Editörler : crops35
22 Ocak 2023 16:21

399'a bağlı personel başka bir KİT'e geçebilir mi ?

KİT Personeli,kurumu özelleştirilirse başka bir KİT kurumuna geçebilir mi?

22 Ocak 2023 16:46

Nakille olmaz, istifa sonucu açıktan atamayla olur. Diğer türlü havuza düşer 657'den başka yere atanır.

glpcnblt
Aday Memur
23 Ocak 2023 01:07

Peki hocam maaş da azalma olur mu?

Spinozanın Pelerini, 5 ay önce
Nakille olmaz, istifa sonucu açıktan atamayla olur. Diğer türlü havuza düşer 657'den başka yere atanır.
23 Ocak 2023 01:09

Tabiki. Malumunuz üzere kitlerde maaşlar daha yüksek. Havuza girip 657'ye geçtiğiniz andan itibaren özlük haklarında da ona göre düzenleme oluyor.
glpcnblt, 5 ay önce

Peki hocam maaş da azalma olur mu?

glpcnblt
Aday Memur
23 Ocak 2023 01:10

Anladım hocam teşekkürler

Tabiki. Malumunuz üzere kitlerde maaşlar daha yüksek. Havuza girip 657'ye geçtiğiniz andan itibaren özlük haklarında da ona göre düzenleme oluyor.
23 Ocak 2023 01:10

Rica ederim
glpcnblt, 5 ay önce

Anladım hocam teşekkürler

23 Ocak 2023 01:42

Adamın varsa geçersin havuza vb gerek kalmadan

Diğer kit yönetim kurulundan adını belirler diğer kuruma yazar seni ister kurumunda onayladı mı tamamdır bunun için sağlam taşşak lazım

23 Ocak 2023 03:47

Hocam ben kitten havuz ile 657 ye geçince maaş düşmüyor ama eşitlenene kadar zam alınmıyor diye biliyorum.

Örnek olarak

Kitte 20k alirken 16k alınan bir kuruma havuz ile gidince diğerleri %50 zam ile 24k ya ulaşırken 20k alana %20 zam verilerek 24k da esitleniyor.

Eğer %25 zam yapıldı dersek 20k alana hiç zam yapılmıyor 20k da esitleniyor.

Bu degisti mi yoksa ben mi yanlış biliyorum.

23 Ocak 2023 04:06

Nasıl uygulandığına dair detaylara hakim değilim açıkçası. Kuruma atanırken şefe sormuştum. Havuza girer 657'den atanır, onlarla aynı özlük haklarına sahip olursunuz demişti. Dediğiniz gibiyse de en fazla 6 ay kadar fazladan maaş alınabiliyor.
kpssavascısı, 5 ay önce

Hocam ben kitten havuz ile 657 ye geçince maaş düşmüyor ama eşitlenene kadar zam alınmıyor diye biliyorum.

Örnek olarak

Kitte 20k alirken 16k alınan bir kuruma havuz ile gidince diğerleri %50 zam ile 24k ya ulaşırken 20k alana %20 zam verilerek 24k da esitleniyor.

calmefuspo
Memur
23 Ocak 2023 08:52

1- Sizin dediğiniz gibi maaş düşmüyor, aynı kadroda ki düşük maaşlı olanların maaşı sizin maaşa ulaşana kadar siz sabit kalıp zamlardan yararlanamıyorsunuz

2- Havuzda iken çalışma bakanlığı bir kuruma atamanız yapmadan önce siz kurum ayarlayabilirseniz Kurum sizi havuzdan talep edebilir ama ondada kurumu ayarlayacak referans lazım, çalışma bakanlığı ise 657de ki kurumlara atama yapıyor kitlere atamıyor Bir kere kabul etmeme hakkı varmış

kpssavascısı, 5 ay önce

Örnek olarak

Who.are.you
Şube Müdürü
23 Ocak 2023 08:58

Özelleşmeden %95 bakanlıklara %5 kit'lere atama çıkabilir, adamını bulursan direkt kit de olabilir, son aldığın net maaşınla gidersin diğerleri sana yetişene kadat zam alamazsın. Havuzdan atama kararı çıktığında 2 kere kabul etmeme hakkın var üçüncüde mecbursun

alictlmz
Aday Memur
23 Ocak 2023 11:27

Mke den dhmi ye geçen çok başarılı (!) arkadaşlar var.

Combustor-flame
Aday Memur
27 Ocak 2023 21:02

TKİ'den Eüaş'a, Eüaş'tan ozellesmeyle DHMİ'ye, Tedaş'tan Belediye'ye, Eüaş'tan Eti Maden'e pek çok örnek var bildiğim. Ama referans var tabiki.. hatta EÜAŞ ozellesince Bakanlığa geçip, orayı beğenmeyip tekrar Eüas'a geçen arkadaşlar var..

ASDBAMBAM
Aday Memur
21 Mart 2023 00:32

Hocam 3 yılı doldurduktan sonra istifa edip merkezi atamayla başka kite atanabilir miyiz yani?

tornaci0019
Aday Memur
29 Mart 2023 14:47

Açıktan atama için Usulüne uygun bir dilekçe örneği paylaşabilecek varmı
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi