kıymeti yoktur...

fatihler2000
Şube Müdürü
06 Mart 2024 11:40

Kamu lojmanları kimsenin babasının çiftliği değil. Her yerin bir kural ve nizamı vardır. Düzenlenen kurallara uymak toplumsal bir zorunluluktur. Özellikle TSK ve Jandarma lojmanlarında buna benzer olayları bizlerde yaşadık ve duyduk. Sizin yerinizde olsam dilekçe ile lojman yönetimine başvurun. Baktınız sonuç alamıyorsunuz polis yada jandarmaya gidip şikayetçi olun.

Seda5006
Aday Memur
07 Mart 2024 14:47

Denedim her yolu tugay komutanligiyla.bile gorustum jandrama binasi oldugu icin jandrma ilgilenecek dedi orda da kkmse ilgilenmiyor cimere yazdim lojman yonetime gitti yazi orda da ilgilenen yok polis cagirirsam tugay komutani hicbirsekilde polis giremez buraya girerse cagirani da skintli olani da lojmandan atin demis

fatihler2000, 1 yıl önce

Kamu lojmanları kimsenin babasının çiftliği değil. Her yerin bir kural ve nizamı vardır. Düzenlenen kurallara uymak toplumsal bir zorunluluktur. Özellikle TSK ve Jandarma lojmanlarında buna benzer olayları bizlerde yaşadık ve duyduk. Sizin yerinizde olsam dilekçe ile lojman yönetimine başvurun. Baktınız sonuç alamıyorsunuz polis yada jandarmaya gidip şikayetçi olun.

Öztürktüzün
Aday Memur
08 Mart 2024 06:20

merhabalar; biz çağırdık polisi.. hiç kimse de bişey yapamadı.. çözüm oldu mu gürültü kesilmesi için olmadı. sulh ceza mahkemesine dilekçe vermeli ya da onlar gibi çirkef olup yaptıklarına pişman etmeli.. dünya arsızla yüzsüze kalmış; çok çok zor bir durum.. ama size söyleyeyim korkmayın kimse kimseyi lojmandan atamaz her şey kurala bağlı ve kurallara uymak tek başına sizin sorumluluğunuzda değil

Seda5006
Aday Memur
08 Mart 2024 10:19

Mahkemeyr versek 2 sene surer o da

Öztürktüzün, 1 yıl önce
merhabalar; biz çağırdık polisi.. hiç kimse de bişey yapamadı.. çözüm oldu mu gürültü kesilmesi için olmadı. sulh ceza mahkemesine dilekçe vermeli ya da onlar gibi çirkef olup yaptıklarına pişman etmeli.. dünya arsızla yüzsüze kalmış; çok çok zor bir durum.. ama size söyleyeyim korkmayın kimse kimseyi lojmandan atamaz her şey kurala bağlı ve kurallara uymak tek başına sizin sorumluluğunuzda değil

Savior90
Aday Memur
10 Mart 2024 04:04

Lojmanların ses yalıtımı berbat 2 üst komşu bir üst yan komşunun sesleri geliyor bence lojmanda oturma kafaya takmışsın artık en ufak ses seni rahatsız eder artık bence üst komşunuda kimse çıkaramaz

ByAstsubay, 2 yıl önce
Polise git

Seda5006
Aday Memur
11 Mart 2024 22:42

Ne alaka ses yapmanin da bir siniri olur ben cikacam ses yapan rahatsız edenler ciksin askeri disiplin denen bisey var

Savior90, 1 yıl önce

Lojmanların ses yalıtımı berbat 2 üst komşu bir üst yan komşunun sesleri geliyor bence lojmanda oturma kafaya takmışsın artık en ufak ses seni rahatsız eder artık bence üst komşunuda kimse çıkaramaz

Savior90
Aday Memur
14 Mart 2024 23:31

Evet çok doğru disiplin yok kalmadı ben lojmandan çıktım uğraşamadım haklı olmama rağmen siz uğraşın sonuca varınca burdan yazarsınız

Seda5006, 1 yıl önce

Ne alaka ses yapmanin da bir siniri olur ben cikacam ses yapan rahatsız edenler ciksin askeri disiplin denen bisey var

Seda5006
Aday Memur
04 Nisan 2024 01:31

Cimere kadar yazdım aynı saat 01 30 olmuş yatak odasında hala Tv sesı takır takır sesler valla bıktım çözüm yok kımse ılgilenmıyo bu gidişle bende. Cıkacam

Savior90, 1 yıl önce

Evet çok doğru disiplin yok kalmadı ben lojmandan çıktım uğraşamadım haklı olmama rağmen siz uğraşın sonuca varınca burdan yazarsınız

04 Nisan 2024 10:12

Dağ ayıları maalesef sosyal yaşama uyum sağlayamazlar...
Seda5006, 1 yıl önce

Cimere kadar yazdım aynı saat 01 30 olmuş yatak odasında hala Tv sesı takır takır sesler valla bıktım çözüm yok kımse ılgilenmıyo bu gidişle bende. Cıkacam

05 Nisan 2024 02:41

pes doğrusu

05 Nisan 2024 18:15

Siz neden çıkıyorsunuz yahu?
Seda5006, 1 yıl önce

Seda5006
Aday Memur
23 Nisan 2024 10:27

Nasalım kimse ılgılenmıyor bunlar okuz günü tepınıyorlar ne anlayış var ne bısey bıktık artık

Halkadami89, 1 yıl önce
Siz neden çıkıyorsunuz yahu?
23 Nisan 2024 11:14

Keşke orada olsaydım, kendilerine gerekeni yapardım...
Seda5006, 1 yıl önce

Nasalım kimse ılgılenmıyor bunlar okuz günü tepınıyorlar ne anlayış var ne bısey bıktık artık

Seda5006
Aday Memur
23 Nisan 2024 13:29

Yapıyoruz herseyı bizde fayda etmıyor ki sız ne yapacaksınız aha sabah 8 de başladı evi başıma yıkmaya

Halkadami89, 1 yıl önce
Keşke orada olsaydım, kendilerine gerekeni yapardım...
23 Nisan 2024 14:26

Albaya söylediniz mi?
Seda5006, 1 yıl önce

Yapıyoruz herseyı bizde fayda etmıyor ki sız ne yapacaksınız aha sabah 8 de başladı evi başıma yıkmaya

Gydm
Müsteşar
23 Nisan 2024 18:47

adamın biri borçlanmış ödeyemiyormuş. dayanamayıp evini satlığa çıkarmış bu duyun komşusu evi satın almış paran oldukça eline geçtikçe aynı fiyattan evini geri alırsın demiş. borçlu olan ev sahibi neden böyle yaptığını sorunca BEN EV SATIN ALMIYORUM KOMŞU SATIN ALIYORUM DEMİŞ.... ev alırken komşu satın aldığınızı da unutmayın. ölür müsün öldürrür müsün derler ya konu öyle. yani çok zor o yapıyo ben de yaparım kavga ederim tartışırım uzun ve yıpratıcı bir süreç mutlu olamamak en iyisi uzak durmak çıkıp gitmek çalıyo dolaşmak
Toplam 62 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi