Kültür bakanlığı icin tercih verirken birden fazla yeri tercih edebileceğime dair bir yazi çıkıyor ama sistem izin vermiyor ben mi yanlış anladim yapabilen var mi?
Sadece bir il seçilebiliyor çıkan yazıda da bir yer tercih etme hakkı olduğu yazıyor
Sadece bir il seçilebiliyor çıkan yazıda da bir yer tercih etme hakkı olduğu yazıyor Gülsüm Ky, 2 hafta önce - Alıntıya git
"Lütfen aşağıdaki tercih listesinden tercihinizi yapınız. Her bir tercihten sonra ekle butonuna basarak listeyi oluşturabilirsiniz." her bir yazinca baska tercih de yapiliyor diye anladım asil1., 2 hafta önce - Alıntıya git
Şimdi tekrar girip bakacağım dönüş yaparım birazdan size
Yok sadece bir il seçebildim
Yok sadece bir il seçebildim Gülsüm Ky, 2 hafta önce - Alıntıya git
Baklim belki de yanlis yazılmıştir asil1., 2 hafta önce - Alıntıya git
Ya da genel bir yazıdır tüm ilanlarda olan
Ya da genel bir yazıdır tüm ilanlarda olan Gülsüm Ky, 2 hafta önce - Alıntıya git
Belki de, oncekiler bir kac tercihe izin verince bu da oyle olur zannetmisim asil1., 2 hafta önce - Alıntıya git
Öyledir herhalde bu arada siz halkla ilişkilerden tercih yaptınız sanırım
Öyledir herhalde bu arada siz halkla ilişkilerden tercih yaptınız sanırım Gülsüm Ky, 2 hafta önce - Alıntıya git
Evet İstanbul yazdım da puanim düşük gelmez 74.189 asil1., 2 hafta önce - Alıntıya git
Bende lisanstan başvuru yaptım açılan kontenjan şaka gibi sadece 2 kişi
Bende lisanstan başvuru yaptım açılan kontenjan şaka gibi sadece 2 kişi Gülsüm Ky, 2 hafta önce - Alıntıya git
Gercekten sadaka verir gibi kontenjan veriyorlar dsi de de oyle bize verilen 5 asil1., 2 hafta önce - Alıntıya git
2 veya 5 kişilik kontenjanla ne gibi şansımız olabilir ki aç şöyle 100 kişilik hadi 50 kişilik nasiplenelim
2 veya 5 kişilik kontenjanla ne gibi şansımız olabilir ki aç şöyle 100 kişilik hadi 50 kişilik nasiplenelim Gülsüm Ky, 2 hafta önce - Alıntıya git
Secim var diye bir umut bekliyorum belki fazla atama olur asil1., 2 hafta önce - Alıntıya git
İnşallah öyle olur
Dsi önlisanstan alıyor malesef biz boşuna 4 yıl okuduk ne kadar alım varsa hep önlisans Cimere yazdım en sonunda bize de kadro acsalar keşke
Dsi önlisanstan alıyor malesef biz boşuna 4 yıl okuduk ne kadar alım varsa hep önlisans Cimere yazdım en sonunda bize de kadro acsalar keşke ebrhsn, 2 hafta önce - Alıntıya git
Telegramda halkla ilişkiler grubunda var misiniz? asil1., 2 hafta önce - Alıntıya git
Telegram kullanmıyorum maalesef
Telegram kullanmıyorum maalesef ebrhsn, 2 hafta önce - Alıntıya git
Milli Savunma Bakanlığı başvurusu yaptım orada da aynı yazı yazıyordu ama sadece 1 tercih yapabildim RaziyeArslan45, 2 hafta önce - Alıntıya git