Editörler : crops35
22 Ocak 2023 17:05   

Zabıt Katipliği Klavye Sınavı

Merhaba, ben KPSS Ortaöğretim sınavından 82 puan aldım ve katiplik uygulama sınavlarına gireceğim. Bu sınavlarda metnin çıktısını klavye sınavı esnasında istersek bize verirler mi ya da ben kendi çıktılarım ile gitsem bunları içeri alırlar mı? Çünkü ben monitöre bakarak yazmaktansa kağıda bakarak yazmayı tercih ediyorum.

Ayrıca düz lise mezunuyum bu puan ile düz memurluk gelir mi?

22 Ocak 2023 17:10

Essdw
Aday Memur

Başvurular başladı mı katiplik için?

22 Ocak 2023 18:33

ahmetk3301
Aday Memur

Başvurular başladı mı katiplik için?

Essdw, 4 ay önce - Alıntıya git

Daha başlamadı diye biliyorum

24 Ocak 2023 22:48

yakamozx
Aday Memur
Merhaba ahmet bey ben daha once katiplik sinavina girdim sormak istediğiniz sorular varsa cevaplayabilirim
25 Ocak 2023 21:22

ahmetk3301
Aday Memur
Merhaba ahmet bey ben daha once katiplik sinavina girdim sormak istediğiniz sorular varsa cevaplayabilirim
yakamozx, 4 ay önce - Alıntıya git

Ben kağıttan daha iyi yazıyorum bu yüzden klavye sınavında metnin çıktısını alabilir miyim ya da yanımda götürebilir miyim?

25 Ocak 2023 21:28

yakamozx
Aday Memur
Orda rica ederseniz çıkartıp veriyorlar zaten yazacağınız metinide siz secmiyorsunuz bu arada.
25 Ocak 2023 22:21

trablu
Aday Memur

klavye sınavında paragraf başlarına göre enter kullanarak alt satıra geçme zorunluluğu var mı? yoksa direkt düz yazı gibi yazmamız yeterli mi?

25 Ocak 2023 22:24

yakamozx
Aday Memur
Metin imlalı olarak geliyor ama siz dümdüz yazıp geçiyorsunuz onlara gerek yok.sınav bitince yazıcıdan çıkarıp veriyorlar zaten doğru yanlış hesaplamasini.satır atlamamaya özen gösterin
27 Ocak 2023 21:50

ahmetk3301
Aday Memur
Orda rica ederseniz çıkartıp veriyorlar zaten yazacağınız metinide siz secmiyorsunuz bu arada.

Anladım bu beni rahatlattı ben boşuna monitör ile uğraşmayım o zaman boşuna adapte olmaya çalışıp zaman kaybederim

27 Ocak 2023 22:17

yakamozx
Aday Memur
Aynen o an metne odaklanmaniz yeterli zaten 3 dakika 1 dakika gibi gelip geciyor
27 Ocak 2023 22:18

yakamozx
Aday Memur
Tabi bu normal adliyeler için geçerli yargitay danistay sınavlarında dikkat edilir
28 Ocak 2023 20:27

Şura1221
Aday Memur
Aynen o an metne odaklanmaniz yeterli zaten 3 dakika 1 dakika gibi gelip geciyor

Merhaba. Bende katiplik sınavına hazirlaniyorun. Klavye netim çok iyi ama Kpss puanım çok düşük yani tam sınır. Sizce klavyrmin bu kdr iyi olması öteki olumsuzluğu örter mi

28 Ocak 2023 20:28

Şura1221
Aday Memur

Ayrıca arkadaşlar sınav başvuruları ne zaman başlıyor. Bilginiz var mi. Ben de bekliyorum dört gözle:)

28 Ocak 2023 20:39

yakamozx
Aday Memur

70 puanla kazananda cok yuksek puanla kaybedende kac yazdıgının pek bi önemi yok sözlü sınavda.bence

Toplam 13 mesaj